.
Отговор в тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 308
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    И още по малко можеш да ми викаш идиот...Такава тема бях пускал само 1 път.Правиш ми се на много надъхан.Ти откъде ме познаваш че да ми казваш че нямам обща култура.Ти явно си доста по голям от мене и какво от това.Знаеш повече ,голям праз...Не се нзае колко ще знам аз на твоите години...Така че без повече тъпи коментари ако обичаш.

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Neon Black
    Айде да не е само флейм мнението ми, ще ви дам нещо, над което да поразсъждавате. Смятам се за добре поддържан, интелигентен младеж, с добра работа и прекрасни комуникативни умения. Жените винаги са ме харесвали. Защо? Защото преди да ги целуна, никога не пускам теми във форума, които да ме упътят за 135458 начина да го направя. Защото когато реша да изляза с някоя, никога не питам къде да я отведа, че да й по-забавно. Защото когато реша да подаря нещо, никога не събирам мненията на половин България какво да взема. Просто го правя - не се питам "ама сега ако не й хареса", "ама дали не съм много нахален", "ама дали й допадам достатъчно". ДЕЙСТВИЕ. Това различава мъжа от жената! Мъжете трябва да действат, приказките са за нежния пол. Вместо да им говориш за луната и звездите, жените очакват да бъдеш груб завоевател, който ще ги разкърти в леглото и ще пита за още. А не путъо, който при всяко действие пита "ама ще може ли", "ама харесва ли ти така" и пр.

Някой повдигна темата за "кифлите" и защо си падаме по тях. Ами защото една тъмнокоса мадама с искрящозелени очи и секси излъчване ни харесва много повече от мърлявата състудентка, която може наизуст да възпроизведе Айнщайновата теория на относителността. Аз за разговори "на високо равнище" си имам приятели. Жената ми трябва за онова, което свързва мъжа и жената - страст, енергия, секс, животинско привличане. Когато реша да споря за вселената и смисъла на живота вдигам телефона и викам някое приятелче да си побъбрим на по бира, когато искам да усещам миризмата на женско тяло, се обръщам към текущата си приятелка. Това е - изключително просто.
    Еми аз не съм съгласна(ама това се е мое мнение).Аз бих искала с приятеля ми не само да седнем на някоя пейка и да се мляскаме. Такива примери около мене имам много.Вярно,че с приятелките и приятелите ми мога да си говоря,ама аз по тая логика мога и с някой приятел да се мляскам.Лично мен това което Neon Black казва малко ме обижда. Ми ти общо взето от това, което написа излиза, че ние момичетата сме като животни и то за друго освен секс не ставаме. Аз предпочитам с гаджето ми да можем да си говорим и да се забавляваме и по други начини освен са се натискаме на някоя пейка. И за мен пък това ,че момчето се притеснява дали това,което ти е купил ще ти хареса или дали ще харесаш мястото ,на което иска да те заведе е хуваво до някъде.Все пак това показва, че му пука за мен и иска да ми е приятно.Всеки може да отиде до магазина и да купи, каквото му падне и после да каже "ми аз съм уверен в себе си и не ме бърка дали ще и хареса".
    Това,което казвам си е мое мнение и разсъждавам от моята гледна точка.Сигорно има и момичета дето това им харесва.Лично за мен романтиката е много важна.

Град
    Бургас
    Neon Black ти така си ги нагласи работите че направо незнам.Ти каде си видял тема от мене пусната да пише :
    "Каде да заведа момичето ,че да и е по забавно?"
    Видял няколко такива теми и вече всички от форума са еднакви....От това което каза за "състуденктките и работата " си иличи че си голям.Ама коментара ти е точно като на някой 16-17 годишен недорасъл идиот...Правиш се на много зрял.Какво му е зрялото да обиждаш без факти и доказателства.Защото аз не съм нито едно от тези неща които изброи...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от simonchety
    BlueFace погледнах темата,която си пуснал и видях снимките и мога да ти кажа,че си сладур ама за да нямаш гадже на почти 15 години трябва сериозно да се замислиш къде грешиш,а не да стоиш пред компютъра и да се чудиш,защо момичетата харесвали само гъзари и не знам си какви...
    а и мога да ти кажа,че аз също имам голяма обща култура и не трябва да ме наричаш заблудена още повече без да ме познаваш.
    И до този,който беше питал защо съм писала с розово си е моя работа,аз поне за разлика от вас пиша грамотно!
    Не съм казал че нямаш.Казвам че дори приятелят ти да е умен и да има големи възможностти в днешно време хората искат дипломи и не те питат колко си умен.
    Честно да ти кажа нямам идея каде греша.Всичките ми приятели ми казват че съм забавен,умен,готин и тнт. ама явно не е достатъчно...Незнам за напред ще гледам да следвам съветите на Алабалапортокала.Те са най-разумни!
    П.П. Седя пред компютъра само защото приятелите ми са различна смяна и нямам с кога да изляза.Събота и неделя съм почти целият ден навън.Просто в този момент това ми беше на сърце и реших да пусна тема айде обесете ма .....

