.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 308

predpolagam 4e si nqkolko godini po-golqma ot mene i se pak nz integrali i takia raoti no tfa nqq zn... i nz ot de ti hrumna 4e zavijdam na mizernicite koito sa rqdko grozni izkarvat samo 2-3-2-3-2-2-2-2... i pri tfa sam si dostata4no dobre 4e da trqq si opravqm ne6to prosto komentiram tfa 4e momi4etata haresvat takia mizernici...
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

interesuvat me 6toto nqkoi svesni momi4eta se zanasqt po tiq ne6tasnici...

Супер фен
    щото глей са шти го обясним марксически: противоположностите се привличат.

хубавите момичета ги привличат нехубавите момчета и обратно
    е па по ясно от тва здраве му кажи!

dobre idqlno protivopolojnostite se privli4at togaa kak taka ima dvoiki deto i 2-ta sa hem umni hem zabavni i im e super qko zaedno? ina4e kato cqlo razbrah kfo ima6 predvid

Град
    Лапландия!?
    Така и не разбрахте значи,че всеки си има някви критерий да 12/13 годишните курвички с мозък на дете си ги хващат тея за да могат уж да се издигнатв обеществото и да са много важни но правят супер лошо впечатление кво да коментирам,че България вече може да я нарекат държава от 3-тия свят пълна деградация!

za degradaciqta ve4e razbrah... ii da praat lo6o vpe4atlenie opredeleno... ama tolkova im e akala ima takiva det sa mn mn krasivi samo 4e... kak da kaja... opredeleno se propilqvat kato si raznasqt zadnika s tiq maloumnici... za jalost ima mn takia momi4eta... koito qvno taka i nqq razberat kolko mn sa krivnali ot patq...

ae leka meka na si4ki utre pak 6a pi6a :P i uspeh tam sas sqkfite vi lubovni drami

хм...ми аз лично не преценявам хората и по-точно момчетата по това какви са им оценките.а освен това (както обикновенно разбира се) ще кажа само,че интелектуалните възможности на даден човек нямат нищо общо с оценките в училище и въобще.виж,то интелекта си зависи от даденостите на човек и после те се усъвършенстват в учебното заведение.Опа..май се отклоних от темата,но няма знаечние
    освен това красотата за всички се изразява по различни начини.за мен примерно ако някои е мил и добричък..това е човекът!аз не си падам по подобни типове,от никъде не ме привличат,освен че тук таме кажат някой лаф и аз се хиля с часове* и до там..
    та мисълта ми е да оставиш тея мацки.. всеки с проблемите си (те с тоя че не го съзнават)
    *но не се и очудвам.. и пръст да ми покажат,пак ще се смея
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от simonchety
    Защото,ако не им завиждаше нямаше да пускаш тема за такива момчета,нямаше да се интересуваш защо момичетата ги харесваме,нямаше и да ги обиждаш!Защото,който обижда завижда!Ако наистина ги мислиш за мизерници и не им завиждаш както твърдиш щяха да са ти безразлични...
    Малее ще се опитам да се въздържа...И така приятелят ти щом изкарва 3ки мога да ти кажа че общата му култура ще е направо цветуща.Ти явно се мислиш за нещо много голямо.Като те гледам виждам колко си заблудена...МОга да ти кажа че оценките са доста важни.Ти можеш ли да ми кажеш тоя твоя приятел кфо ще стане с диплома 3.Чистач....??В голяма грешка си...А пък тия идиотчета няма за какфо да им завиждам аз се дразня на момичетата че ги харесват..!!

--------------------------------------------------------

Град
    Бургас
    Добре бе аз може да съм гении ама да имам 2ки в даскалу и да стана чистач или продавач в магазин...Кфа е била ползата.Той човека и да е умен ако не се реализира в живота каква е ползата...Затова оценките и знанията са важни.Не съм някой зубар обаче обичам да си обогатявам общата култура ,а да не съм някой идиот дето общата му култура стига до там да си обърше гъза...

