.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 308
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    1.Момичетата не харесват свестните момчета
    2.Момчетата не харесват свестните момичета

Причини:
    1.Свестните момета/момичвета са срамежливи
    2.Най-често имат доста комплекси
    3.Винаги изтърват момента когато харесват някой,поради т.1
    4.Нямате общи теми за разговор
    5.Някои не поддържат приличен външен вид
    6.Наивни са
    7.Лесно се впечтляват поради т.6
    8.Много често са прекалено ревниви
    Много грешно изказано.Ти не включваш свестните момичета към всички момичета и свестните момчета към всички момчета.Тва за комплексите е много грешно...Общите теми ги имат хората с еднакви интереси.Мого общо си го казал...Не мисля че хората от т.5 са свестни. т8 също е много спорна и зависи от самата личност...
    Ти явно имаш различно виждане за свестните хора което се доближава до описанието за задръстеняк.....Но както и да е...
    Да,наистина много неща зависят от самия човек,но за свестните хора които познавам лично аз т.1 и т.3 важат с ОГРОМНА сила...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Щот момиче което ходи с ''гъзарче'' и тя е от ''готините''
    just a kid۵

а по кво да си падат по зубъри ли

хаха и аз това се чудя и съм напълно съгласна с sexy_bebz и _WiTh`LoVe_

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Момчето ще стане гей в скоро време като ви гледам коментарите
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Много мразя надувки и така наречените гъзари. Познавам няколко такива момчета - повярвай ми хич не са ми симпатични, както и аз на тях, явно заради поведението ми към тях - не ги харесвам и не съм от най-милите. Тези, които си харесват такива момчета, техен си проблем...

Животът е адът описан в Библията!

еми отговора е много прост..просто има много малко момчета които хем са красиви хем ги бива в ученето..те това е
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    еми отговора е много прост..просто има много малко момчета които хем са красиви хем ги бива в ученето..те това е
    да, кукло, ама тука става дума за тия 'мноу яките', които ни са хубави ни попипват да учат... те простос а си 'мноу яки' по аксиома(аз съм бил уимен бе). квод а праиш. въпрос на вкус казало зайчето и се облизало под опашката... щом госпожиците ги кефят пичове които са с тях само за секса (и то само докато се намери някоя по-убавъ) това изобщо не е проблем. в правото си да избират са.
    Welcome to the end of the thought process.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от bishop
    да, кукло, ама тука става дума за тия 'мноу яките', които ни са хубави ни попипват да учат... те простос а си 'мноу яки' по аксиома(аз съм бил уимен бе). квод а праиш. въпрос на вкус казало зайчето и се облизало под опашката... щом госпожиците ги кефят пичове които са с тях само за секса (и то само докато се намери някоя по-убавъ) това изобщо не е проблем.
    Сигурен съм,че даже и ти не разбра к'во искаше да кажеш
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

я ми кажи къде са тия момчета дето учат и не са задръстени, че да ги награбя... в моето даскало са на свършване... да не кажа че ги няма...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Повече от фен Аватара на bishop
    да, кукло, ама тука става дума за тия 'мноу яките', които ни са хубави ни попипват да учат... те простос а си 'мноу яки' по аксиома(аз съм бил уимен бе). квод а праиш. въпрос на вкус казало зайчето и се облизало под опашката... щом госпожиците ги кефят пичове които са с тях само за секса (и то само докато се намери някоя по-убавъ) това изобщо не е проблем.
    няма да коментирам. пичът явно е от гореспоменатите 'гъзари'.
    Welcome to the end of the thought process.

Az 4esno da vi kaja sam imala priqtel koito be6e nai- umniq v klasa i mi e bilo adski sku4no s nego prosto za6toto toi dori nemoje6e da me razsmei dori be6e spr zabluden gorkiq pove4e s tak1f nqma sa zanimavam

Ем, какво да ти кажа......за гъзария....
    В смисъл, че 80% от момичетата са достаа....абе няма да употребя думичката с к, но ...разпасани айде Та си мислят, че и те ще са много готини ако си хванат някой 'пич' и се разкарват хванати за ръка с него. Има обаче и друг случай. Аз например сега като се замисля, винаги съм си падала по по-готините.. и никога не съм ги харесвала защото са такива, а защото са ми допадали като характер. Така че не всеки, който се прави на гъзар е толкова лош. Зависи от момичето. Ако е от 1вия тип, които държат на популярността и гъзарията, ще си падат по готините момчета, само защото са 'известни'. А ако момичето не е от по-леките, то ще си се кефи на характера на тоя пич
    ” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
    каза Котарака.
    - Стига да стигна някъде - добави
    Алиса за пояснение.
    - А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
    Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
    Луис Карол

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    мале за момент си помислих,че никой не обръща внимание на оценките и никой не е бележкар.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    няма да коментирам. пичът явно е от гореспоменатите 'гъзари'.
    нз дали е от тея гъзари ама пича мноо верни раути пише

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    я ми кажи къде са тия момчета дето учат и не са задръстени, че да ги награбя... в моето даскало са на свършване... да не кажа че ги няма...
    много са малко..както казваш на свършване са
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Оффф.. прекрасна тема, просто... . Ами аз харесвам момчетата тип "гъзарче", или там както ги нарекохте. Нямали перспективи- еми, то за това гледат да се забавляват на момента и за момента:P. Пиели, пушили - ами, нека си го правят, вредят на себе си по скоро . И били с момичетата, само за секс - ами, нека де... като им се връзват. А относно подателя на темата, малко на избиване на комплекси ми прилича изповедта ти .