Град
    In Devil's Castle
    ами аз до сега съм харесвала всякакви момчета-отличници,двойкаджии и се оказа,че оценките нямат нищо общо с характера на човека...нито пък това дали пуши и се напива(не точно по 4 кутии на ден )...за мен е важен характера и винаги търся момче,което е малко по-умно от мен... примерно за сегашния момент харесвам един двойкаджия,ама човека е изключително интелигентен...
    someone else...

Сега, BlueFace, ще се опитам да бъда ясен. Представи си, че двамата сядаме и започваме да си говорим като мъже.

Първото нещо, на което веднага ще наблегна, е че да питаш ЖЕНИ (особено 14-15 годишни "тийнейджърки") за съвет относно ЖЕНИТЕ е напълно безсмислено начинание. Отговорът винаги ще те тласне в грешна посока. Жените НЕ харесват да си мил и нежен. Жените НЕ харесват да си неуверен и несигурен. Жените НЕ харесват те избират какво ще правите заедно. Жените НЕ са логични. Така, набий си тези неща в главата, остави малките момиченца да се превъзнасят по своите принцове на бели коне, изпълнени с романтика и рози вечери - същите тези момичета всъщност обожават огромните, груби мъжаги, яхнали мръсен мотор, които вършат всичко по един и същи начин - с главата напред.

Вероятно ако произнесеш тези думи в женска компания, всички дами ще почнат да ти обясняват как не, това не е вярно, те търсят любов, доверие, нежност, внимание и всички простотии, които си слушал през целия си живот. После ще отпрашат с поредния "гадняр", а на теб ще разправят как така все не попадат на подходящия и как никой не могъл да бъде добър като теб. Е да де, само че вероятно в един момент ще схванеш, че в крайна сметка ти си говориш с тях, а други ги чукат, с извинение.

Вземи за пример *dream_killer*, тя не иска с нейният приятел "само да седят на пейка и да се мляскат". Мисли си, че е прекрасно с нейния любим да обсъждат как пролетта е толкова красива, как живота тържествува, как смисъла на съществуването е в докосването на две влюбени души и пр. простотии. Всички сме ги слушали. В другия случай ще иска да си говорят как е минал деня, как иска да си купи еди-какъв-си сутиен, как еди-коя-си тъпа кучка от класа я издразнила, как имала проблеми вкъщи и подобни споделяници. Тя си мисли, че нейният приятел слуша и харесва разговора. Всъщност, ако въобще слуша, той го прави само от учтивост, докато в главата му се въртят 100 различни идеи как да й свали гащичките. Естествено, ако го попита, той веднага ще отвърне с "Разбира се, че обожавам да си говорим, аз се влюбих в теб именно защото освен красива си и много умна". А истината е, че в момента ужасно много иска да е с приятелите си в някоя кръчма, да изпиват заедно тонове бира и шумно да коментират мача от Висшата лига.

Ти ще си добър и ще й направиш романтична вечеря. Ще й направиш закуска. Ще я заведеш на кино. Ще я заведеш на пикник. И? Ето ти занимания за около седмица, след която доброто момче ще почне да се повтаря, да става все по-скучен и по-скучен, докато не дотегне и не отблъсне половинката си. Ето защо вашите съученички, съвипускнички и т.н. не ви харесват - усещат, че с вас ще им бъде скучно. Че като имате добри оценки какво - за химични съединения ли ще им говорите? Или за генотипи? Или за безброй много други факти, които може би знаете, но на никого не са интересни?