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от simonchety
    Защото,ако не им завиждаше нямаше да пускаш тема за такива момчета,нямаше да се интересуваш защо момичетата ги харесваме,нямаше и да ги обиждаш!Защото,който обижда завижда!Ако наистина ги мислиш за мизерници и не им завиждаш както твърдиш щяха да са ти безразлични...
    аз не мога да разбера що не пишете с нормалеш шрифт и цвят...ша ми изкарате очите бе хора..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Уж не харесвате ама розовата блузка и изправеното бритонче и става много секси

Град
    Sofia, Bulgaria
    прая ти евала за аватара

Голям фен Аватара на 50cent
    еми пич много ясно че ще няма да те харесваш ако презираш хората така били гъзари и затва са тъпи гъзари са щото не са седнали пред компа да хленчат а деистват с квото им падне

Абе какво се подигравате на момчето, че си учи уроците бе? Поне мисли за бъдещето си. Един ден тези оценки ще му трябват за да може да влезе в университет, а по-натам това да му помогне за една по-добра работа. Те там като му гледат дипломата няма да го питат 'Абе ти да не би да си умен всъщност, ама пък да си излизал с много момичета и така, просто да си нямал време, ама иначе да можеш...'. И няма да ви питат за общата ви култура, ей така, защото видиш ли, имате я, обаче еййй тоя материал в училище така и не го научих... Че оценките не са признак за интелект, не са. Но да се подигравате на някой, който мисли за бъдещето си... е, извинявайте. Не сте нещо повече от него за да се държите така. Защото познавам хора, които са ужасно общителни, умни, не могат да се оплачат от липса на компания и момичета около тях, а в същото време дипломите им са си много добри. Така, че ученето на уроците не е предпоставка за задръстен човек...

Но и мисленето на автора е грешно - това, че някой има ниски оценки не го прави по-нестойностен човек от теб. Защото познавам и много такива, които са страхотни хора, имат обноските, културата и държанието... но материала просто не могат да го усвоят така, както нещата, които са им интересни. И се получава така, че изкарва ниски оценки, а всъщност е умен и оставя едно добро впечатление на хората. Аз например като в този живот не съм имала по-висока оценка от 4 по химия, и то тази четворка изкарана с преписване ако трябва да сме честни, тъпа ли ме прати това автоматично? А когато са ме изпитвали по БЕЛ по-ниска от 6 не съм имала, автоматично ли съм страшно готин човек? При условие, че не знаеш дали довечера няма да ида да се насвяткам като свиня...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами и аз не харесвам тези, които се правят на големи, а са само келеши на по 12-13-14 години, ама какво да се направи... Не понасям, когато хората излизат навън вечер само за да се напият като прасета. Защото те са на принципа не да пийват по нещо, докато се забавляват, а да се насвяткат, за да се забавляват. Да се направят на големи. И най-вече - да се изфукат, че тати има пари (а дори и да няма, чудо голямо - стига да пръскат наляво и надясно каквото ти е паднало, пак си сред най-големите гъзари).
    Но и аз не съм съгласна, че оценките в училище показват интелекта на отделния човек. Най-малкото, защото интелектът не е само знания от уроците, идва и от душата на отделния човек. Аз смея да кажа, че винаги съм била пълна отличничка (държа да отбележа, че никога не съм зубрила и не съм се четкала на учители!). Ако реша да се събирам само с такива като мен в училище, 1. ще имам ограничен избор, 2. има такива сухари, че чак ми призлява... В същото време хора, които го карат с 3, 4, 5, са десетки пъти по-отворени и по-приятелски настроени. Затова оценките не могат да определят по никакъв начин характера на човека и да се съди по тях е повърхностно.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    СофиЯ
    Mи щото са готини,мен ме кефят мн даже...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Обръщам се специално към автора на темата и BlueFace. Вие твърдите, че трябва редовно да си учим уроците, за да преуспеем в живота? Ако мислите така много се лъжете. Да има някакво значение, но сигурно 80% от материала в у-ще няма да ни потрябва.

Друго (отнася се за всички) - не разделяйте хората само на две групи: едните гъзари с лоши оценки, а другите зубъри с отлични оценки. Защото много хора не попадат в нито една от двете групи. Познавам надути с отлични оценки, както и такива дето мислят само за учене, но не са толкова умни и изкарват лоши оценки (ето това са зубърите за мен, бележкарите, а не такива като мен половината ми клас да ме мисли за зубър просто защото имам само отлични оценки, въпреки че учебник не отварям).