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Това е България! Деградацията вилнее и този който учи е автоматично задръстеняк, а тези които описа са богове. Да не забравяме и тенденцията "лошо момче". Не са виновни тези "гъзета", а момичетата. Не забравяй : човек преследва това което не може да има. Има и доста момичета които се чудят какво момчетата намират в наточените кифли с шалвари и бръмбърски очила. Еми шанс...

+1
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Бе не че нещо..ама къде съм казала,че свестните момчета не пият и не пушат?(по повод отговора на 2 момчета на моя коментар)
    И за да не споменавам именца..на няколко госпожици и господа..Каква е тая теория,че ВСИЧКИ момичета харесваме гъзета с мотори и незнам си кво?Спреееееете се,моля ви!!!!!!!Ходила съм с момче което изкарва само 6-ци и разбивайки вашите прости логики не беше нито комплексар,нито задръстеняк..нито не разбираше от любов и т.н.Съвсем нормално земно момче..И бтв..какво общо има успеха в училище с това какъв човек си..ти може да си най-свестния на света а да имаш и 3-ки и 2-ки(лично аз имам няколко издънки :P ) И не ми харесва,че слагате всички момичета под общ знаменател...тц тц ТЦ!
    И за край..гъзарите са вървежни..няма спор,НО са като топъл хляб пред малките кифли(и аз не съм от най най-големите)които просто искат някой надут пуяк..Едно себеуважаващо се момиче,което иска любов,вярност и истинска връзка,никога не би обърнала внимание на "ГЪЗАР".Ай живи и здрави
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    bibo, честито! Ти току що описа 3/4 от населението на планетата.
    Всеки е бил срамежлив в даден момент и всеки е изпускал възможности. Не можеш да съдиш за хората по десетина примера, че и по сто.

Факт е обаче, че срамежливите хора имат причина да са такива - липсва им увереност, а жените го усещат от далече. Така че дори и да си умен (шестици, седмици) пак не си и на половина по-близко до жените. Те търсят увереност и с право. За какво и е на една жена/момиче някой, който даже сам не си вярва.

Към пускателя на темата:
    Приятел, и с партенки да се обуваш и парцали да нарамиш, ако се чувстваш уверен в себе си ще имаш успехи сред момичетата. Иначе няма значение какви марки носиш, дали караш кола и каква е.
    И всичко това го говоря от опит. В училище бях много затворен и срамежлив. Направо а-социален. Но с времето разбрах, че така нищо няма да постигна и започнах да се насилвам да излизам и да говоря с хората. Сега вече съм с пъти по-добре от това, което бях преди, но още доста път имам да извървя. Тъй че не завиждай на другите, а гледай себе си, защото повредата е в твоя телевизор, а не в момичетата.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Аз не харесвма такива момчета. Това за мен са хора без перспективи и без цел в живота, за която да се борят. Аз не се занимавам с такива => не харесвам такива инфантилни тъпаци.
    +1 Хубаво е едно момче да знае как да се забавлява,но все пак да е възпитан и да не се даржи като ''виж кои съм аз''.И аз не харесвам гъзарите.

mai mai nqkoi ma e razbral gre6no... nz kolko momi4eta poznavate oba4e poe4eto ot tqh si padat po takia mizernici... ima izkliu4eniq ... sqko prailo si ima izkliu4enie... samo 4e te sa takava rqdkost... i ako ne si pada6 po gazar4eta moje si grozen zubar... (koeto e po-golqmata 4ast ot tiq deto ne si padat po gazari) momi4etata koito ne sa zubari i izglejdat prili4no sa broqt na prasti...
    Nqkoi tam pita kfo ob6to imat ocenkite s lubovta i tfa cqloto ne6to... pone kato izkarva6 huavi ocenki pone znae6 kak da se darji6 a ne da varvi6 po ulicata i da pliue6 nqkoi kat mine6 pokrai nego... iii pove4eto takiva si mislat 4e kat se napie6 i pu6i6 kat komin si nai-velikiq... ima hora det ne6tat do tqh da sedi nqkaf komin i postoqnno se prai na interesen... opredeleno ne sam "za" da haresva6 nqkaf zubar deto ne e izlizal ot tqh prez jivota si... samo 4e ima mom4eta (i momi4eta...) deto izkarvat 5-6-6-6-5-5 tuk-tame 4 daje i 3(vednaj-dvaj) deto sa gotini i im e do6lo tfa prosvetlenie 4e e palna tapotiq po cql den da sedi6 na kompa i da caka6 na mi6kata i posle se hvali6 4e natiska6 19 pati mi6kata za 3 sekundi...
    ... ne slagam nito momi4etata nito mom4etata pod ob6t znamenatel samo 4e masovo sa nqkfi gazar4eta i takiva tapi momi4eta koito sa zaebali si4ko i ne gi interesuva ni6to i izlizat s tiq muhliovci...

thx se pak 4e tolkova mn hora pisaha
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не е въпроса за оценките а за това че е модерно да пушиш ,да имаш слаб успех и директно тезе които имат хубави оценки са задръстени .... Щото като не пуша ,не ходя с газарчетата по кафета насам натам и съм някъф задръстеняк така ли.И наистина не поставяйте всички хора,било то момичета или момчета ,под общ знаменател...

--------------------------------------------------------

koe mu e modernoto da pu6i6? basi gazariqta da pu6i6 se1 si nqkaf bog razbira6 li...
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си