За да бъдеш успешен с жените ти трябва точно едно-единствено качество - мъжественост. Нито пари, нито визия, нито нищо. Единствено мъжественост. За съжаление, все по-малко сме мъже и все повече мижитурки, които обществото оформя като пластелин.

Какво е мъжественост? Ами, когато една жена те погледне и усети, че си направен от скали, а от погледа ти струят огнъове.. това е мъжественост..
    Another version of the truth

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Ooooo, trqbva i az da se vkliu4a v tozi spor!

Stiga ste izdrebnqvali! Vseki 6te si pi6e, kakto si iska - az NE iskam da pi6a na kirilica! Ubiite me! Ne me interesuva, 4e mi e roden ezik... Mrazq Bylgariq i prosto 4akam da se mahna, za6toto mi pisna ot vsi4ko! Ubiite me vtori pyt! A za pravopisnite gre6ki i zapetraikite... ABSOLIUTNO NIKOI OT TOZI FORUM NE PI6E GRAMOTNO!!!!!!!!!!!!! Vsi4ki izpuskat zapetai! I az, i ti, i everybody! VSI4KI DO EDIN!!!!!!!!!!!!! Ako mislite, 4e ne sym prava, poso4ete mi edin, koito pi6e gramati4eski pravilno spored vas, i vednaga 6te vi pokaja kyde byrka! 100% sym sigurna!

Izvinete me za liri4eskoto otklonenie, no prosto ne se sdyrjah.
    Po temata... Nqma da se opitvam da te razubejdavam, za6toto ne mi puka za teb (ni6to li4no), a i ne mi se pi6e, 6toto 6te izpi6a cql roman. Prosto se zamisli! Kakvo predpo4ita6 - da izkarva6 dobri ocenki, da se realizira6 v jivota i vs, koeto opisa, no nikoga da ne si imal gadje i da ne si se celuval i da ne si izpitval radostite ot jivota ili da izkarva6 kakvito ocenki moje6, dori tova da sa 2 i 3, da si pravi6 vinagi kefa i da ne ti puka za ni6to, no da ima6 gadje i vs da te haresvat? Mislq, 4e vtoroto. Vse pak 4ovek e mlad edin pyt prez jivota si! Ve4e si izgubil 2 godini, ne gubi i ostanaloto vreme! (brei kazah, 4e ne mi puka, ama ne6to se otplesnah)

Za6to gi haresvame pita6? 6te ti kaja... Predpo4itam da izlezna s mom4e, koeto ne znae kolko kontinenta ima na zemqta ili dori koq e stolicata na Bylgariq, koito ne se e realiziral v jivota (nqma da se jenq za nego vse pak!), no da se dyrji milo, da e dobyr s men i da e zabaven, vmesto da izlqza s nqkoi kato teb, koito si nqma nikakva ideq kakvo pravi, koito po cql den sedi vyv foruma i pita: "Za6to, adjeba, nqmam gadje!? Vie ste kifli vsi4kite!", koito izkarva dobri ocenki, i s koito nqmam kakvo da si kaja. Ne bih izlizala s takiva kato teb... Prez cqloto vreme samo 6te mi govori za CS, futbol, Naruto i tam nqkakvi drugi prostotii (sega 6te kaje6, 4e ti nikoga ne bi napravil takava glupost... dobre 6te vidim, ako si hvane6 gadje za kakvo 6te si govorite. Samo posle da nqma tema: "HELP pls! za6to vs sbyrkah?!")
    I da, nie 6te izlizame i s fe6yn4eta, i s emota, i s lo6i mom4eta, NO NQMA SYS ZADRYSTENQCI KATO TEB!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Има разлика между "отворен" , 'псевдо-отворен", "срамежлив" и "постигащ целите си".

Нормално е да се харесват първия и четвъртия тип.

Тъпото е (и на моменти , хубавото),че много момичета се връзват на втория.

I da, nie 6te izlizame i s fe6yn4eta, i s emota, i s lo6i mom4eta, NO NQMA SYS ZADRYSTENQCI KATO TEB!
    Ще те чуя какво ще говориш след 3-4 години. По-жалко, типизиращо мнение не бях чел.