Момичетата не харесват зубъри, не харесват момчета, чиито интереси са единствено учене, уроци, у-ще. Училищните плейбои си харесват някви кучки дето само могат да ги изчукат. Тук мисля, че не важи правилото, че противоположностите се привличат. Нормалните момичета като мен си харесват нормални. За нормални считам момчетата, с които ми е забавно да си прекарвам времето, които ме разсмиват, забавни са, не се отнасят с мен като с парцал. Сега ще кажете - ми ние сме такива, защо не ни харесвате? Ами явно някъде грешите, не се държите както трябва. Не трябва да се скучни...

И предполагам, че и вие с отличните оценки имате подобен проблем като моя - в класа ви мислят за зубъри. Ами това е България! Просто другите не могат да приемат, че може да съществуват хора, които учат малко, но достатъчно, интересни са, забавни...и затова им лепват етикета зубър.

Град
    Там, където е сърцето...
    Недей мисли че всички харесват тея псевдо газарчета, защото повечето са някакви измислени звезди...
    И защо говориш само за момчетата, то си е така и при момичетата, забележи как повечето момиченца са почти еднакви... просто вървиш и гледаш еднообразни барбита, които нямат мозък....
    А за момчетата, еми такава е модата и даваш всичките трябва да са такива... Тъпо, но факт...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Всеки си има вкус и начин на обличане но, ако тати има пари ставаш газар
    .. просто такъв е начина на живот в Българските у-ща 1 са отракани други са не толкова добре облечени всичко зависи от външния вид в днешно време .. ако си момче имаш няква много голяма коса на кичури носиш бръмбарските очила блузки на армани и някви хубави дънки с яки бели кецове всеки ще ти е след газа...вижте реалноста

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Миии пич ... има 1 приказка която ми я казаха ... когато зададох този въпрос на приятели ... " Докато има глупаци .. ще има и газари ... ти сам избираш от кой ще си ... " но най важното е да си сам себе си .. и това да ти лепнат етикет " газар " не е кой знай кво ... и те са хора и те ходят до тоалетната
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Обръщам се специално към автора на темата и BlueFace. Вие твърдите, че трябва редовно да си учим уроците, за да преуспеем в живота? Ако мислите така много се лъжете. Да има някакво значение, но сигурно 80% от материала в у-ще няма да ни потрябва.

Друго (отнася се за всички) - не разделяйте хората само на две групи: едните гъзари с лоши оценки, а другите зубъри с отлични оценки. Защото много хора не попадат в нито една от двете групи. Познавам надути с отлични оценки, както и такива дето мислят само за учене, но не са толкова умни и изкарват лоши оценки (ето това са зубърите за мен, бележкарите, а не такива като мен половината ми клас да ме мисли за зубър просто защото имам само отлични оценки, въпреки че учебник не отварям).

Момичетата не харесват зубъри, не харесват момчета, чиито интереси са единствено учене, уроци, у-ще. Училищните плейбои си харесват някви кучки дето само могат да ги изчукат. Тук мисля, че не важи правилото, че противоположностите се привличат. Нормалните момичета като мен си харесват нормални. За нормални считам момчетата, с които ми е забавно да си прекарвам времето, които ме разсмиват, забавни са, не се отнасят с мен като с парцал. Сега ще кажете - ми ние сме такива, защо не ни харесвате? Ами явно някъде грешите, не се държите както трябва. Не трябва да се скучни...

И предполагам, че и вие с отличните оценки имате подобен проблем като моя - в класа ви мислят за зубъри. Ами това е България! Просто другите не могат да приемат, че може да съществуват хора, които учат малко, но достатъчно, интересни са, забавни...и затова им лепват етикета зубър.
    Напълно грешно ме разбра...Аз 7ми клас и 8ми клас не съм си отварял учебниците повече от 5-6 пъти на срок в къщи.Но слушам в час мога да запомням.И си изкарвам добри оценки.Вярно е има и преписване.Аз се опитвах да изтъкна тези хора които на им пука за училище ,ходят п озадължение.Живеят за моментния кеф и не си мислят за бъдещето.Не казвам че хората които имат слаби оценки са винаги идиоти.Но голямата част са такива.Аз имам приятели дето са в ПМГ и имат 2ки-3ки по математика,но са страшно готини хора.Обаче едно е да имаш по 1 предмет слаби оценки защото не можеш да го разбереш ,а друго е да не полагаш никакфи усилия да изкарваш 2,3,4 и да не ти пука.
    И да аз съм такъв какъвто описа по-горе.Ама не разполагам с мн як външен вид.Колкото и да отричате вички обръщаме внимание на външния вид.Аз си признавам за мен той играе голямо значение. Колкото и да се мъча да отричам е така...Не е въпроса да си учиш уроците а да се стремиш да си осиуриш стабилно бъдеще!
    И другото което е можете да кажете то кфо толкова е пушенето,ама просто се заинтерисувайте какви болести причинява.Майка ми също пуши и аз много я критикувам.Ама тя е почнала от 20 а днешните деца почват от 13-14 ... Правете си изводите...

