.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 308
    Vandeta съгласна съм с теб..макар,че всеки си има глава..и да си я троши кой как може :P А за темата..доста добър успех пожъна Браво
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az da ne mu gledam belejnika be

tCtCcc.....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ne mu glea6 belejnika ama se pak mn li ti e qko da izliza6 s nqkaf tapanar det nz kak se darji noj i vilica? postoqnno da sa prai na interesen nalqvo i nadqsno...?? nedei mu gleda belejnika ama 4esno kazano ako ima samo 2-3-2-2-2-2-3 e nqkaf det si nqq ponqtie ot tfa kak da se darji na "publi4no" mqsto...

['eL'] blagodarq :P (bow)
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

А защо не?

JUST DANCE!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Vandeta
    ne mu glea6 belejnika ama se pak mn li ti e qko da izliza6 s nqkaf tapanar det nz kak se darji noj i vilica? postoqnno da sa prai na interesen nalqvo i nadqsno...?? nedei mu gleda belejnika ama 4esno kazano ako ima samo 2-3-2-2-2-2-3 e nqkaf det si nqq ponqtie ot tfa kak da se darji na "publi4no" mqsto...

То има и момичета дето по такива си падат.....

--------------------------------------------------------

6toto ne znaqt kak da se darjat, postoqnno sa ligavat i praat sqkfite tapotii...

blueface mi to za tfa e cqlata tema be... zakfo tapite momi4eta si padat po takiva...??! 4e daje nqkoi pat i gotinite...

Град
    Бургас
    То тъпите момичета ги остъй те са загубена работа.Ама някой път и свестни момичета си падат по такива изтърсаци...Сякакви аномалии стават...

samo deto e pove4e ot nqkoi pat tfa svestni si padat po takia tapanari... ;(

Град
    Бургас
    То така става щото тия са по атрактивни.Не им пука изобщо и наивните момичета напрао припадат след тях..Ама тряя да чакаме да им влезе акъл в главата....

nqma stane skoro... ;( ii s tfa 4akane kak to4no stane ne misli6 li 4e 6e e malko kasno da stane6 10-i klas da ne si imal gaje i da ne si se celuval...? nqkak si... ;( i kfa e taq atrakciq se prai6 na idiot?

Град
    Бургас
    nqma stane skoro... ;( ii s tfa 4akane kak to4no stane ne misli6 li 4e 6e e malko kasno da stane6 10-i klas da ne si imal gaje i da ne si se celuval...? nqkak si... ;( i kfa e taq atrakciq se prai6 na idiot?
    Еми кфо да напрая .Не съм аз виновен 10ти клас 10.....

Абе мен ако питате проблема не е само от страна на момичетата(е аз съм малко пристрастна) момичетата харесвали гъзари (повечето,не всички) ама да ви каза момчетата и те не остават по назад (пак казвам не говоря за всички,а за мнозинството).Всичките са се нахварлили на тея "готините" момичета дето като приказват и не могат да се осъзнаят какво говорят и за заредилии 2-ка до 3-ка.Ама да прави сте ся да кажете-аз авиждам , от малка знаех че мечтата ми е да ходя като подвижна мостра на козметична компания.
    Според мен оценките които изкарваш всъшност сса много важни.Аз от личен опит знам.Аз ся не мога да кажа че не ми пука какви оценки изкарвам (и не мисля че това е лишо де) ама понеже ся последната година нещо не се долюбваме мн с "главната кифла" и тя само приказва къв съм зубар и колко съм тъпа(!!!).И сега понеже тя нали разбирата е "най-голямата" и сички трябва да я слушат и цялото училище знае че аз съм страшен зубар (което според мен не е вярно защото да си го кажа честно може и да изкарвам 6-ци ама почти не уча)...
    Та така аз много се отклоних от темата.Думата ми беше че дори и да не ти гледат бележника това дали имаш високи и ниски оценки има мн голямо значение.И колкото и да ми е странно колкото и да си по-тъп толкова си по-"готин" а ако нямащ само 4-ки автоматично ставаш загубеняк...Ама ко да се прави...Абсолютна деградация....

ei tfa e nai precakanoto 6toto ima gotini hora oba4e poneje masovo sa tapanari s 2-3-2-2 i ne gi vikat tiq det sa otfarqli u4. prez jivota si staat zadrastenqci deto dori da sa umni i gotini 4e i da imat harakter daje... kat sedat po cql den v tqh ne postigat osobeno golqm rezultat... i tiq det u4at kat ne izlizat... naistina staat zagubenqci... i sled tfa ve4e nikoi ne izliza s tqh ne sa zapoznaat s momi4eta/mom4eta... i... ot tfa staa si4ko... i malko sa umnite hora deto ne sa "ignorirani" v tiq grupi ot tapanari 6toto to mn drugi grupi nqq...

