- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
Vandeta съгласна съм с теб..макар,че всеки си има глава..и да си я троши кой как може :P А за темата..доста добър успех пожънаБраво
![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
az da ne mu gledam belejnika be
tCtCcc.....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ne mu glea6 belejnika ama se pak mn li ti e qko da izliza6 s nqkaf tapanar det nz kak se darji noj i vilica? postoqnno da sa prai na interesen nalqvo i nadqsno...?? nedei mu gleda belejnika ama 4esno kazano ako ima samo 2-3-2-2-2-2-3 e nqkaf det si nqq ponqtie ot tfa kak da se darji na "publi4no" mqsto...
['eL'] blagodarq :P (bow)
I don't care what they say, I'm inlove with you...
То има и момичета дето по такива си падат.....Първоначално написано от Vandeta
--------------------------------------------------------
6toto ne znaqt kak da se darjat, postoqnno sa ligavat i praat sqkfite tapotii...
blueface mi to za tfa e cqlata tema be... zakfo tapite momi4eta si padat po takiva...??! 4e daje nqkoi pat i gotinite...
То тъпите момичета ги остъй те са загубена работа.Ама някой път и свестни момичета си падат по такива изтърсаци...Сякакви аномалии стават...![]()
samo deto e pove4e ot nqkoi pat tfa svestni si padat po takia tapanari... ;(
То така става щото тия са по атрактивни.Не им пука изобщо и наивните момичета напрао припадат след тях..Ама тряя да чакаме да им влезе акъл в главата....![]()
nqma stane skoro... ;( ii s tfa 4akane kak to4no stane ne misli6 li 4e 6e e malko kasno da stane6 10-i klas da ne si imal gaje i da ne si se celuval...? nqkak si... ;( i kfa e taq atrakciq se prai6 na idiot?
Еми кфо да напрая .Не съм аз виновен 10ти клас 10.....Първоначално написано от Vandeta
![]()
![]()
Абе мен ако питате проблема не е само от страна на момичетата(е аз съм малко пристрастна) момичетата харесвали гъзари (повечето,не всички) ама да ви каза момчетата и те не остават по назад (пак казвам не говоря за всички,а за мнозинството).Всичките са се нахварлили на тея "готините" момичета дето като приказват и не могат да се осъзнаят какво говорят и за заредилии 2-ка до 3-ка.Ама да прави сте ся да кажете-аз авиждам , от малка знаех че мечтата ми е да ходя като подвижна мостра на козметична компания.![]()
![]()
![]()
Според мен оценките които изкарваш всъшност сса много важни.Аз от личен опит знам.Аз ся не мога да кажа че не ми пука какви оценки изкарвам (и не мисля че това е лишо де) ама понеже ся последната година нещо не се долюбваме мн с "главната кифла" и тя само приказва къв съм зубар и колко съм тъпа(!!!).И сега понеже тя нали разбирата е "най-голямата" и сички трябва да я слушат и цялото училище знае че аз съм страшен зубар (което според мен не е вярно защото да си го кажа честно може и да изкарвам 6-ци ама почти не уча)...
Та така аз много се отклоних от темата.Думата ми беше че дори и да не ти гледат бележника това дали имаш високи и ниски оценки има мн голямо значение.И колкото и да ми е странно колкото и да си по-тъп толкова си по-"готин" а ако нямащ само 4-ки автоматично ставаш загубеняк...Ама ко да се прави...Абсолютна деградация....
ei tfa e nai precakanoto 6toto ima gotini hora oba4e poneje masovo sa tapanari s 2-3-2-2 i ne gi vikat tiq det sa otfarqli u4. prez jivota si staat zadrastenqci deto dori da sa umni i gotini 4e i da imat harakter daje... kat sedat po cql den v tqh ne postigat osobeno golqm rezultat... i tiq det u4at kat ne izlizat... naistina staat zagubenqci... i sled tfa ve4e nikoi ne izliza s tqh ne sa zapoznaat s momi4eta/mom4eta... i... ot tfa staa si4ko... i malko sa umnite hora deto ne sa "ignorirani" v tiq grupi ot tapanari 6toto to mn drugi grupi nqq...
Намерете ми мил,добър..романтичен да обича животни и деца..Да е забавен,симпатичен и с добър успех по възможност..Ммм..да мога да си говоря с него за всичко,да ме разбира,да е грижовен да не изневерява,да е искрен..да се радва на малки неща като изгревите и залезите..
Това си беше чиста обява
Е ако има такова момче..евалата,това е моя идиал..или казано моя "Принц на бял кон".
Ако можеш да имаш момче като гореспоменатото..защо ти е гъзар който държи на външния си вид повече отколкото на теб?
Приключвам по темата..иииии лека,мека на всички да сънувате ангелчета..![]()
![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Не съдете по бележника, уе.На мен 2/3 от оценките са ми така, ама знам как да се държа на публични места.Просто ме мързи да си седна на гъза и да чета (да не говорим, че голяма част от нещата едва ли ще ми потрябват).Първоначално написано от Vandeta
vij nikoga nqqm protiv mi kai6 ot de si i na kolko godini si nali zn :P ne 4e se vkl. to4no v onova 4islo na tiq taka dobre opisani ot tebe sa6testva no... prosto da pitam
kasiera to4no tfa e problema 4e va marzi za si4ko...
Нека не пропускаме добрата стара... магистралаПървоначално написано от BlueFace
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
(rofl) prailno :P
..
Аз не знам защо , но си падам по точно обратния тип .. не всички са заблудени..
зашото имат пари за това![]()
da qvno i ti si tapa kato priqtelq ti... za jalost poe4eto hora sa na toq akal... tfa 4e ne moje da darji no6 i vilica se ima predvid 4e nqq ob6ta kultura 4e e takaf idiot 4e ne znae kolko kontinenta ima na zemqta... kolkoto do onq debeliq kfo napraa za nego ako be6e gotin izliza6e i ne e tolkvoa debel kaf to4no mu e problema?? si4ki go izolirate 6oto u4i poe4e ot vas i taka kat ne izliza estestveno 4e nqma da znae kak da varje 2 izre4eniq s momi4e
halino0r az ti kaah 4e ima i izkliu4eniq...
Не сички, просто на мен мързела ми е в природата.Първоначално написано от Vandeta
PS. Бахти тъпия ник имам
da i se pak to4no za tfa staa vapros 4e 1 golqqqma 4ast ot horata gi marzi kato tebe... adski mn i staat ei takiva tapanari kato tiq za koito govorq...