- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
[quote="xercu^es"]не предаваи моите реплики на другПървоначално написано от kykyto
някакъв бъг и да има го съгласен
![]()
Мисля че всички сме бъгнали ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
ne6to tuka mai mai ne mojete da mi obqsnite... tai 4e takiva kato neon black da si mal4at...
I don't care what they say, I'm inlove with you...
Добре..да приемем,че всеки си има вкус..предпочитания и т.н.
ОБЯСНЯВАМ..моето мнение е че:По гъзари си падат малките(не всички) заблудени девойки дето им е яко да тичат по гъзовете на някфи мамини синчета дето повечето са хаус манячета,пафкащи тревичка по цял ден..с лепналите блузки..и панталон с по-ниска талия от моята..![]()
А примерно момичета като мен..искат едно нормално,обикновенно момче..без значение дали пуши и пие..просто да има достатъчно мозък в главата си за да поговориш с него,да ти е приятно..и да знаеш,че това момче ще те помни и утре..а не си оная с която просто неска е лафил..
Макар,че все още съм на мнение,че някой уби всички нормални и земни момчета..![]()
![]()
![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
С тези въпросни "лоши момчета" освен гаргара да си правя друго не виждам какво![]()
Аз съм умна(6 или 5 рядко 4)и красива,нося скъпи дрехи-не залагам само на външен вид,обичам операта и театъра,обичам да чета,слушам качествена музика,може да не мога да се похваля със скромност,но поне не се държа като разгонена крава и не се хвърлям на връта на първия"турбо гъзар",имам нормално гадже-умен,забавен,красив,мил.... мога да изброявам до утре.не слагаите всичики момичета под общ знаменател,някои имаме нещо в главите си и те на служат само за запушалка на вратлетата.
Сега някои ще каже че се надувам или може би няма да е съгласен с мен,но щом сме тръгнали да си говорим честно-не ми пука.
Лека вечер
hah kak va udavih si4kite4ak mi e sme6no
Падам си по по отворени момчета защото става по голям купон с тях повече теми за разговор става весело с тях и вълнуващо
Но все пак всичко си има граници ако е прекалено наперен и отворен ще му бия шута![]()
a 6to si misli6 4e tiq deto sa vijdali u4ebnik prez jivota si ne izlizat i ne e zabavno s tqh? predpolagam s takaf daje ne si si pomislqla da hoi6 nqkade
o boje a pak tiq po-umni4kite se trqq sa nqkfi takia sramejlivi neizliza6ti bez samo4ustvie tai li??? dosta tapo bih kaal...
ok, az predlagam da sprem da se karame, pls, 6toto mi pisna da se obijdame edin drug, bez dori da se poznavame! Mislq, 4e i BlueFace i Vendeta moje bi sa mn gotini i pe4eni v istinskiq jivot, nz ne moga da komentiram, no neka ne sporim kato malki deca.
Neka obob6tim vs dosega:
1. ne slagaite vs momi4eta i mom4eta pod ob6t znamenatel.![]()
2. vseki si ima sob6tven vkus i nie ne mojem da kritikuvame 4ujdoto mnenie.![]()
3. mislq, 4e nezavisimo ot ocenkite ili stila, vseki ima razli4en haraktar, a haraktera i sy6tnostta bqha nai-vajnoto nali?!![]()
4. syglasna sym, 4e ocenkite ne se opredelq6ti, za6toto i az kakto pove4eto ot vas izkarvam mn dobri ocenki, no kakto sami kazahte, umnite hora ne vinagi trqq samo da si sedqt vky6ti.![]()
Nadqvam se da sme se razbrali i sledva6tiq pyt pusnete tema "Za6to mom4etata haresvat ligli i kifli?"![]()
Първоначално написано от Riot
шоту са сладкиИиИи ...Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
![]()
Особено препечени.Първоначално написано от xercu^es
http://vbox7.com/play:19e1c783 ... поздравПървоначално написано от w0sh
![]()
Браво... давайки ми несъществуващо видео аз се почувствахй адски поздравен.Първоначално написано от xercu^es
Между другото има ли някой в този форум,който все още си мисли, че съм романтик или пък влюбчив тип?
Готино
Neon-е, прав си. Може би не трябваше да си толкова брутално откровен, но нещата, които каза са така повече или по-малко.
И все пак не изключвай варианта, че момичета, като "dream killer" наистина знаят какво искат дори и да е рядкост.
Естествено винаги го има и момента да си просто едно пъпчиво хлапе, което се мисли за мъж, и от време на време пуска по някоя "бомба", за да си получи петнадесетте минути слава.. И го казвам не, за да се заяждам, а просто да ти подскажа, че само магарето говори за себе си, а ти доста пъти каза "аз". Но нали пък си алфа... Знае ли човек.
Иначе колко хора тук се похвалиха с тяхната "обща култура". Ужас!
He who runs with aggression walks with no dignity
Първоначално написано от xercu^es
![]()
![]()
gu-gu!
![]()
Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
da nadqqm se sa razbrahme po taq tema makar 4e nqkfi kalafi kato neon se o6te 6e mrankat ama...
taa kolkoto do soulja_girl4e az specialno ne si padam po takia 6oto sam ostanal s qvno gre6noto vpe4atlenie 4e da pu6i6 i da se napiva6 kat svinq sqka ve4er e unikalnata tapotiq kfoto i da mi obqsnqqte malkoto mom4eta deto ne haresvat nqkfi takia ligli i kifli sa se zakopali v tqh okolo kompa s kola v raka i igraqt nqkfi tapi igri... (sled vreme 6e proumeqt nadqqm se 4e sa si izgubili vremeto...) tfa 4e sa sladki e vqrno... pone nqkoi ot tqh samo 4e ima i sladki gotini momi4eta staa vapros det ne sa ligli i kifli ii da ti kaa kfoto s mom4etata takova i s momi4etata tai 4e...misla 4e ima6 predostata4no informaciq po toq vapros
![]()
Аз обичам смотаняци!Обаче последният път си изневерих, сегашният ми е ебати готиния!
mi az 4esno da si priznaq az haresvam takiva mom4eta kato teb (ako e istina tova koeto kazva6) taka 4e nqma za kakvo da sporim nali?Първоначално написано от Vandeta
moje da sloji6 pic, ako ne te myrzi... ne4e ne6to ama vse pak...![]()
Излизала съм и умрях от скукаПървоначално написано от Vandeta
s kolko takiva? 6oto ima zubari i prosto hora deto u4at... tiq zubarite zabrai ti taq raota...
Тези с който съм излизала не са зубари просто са задръстение неможеш да си намериш тема за разговор с тях просто е тъпо