Град
    P.S. Neon Black ti si brutalen i scepi mraka s tova izkazvane! Adski si prav za absoliutno vs! Evalata!... Jalkoto e, 4e pove4e nqma takiva mom4eta kato tezi, koito opisa. Vsi4kite sa edni (6te izpolzvam kulturnata duma)... jen4ovci!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Нека бъдем обективни ... ти кой би си харесал :
    - чернокосата мадама с карираната поличка , шините , очилата , която не си бръсне краката и си бръсне мустаците по-често от теб
    ИЛИ
    - русокосата мацка с якото дупе , красивите очи , напращелите цици и т.н. ...
    Сега всеки ще ревне , че взимам на предвид външността... Но няма как да харесаш някой , който примерно е с адски готин характер обаче всеки от зъбите му сочи в различна посока ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    Ще те чуя какво ще говориш след 3-4 години. По-жалко, типизиращо мнение не бях чел.
    Az za tva go napisah na latinica, za da ne go pro4ete6. i sled 100 godini pak 6te predpo4eta nai-jalkoto emo ili nai-selskiq fee6yn pred zagubeniq zadrystenqk...

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    - чернокосата мадама с карираната поличка , шините , очилата , която не си бръсне краката и си бръсне мустаците по-често от теб
    Моята мечта! Дай й телефона! Искам я!

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Az za tva go napisah na latinica, za da ne go pro4ete6. i sled 100 godini pak 6te predpo4eta nai-jalkoto emo ili nai-selskiq fee6yn pred zagubeniq zadrystenqk...
    По принцип си падам лингвист , тоест чета всичко , което има логическа връзка и разбираем език или поне остатъци от такива в себе си. А това как пиша си е точно толкова мой избор , колкото на теб това как ти пишеш.
    След сто години може и да предпочетеш позите, не се и съмнявам. Ако намериш средства да доживееш дотогава. Друг е въпроса кой ще ти върже ...

Град
    Бургас
    Neon прав си за около 90% от нещата които каза...
    И моля ви спрете да тълкувате думите ми грешно.Тва че имам добри оценки и държа на образованието не означава че съм някакъф забит олигофрен дето по цял ден дреме у тях забит в учебниците, не излиза изобщо....
    soulja_girl4e ти щом подкрепяш мнението на Neon Black значи признаваш че твоето гаже постоянно си мисли как да те изчука,не го интересуваш ти ,а само личното му облагодетелстване???Може повечето мъже да са такива ама аз познавам хора които не са така.
    И ся не мога вече да се сдържа.
    soulja_girl4e Абе шматко.Аз не седя по цял ден в тоя форум влизам на час два да проверя кфо се пише.И от къде разбра че точно за това говоря.Такива неща обсъждам с приятели.Ама аз не съм някой селяк само тва да го вълнува.Мисли си какфото щеш.Ти си мого зле щом си правиш такива изводи.Не ме познаваш,не знаеш интересите ми, характера.Правиш изводи от възмущенията ми от деградацията на децата в дешно време...
    И мога да ти кажа че еи тия дето не знаят столицата на България ще ти говорят само за CS,Naruto и тнт. Щото просто са толкова ограничени и точно те седят само пред компютъра...
    Но всеки има право да си избира как живеее аз се бях отчаял от такива хора ама вече не ми пука щото аз ще си намеря свястно момиче ама като порастнат и като станат общи работници по стороежи и работят на 2 работи за да се издържат те ще са си го избрали
    И много грешно ми разталкувахте думите за шибаните оценки.Не ги слагам на 1во мясно ама все пак е важно.Щото аз не искам да отида с някоя само да я помляскам 2 седмици да я изчукам и айде оп на следващата... Защото точно ако изляза с някоя кифла няма да имам кфо да си говоя.Познавам такива момичета с безгранична простотия,мн голямо самочувствие без покритие и без грам обща култура.
    И аз подкрепям автора защото не мога да разбера с какво момчетата със почти същите характеристики (като тези които казах за момичетата по горе) са повече от едно свястно момче което е умно ,има добър външен вид ,забавно, не е забит идиот и интересите му не се простират от компютъра до тоалетната.... Ама вече няма значение,защото ако продължа да пиша пак ще ме разберете грешно!!

Не всички момичета харесват този тип момчета Никога не поставяй под общ знаменател всички.

