.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 308
    [quote="xercu^es"]
    Цитирай Първоначално написано от kykyto
    Цитирай Първоначално написано от Mechtatel
    Нека бъдем обективни ... ти кой би си харесал :
    - чернокосата мадама с карираната поличка , шините , очилата , която не си бръсне краката и си бръсне мустаците по-често от теб
    ИЛИ
    - русокосата мацка с якото дупе , красивите очи , напращелите цици и т.н. ...
    Сега всеки ще ревне , че взимам на предвид външността... Но няма как да харесаш някой , който примерно е с адски готин характер обаче всеки от зъбите му сочи в различна посока ...
    Пич.... какво ще стане ако "чернокосата мадама" си махне шините очилата и карираната поличка а "русокосата мацка" си ги сложи ... Има някакъв процент нещата да се променят. Фактът че момчето - гъзарят види "шините" веднага ще я игнорира и ще премине към русокоската .
    2. Възможно е "русокосата мацка" да има проблеми, но за да изпъкне с " якото дупе , красивите очи , напращелите цици " не предприема мерки .
    Винаги има едно ако...
    не предаваи моите реплики на друг някакъв бъг и да има го съгласен

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Мисля че всички сме бъгнали ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

да не сме изтрили началния quote

ne6to tuka mai mai ne mojete da mi obqsnite... tai 4e takiva kato neon black da si mal4at...
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

Добре..да приемем,че всеки си има вкус..предпочитания и т.н.
    ОБЯСНЯВАМ..моето мнение е че:По гъзари си падат малките(не всички) заблудени девойки дето им е яко да тичат по гъзовете на някфи мамини синчета дето повечето са хаус манячета,пафкащи тревичка по цял ден..с лепналите блузки..и панталон с по-ниска талия от моята..
    А примерно момичета като мен..искат едно нормално,обикновенно момче..без значение дали пуши и пие..просто да има достатъчно мозък в главата си за да поговориш с него,да ти е приятно..и да знаеш,че това момче ще те помни и утре..а не си оная с която просто неска е лафил..
    Макар,че все още съм на мнение,че някой уби всички нормални и земни момчета..
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

С тези въпросни "лоши момчета" освен гаргара да си правя друго не виждам какво
    Аз съм умна(6 или 5 рядко 4)и красива,нося скъпи дрехи-не залагам само на външен вид,обичам операта и театъра,обичам да чета,слушам качествена музика,може да не мога да се похваля със скромност,но поне не се държа като разгонена крава и не се хвърлям на връта на първия"турбо гъзар",имам нормално гадже-умен,забавен,красив,мил.... мога да изброявам до утре.не слагаите всичики момичета под общ знаменател,някои имаме нещо в главите си и те на служат само за запушалка на вратлетата.
    Сега някои ще каже че се надувам или може би няма да е съгласен с мен,но щом сме тръгнали да си говорим честно-не ми пука.
    Лека вечер

hah kak va udavih si4kite 4ak mi e sme6no

Град
    В АдА
    Падам си по по отворени момчета защото става по голям купон с тях повече теми за разговор става весело с тях и вълнуващо
    Но все пак всичко си има граници ако е прекалено наперен и отворен ще му бия шута

a 6to si misli6 4e tiq deto sa vijdali u4ebnik prez jivota si ne izlizat i ne e zabavno s tqh? predpolagam s takaf daje ne si si pomislqla da hoi6 nqkade

Заради самочувствието, което излъчват.

o boje a pak tiq po-umni4kite se trqq sa nqkfi takia sramejlivi neizliza6ti bez samo4ustvie tai li??? dosta tapo bih kaal...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ok, az predlagam da sprem da se karame, pls, 6toto mi pisna da se obijdame edin drug, bez dori da se poznavame! Mislq, 4e i BlueFace i Vendeta moje bi sa mn gotini i pe4eni v istinskiq jivot, nz ne moga da komentiram, no neka ne sporim kato malki deca.
    Neka obob6tim vs dosega:
    1. ne slagaite vs momi4eta i mom4eta pod ob6t znamenatel.
    2. vseki si ima sob6tven vkus i nie ne mojem da kritikuvame 4ujdoto mnenie.
    3. mislq, 4e nezavisimo ot ocenkite ili stila, vseki ima razli4en haraktar, a haraktera i sy6tnostta bqha nai-vajnoto nali?!
    4. syglasna sym, 4e ocenkite ne se opredelq6ti, za6toto i az kakto pove4eto ot vas izkarvam mn dobri ocenki, no kakto sami kazahte, umnite hora ne vinagi trqq samo da si sedqt vky6ti.