Намерете ми мил,добър..романтичен да обича животни и деца.. Да е забавен,симпатичен и с добър успех по възможност..Ммм..да мога да си говоря с него за всичко,да ме разбира,да е грижовен да не изневерява,да е искрен..да се радва на малки неща като изгревите и залезите.. Това си беше чиста обява Е ако има такова момче..евалата,това е моя идиал..или казано моя "Принц на бял кон".
    Ако можеш да имаш момче като гореспоменатото..защо ти е гъзар който държи на външния си вид повече отколкото на теб?
    Приключвам по темата..иииии лека,мека на всички да сънувате ангелчета..
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Град
    Sofia, Bulgaria

Не съдете по бележника, уе.На мен 2/3 от оценките са ми така, ама знам как да се държа на публични места.Просто ме мързи да си седна на гъза и да чета (да не говорим, че голяма част от нещата едва ли ще ми потрябват).

vij nikoga nqqm protiv mi kai6 ot de si i na kolko godini si nali zn :P ne 4e se vkl. to4no v onova 4islo na tiq taka dobre opisani ot tebe sa6testva no... prosto da pitam

kasiera to4no tfa e problema 4e va marzi za si4ko...

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от sexy_bebz
    еми щото са по - готини ти докато си учиш те ни свалят пък и с тях може да си излизаме да си правим квото искаме и те не са комплексарчета какъвто си ТИ не се убиждай ама...
    Аз съм в същата ситуация и не съм комплексар...КФо има толкова много свестни момчета дето изкарват хубави оценки и не са задръстени.И кфо ще кажеш че не можеш да излизаш с обикновенно момче.Да се си някфа богиня???? Но си права тия момчета дето бяха описани могат да те изчукат и да те зарежат на другия ден . Не се правя на някъф мого голям ученик щото учебник почти не отварям ама аз иам 5-6 и тук таме 4 а тия момчета имат едва едва 4....Обаче кифлите днешно време са ми много смешни.МИслят се за нещо голямо ама после ще работят в ефтини магазини за дамско бельо или сувенири...
    Нека не пропускаме добрата стара... магистрала
    I am not an artist I am a fucking work of art!

(rofl) prailno :P

Аз не знам защо , но си падам по точно обратния тип .. не всички са заблудени..

зашото имат пари за това

da qvno i ti si tapa kato priqtelq ti... za jalost poe4eto hora sa na toq akal... tfa 4e ne moje da darji no6 i vilica se ima predvid 4e nqq ob6ta kultura 4e e takaf idiot 4e ne znae kolko kontinenta ima na zemqta... kolkoto do onq debeliq kfo napraa za nego ako be6e gotin izliza6e i ne e tolkvoa debel kaf to4no mu e problema?? si4ki go izolirate 6oto u4i poe4e ot vas i taka kat ne izliza estestveno 4e nqma da znae kak da varje 2 izre4eniq s momi4e

halino0r az ti kaah 4e ima i izkliu4eniq...

Цитирай Първоначално написано от ezi4e
    зашото имат пари за това
    по-скоро баща му има ..

Град
    Sofia, Bulgaria
    vij nikoga nqqm protiv mi kai6 ot de si i na kolko godini si nali zn :P ne 4e se vkl. to4no v onova 4islo na tiq taka dobre opisani ot tebe sa6testva no... prosto da pitam

kasiera to4no tfa e problema 4e va marzi za si4ko...
    Не сички, просто на мен мързела ми е в природата.

PS. Бахти тъпия ник имам

da i se pak to4no za tfa staa vapros 4e 1 golqqqma 4ast ot horata gi marzi kato tebe... adski mn i staat ei takiva tapanari kato tiq za koito govorq...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си