Оценки? ОЦЕНКИ?!?! Мухахаххахахахаха, гледай ги бе, тъпанарите - "аз изкарвам страхотни оценки и съм с хубав характер, защо не ме харесват жените?". Ми защото си гъз, затова.

Защото ти липсва онова, което ни прави Мъже, а това, повярвай, не е израстъка между краката. Я се погледнете двамата (BlueFace и оня Вендета ли беше, Ванета ли беше): малоумни мрънкачи, на които светът им е крив, момичета са им криви, момчетата са им криви. Седнали да се оплакват в интернет форум и после питат защо ги смятат за загубеняци.

Обща култура? Възпитание? Че вие двамата не можете да пишете грамотно на български, за каква култура ми говорите? Вандета, да не би от много акъл да забрави да настроиш кирилицата на компютъра? Или пък реши, че ти са неудобни кирилските настройки и реши да не си даваш зор да ги научиш, а? Ами ти, BlueFace, теб какво те оправдава, че пишеш като непомирисал учебник парцал? И ми говорят двамата глупаци за оценки, възпитание и обща култура. Лилипутчета, на обща култура ще ви тресна в земята и двамата, на каквато и да е тема. История, География, Езици, Математика, все тая.

Айде да не е само флейм мнението ми, ще ви дам нещо, над което да поразсъждавате. Смятам се за добре поддържан, интелигентен младеж, с добра работа и прекрасни комуникативни умения. Жените винаги са ме харесвали. Защо? Защото преди да ги целуна, никога не пускам теми във форума, които да ме упътят за 135458 начина да го направя. Защото когато реша да изляза с някоя, никога не питам къде да я отведа, че да й по-забавно. Защото когато реша да подаря нещо, никога не събирам мненията на половин България какво да взема. Просто го правя - не се питам "ама сега ако не й хареса", "ама дали не съм много нахален", "ама дали й допадам достатъчно". ДЕЙСТВИЕ. Това различава мъжа от жената! Мъжете трябва да действат, приказките са за нежния пол. Вместо да им говориш за луната и звездите, жените очакват да бъдеш груб завоевател, който ще ги разкърти в леглото и ще пита за още. А не путъо, който при всяко действие пита "ама ще може ли", "ама харесва ли ти така" и пр.

Някой повдигна темата за "кифлите" и защо си падаме по тях. Ами защото една тъмнокоса мадама с искрящозелени очи и секси излъчване ни харесва много повече от мърлявата състудентка, която може наизуст да възпроизведе Айнщайновата теория на относителността. Аз за разговори "на високо равнище" си имам приятели. Жената ми трябва за онова, което свързва мъжа и жената - страст, енергия, секс, животинско привличане. Когато реша да споря за вселената и смисъла на живота вдигам телефона и викам някое приятелче да си побъбрим на по бира, когато искам да усещам миризмата на женско тяло, се обръщам към текущата си приятелка. Това е - изключително просто.
    Another version of the truth

Град
    Бургас
    Айде да не се прайш на много голям..Седнал да ме съди.Ще си пиша кадето си искам.Тука има толкова мн. хора дето се оплакват,а той седнал да се обяснява...Аз дори не се оплаквам,просто изразявам възмущение.И айде да не ми говориш за правопис.Защо не пишеш и в другите тема където пишат на латинеца или с шрифт: МаЛкА ГоЛяМа БуКвА" .Да съм направил една две грешки.Пък и понякога слагам "ф" вместо "в" и какво ,айде разстреляй ме.На колко години си ти.Аз пък мога да ти кажа че имам мн богата обща култура.Може да си по начетен и какво???Тръгнал да се обяснява без дори да ме познава...Някъде да съм казал че съм пълен отличник.Казах че мисля за бъдещето си и се опитвам да се реализирам.И изразявам възмущението си от факта ,че много момичета харесват описания тип момчета...Като не ти отърва не пиши коментар.Още повече че не си запознат напълно с нещата и дори не ме познаваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си