Nadqvam se da sme se razbrali i sledva6tiq pyt pusnete tema "Za6to mom4etata haresvat ligli i kifli?"
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Nadqvam se da sme se razbrali i sledva6tiq pyt pusnete tema "Za6to mom4etata haresvat ligli i kifli?"
    шоту са сладкиИиИи ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    шоту са сладкиИиИи ...
    Особено препечени.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    шоту са сладкиИиИи ...
    Особено препечени.
    http://vbox7.com/play:19e1c783 ... поздрав

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    шоту са сладкиИиИи ...
    Особено препечени.
    http://vbox7.com/play:19e1c783... поздрав
    Браво... давайки ми несъществуващо видео аз се почувствахй адски поздравен.
    Между другото има ли някой в този форум,който все още си мисли, че съм романтик или пък влюбчив тип?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Готино

Neon-е, прав си. Може би не трябваше да си толкова брутално откровен, но нещата, които каза са така повече или по-малко.
    И все пак не изключвай варианта, че момичета, като "dream killer" наистина знаят какво искат дори и да е рядкост.

Естествено винаги го има и момента да си просто едно пъпчиво хлапе, което се мисли за мъж, и от време на време пуска по някоя "бомба", за да си получи петнадесетте минути слава.. И го казвам не, за да се заяждам, а просто да ти подскажа, че само магарето говори за себе си, а ти доста пъти каза "аз". Но нали пък си алфа... Знае ли човек.
    Иначе колко хора тук се похвалиха с тяхната "обща култура". Ужас!
    He who runs with aggression walks with no dignity

Град
    шоту са сладкиИиИи ...
    gu-gu!

Град
    Варна
    шоту са сладкиИиИи ...
    gu-gu!

da nadqqm se sa razbrahme po taq tema makar 4e nqkfi kalafi kato neon se o6te 6e mrankat ama...
    taa kolkoto do soulja_girl4e az specialno ne si padam po takia 6oto sam ostanal s qvno gre6noto vpe4atlenie 4e da pu6i6 i da se napiva6 kat svinq sqka ve4er e unikalnata tapotiq kfoto i da mi obqsnqqte malkoto mom4eta deto ne haresvat nqkfi takia ligli i kifli sa se zakopali v tqh okolo kompa s kola v raka i igraqt nqkfi tapi igri... (sled vreme 6e proumeqt nadqqm se 4e sa si izgubili vremeto...) tfa 4e sa sladki e vqrno... pone nqkoi ot tqh samo 4e ima i sladki gotini momi4eta staa vapros det ne sa ligli i kifli ii da ti kaa kfoto s mom4etata takova i s momi4etata tai 4e... misla 4e ima6 predostata4no informaciq po toq vapros

Мега фен Аватара на babity
    Аз обичам смотаняци! Обаче последният път си изневерих, сегашният ми е ебати готиния!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Vandeta
    da nadqqm se sa razbrahme po taq tema makar 4e nqkfi kalafi kato neon se o6te 6e mrankat ama...
    taa kolkoto do soulja_girl4e az specialno ne si padam po takia 6oto sam ostanal s qvno gre6noto vpe4atlenie 4e da pu6i6 i da se napiva6 kat svinq sqka ve4er e unikalnata tapotiq kfoto i da mi obqsnqqte malkoto mom4eta deto ne haresvat nqkfi takia ligli i kifli sa se zakopali v tqh okolo kompa s kola v raka i igraqt nqkfi tapi igri... (sled vreme 6e proumeqt nadqqm se 4e sa si izgubili vremeto...) tfa 4e sa sladki e vqrno... pone nqkoi ot tqh samo 4e ima i sladki gotini momi4eta staa vapros det ne sa ligli i kifli ii da ti kaa kfoto s mom4etata takova i s momi4etata tai 4e... misla 4e ima6 predostata4no informaciq po toq vapros
    mi az 4esno da si priznaq az haresvam takiva mom4eta kato teb (ako e istina tova koeto kazva6) taka 4e nqma za kakvo da sporim nali?
    moje da sloji6 pic, ako ne te myrzi... ne4e ne6to ama vse pak...

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от Vandeta
    a 6to si misli6 4e tiq deto sa vijdali u4ebnik prez jivota si ne izlizat i ne e zabavno s tqh? predpolagam s takaf daje ne si si pomislqla da hoi6 nqkade
    Излизала съм и умрях от скука

s kolko takiva? 6oto ima zubari i prosto hora deto u4at... tiq zubarite zabrai ti taq raota...

Град
    В АдА
    Тези с който съм излизала не са зубари просто са задръстение неможеш да си намериш тема за разговор с тях просто е тъпо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си