Град
    Shumen
    Az ne si padam po otvoreni momcheta...Kefqt si me skromnite i priqtni bez razni arogantnosti i takiva podobni....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

BlueFace, съвсем не разбираш идеята ми, твоя работа. Съвсем друго исках да разбереш. Продължавай да си бъдеш безнадежден случай и да пускаш теми "Защо така бе?!". Пък след някоя и друга годинка ще говорим кой е строителен работник и кой е нещо друго..
    Another version of the truth

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Neon Black
    BlueFace, съвсем не разбираш идеята ми, твоя работа. Съвсем друго исках да разбереш. Продължавай да си бъдеш безнадежден случай и да пускаш теми "Защо така бе?!". Пък след някоя и друга годинка ще говорим кой е строителен работник и кой е нещо друго..
    Aз си уча архитектура...Строителен работник нямам намерение и да ставам...Незнам просто реших да напиша тема 6тото ми беше някфо тъпо...ама ся съм тотално отказан да пиша теми тука....Ще съм си безнадежден случай кфо да се прай....

ИЛИ
    Сега всеки ще ревне , че взимам на предвид външността... Но няма как да харесаш някой , който примерно е с адски готин характер обаче всеки от зъбите му сочи в различна посока ...
    Ами тази на ,който харесам характера и тази ,с която ще има какво да си кажа ако това е първия тип значи съм с ния. Аз няма да съм един ден или една година с нея(ако не се разделим де)така че..
    Neon Black много точен коментар

mislq 4e vie izob6to si nqqte predstaa za kfo staa vapros

Vapros: 6to si mislite 4e horata deto prez jivota si sa otvarqli u4ebnik ne sa izlizali?? 6to 1 krasif idiot kato tiq koito opisvam da e po-gotin ot 1 krasif normalen izliza6t 4ovek?? 6to nepremenno trqq da si sedqt v tqh tiq deto imat 5-6-6-6-5-5??

Tfa e ot na4aloto vie o6te ot nai-malki te poneje si imat I druga rabota osven da se razkarvat nalqvo-nadqsno gi ignorirate i ne gi zimate kadeto i da bilo te kato iskat da idat nqkade s tqh vie gi lajete ne6to i za tfa staat zabutani... tiq mizernici izlizat po 1000 pati na den... 6to??? MI 6TOTO IMA S KOI!!! a tiq drugite ne izlizat tolkova... 6to??? mi 6toto NQMA S KOI!!! 6to nqkoi ne gi vikne q vij 4e mu haresalo i vidi6 4e i toi moje da izliza??

Sq sigurno 6e mi kajete 4e e po-dobre da ima6 do sebe si krasif idiot s huav harakter deto moje da izliza pred krasif normalen 4ovek s huav harakter deto moje da izliza taka li?? 6to momi4etata mislat 4e moje si govorat samo za CS za Naruto MI VIE DA NE STE GOVORILI S TQH BE??! vie takiva prosto ne gi s4itate samo 6toto imat malko mozak v glavite si...

P.S. tfa 4e pi6a na latinica nqq ni6to ob6to s tfa 4e nz kak da pi6a prosto taka sam sviknal ot malak i mi e po-lesno iii da imam fonetika tai 4e onq mizernik si zatfori ustata i zemete govorete malko po temata mesto da se otklonqvate v takia personalni napadki i tnt...
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

Идиот с хубав характер?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

[quote="Mechtatel"]
    ИЛИ
    Пич.... какво ще стане ако "чернокосата мадама" си махне шините очилата и карираната поличка а "русокосата мацка" си ги сложи ... Има някакъв процент нещата да се променят. Фактът че момчето - гъзарят види "шините" веднага ще я игнорира и ще премине към русокоската .
    2. Възможно е "русокосата мацка" да има проблеми, но за да изпъкне с " якото дупе , красивите очи , напращелите цици " не предприема мерки .

tfa za idiota s huav harakter go kaah samo 6toto vse vikat 4e ima takiva deto sa s mn huav harakter...
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    [quote="kykyto"]
    Цитирай Първоначално написано от Mechtatel
    ИЛИ
    Пич.... какво ще стане ако "чернокосата мадама" си махне шините очилата и карираната поличка а "русокосата мацка" си ги сложи ... Има някакъв процент нещата да се променят. Фактът че момчето - гъзарят види "шините" веднага ще я игнорира и ще премине към русокоската .
    2. Възможно е "русокосата мацка" да има проблеми, но за да изпъкне с " якото дупе , красивите очи , напращелите цици " не предприема мерки .
    Винаги има едно ако...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си