- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
+1 (само дето аз съм излизал с такива женски индивиди)Първоначално написано от Miss_Perfekt
I am not an artist I am a fucking work of art!
Е евала най накрая се разбрахме!Аз съжалявам че трябваше да се обиждаме и какво ли не за да се стигне до тука !!Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
--------------------------------------------------------
Ми аз пък не харесвам такива кретени...някакси ме отблъскват...не мога да ги понасям...
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
Не е задължително да ти е на акъла и да си пада по простотии за да го обичаш. С гордост ще кажа, че с гаджето ми нямаме НИТО ЕДИН общ интерес, но сме от шест месеца заедно...Първоначално написано от xercu^es
![]()
Не,не мога да ти обясня...Щото не харесвам тъпи гъзарчета...И не момичетата,а к*рвите харесват отворени момчета...Аз лично харесвам такива,които не са срамежливи и имат смелостта да дойдат при мен и да те поканят да излеземе...Но не мога да бъда с някой с визия и без мозък...Първоначално написано от Vandeta
![]()
Crafter, не претендирам за определението "алфа". Честно казано, за разлика от повечето ДЖ-та, ми остава много малко време за жени. Пък и за момента се водя "сериозно обвързан"..
Колкото до "бомбите"..хах.. пробвах да разбудя някакво чувство в онова хлапенце, което е "страшно печено, умно, забавно и заляга над учебниците, ама никой не го вика да излизат". Очевидно, безрезултатно.
Пита въпрос, аз му отговарям (наистина, грубо, но никоя статуя не се гради с перце) и той се ядосва. Ами нека, отрицанието е една от първичните човешки реакции. Нека си го съветват добродушните момиченца, които обичат преди всичко нормални, земни момчета с огромни сърца и това е. Може и да му се отвори парашута.. след 25-тата му годишнина..
Another version of the truth
А! Тука ималко здраво мислещи хора над 15 години! Поклон!Първоначално написано от Neon Black
![]()
Vandeta и аз се учудвам на някои мои приятелки. Седим си ние в кафето, а те и трите са отличнички и са супер умни, имат богата обща култура, красиви са, и едната показва няква снимка на момче дето го познава. Взимам аз телефона гледам на снимката некъв фешън, с доста тъмна кожа (може и ромче да е било), с некви огромни цайси, две големи диамантчета на ушите, 1 тон гел излят на косата му...И гледаш как всички като го видяха викат: "О, супер сладък е! Кога ще ме запознаеш с него..."
Докато на такива нормални момчета изобщо не обръщат внимание. Не знам, тоя свят нещо се е объркал. А тия момичета изобщо не са някви кифли или лигли...
П.С. И тези неща, които пише Neon Black са много верни. Наистина бих предпочела момче, което ме изненадва вместо да ме пита къде искам да ходя, момче, с което винаги ми е забавно и интересно, вместо да се чудим какво да си кажем и къде да отидем...
dobre to se e vidqlo 4e sa 2 grupi oligofreni i takia det u4at oligofrenite gi haresvate 6toto: sa zabavni; vinagi va iznenadvat; darjat se huu; imat gotin harakter...
a 6to tiq umnite umnite mislite 4e ne mogat da sa: zabavni; da va iznenadvat; da se darjat huu; i da imat gotin harakter?
I don't care what they say, I'm inlove with you...
Не, всъщност групите са: забавни, интересни и жизнерадостни хора и загубеняци. Ти си от вторите, неграмотно мрънкало, което толкова се е озлобило, че плюе отровата си по всички, които по някакъв "свръхестествен, невъзможен" начин имат успех с жените. Че даже има наглостта да определя някого с думата "олигофрен", която съвсем ясно описва него самия. По-точно обяснение нужно ли е?Първоначално написано от Vandeta
Another version of the truth
da
Позната история. Какво значи "отворен"? Не виждам нужда някой да остава на изпит по половината предмети, за да е отворен. А тези които казват: "аа пък те ни свалят" - изказване на шестокласничка с остра нужда от внимание. Да не си помисли някой, че съществува момче, което да не я харесва. Ми може пък да има незаинтересовани... Стига характеризирахте хората по оценките. Има такива тъпоумници, които по цял ден не излизат от тях и учат, ама главите им не увират и пак 3-4. А има хора, които просто са си интелигентни и изкарват хубави оценки без да учат много-много.Първоначално написано от ^blue_cat
Какво толкова някои момчета завиждат на други, че момичетата ги харесват? Всеки си има стил! Фешаните обикновено са с фешани. Ами металите? Мислите, че в даскало не им се кефят? Може, ама те си имат компании и там ги харесват. Не е трудно човек да се досети. Привличали се противоопложностите. Ама стига, де! Може понякога, ама вие обяснихте цялата съвременна цивилизация с това нещо и всичките взаимоотношения пак с него.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ей тука вече Neon Black е много прав.Ти явно определяш сички момчета които имат успех за олигофрени само защото ти нямаш.Вярно е има много идиотчета които се харесват на някой момичета ,но има и свястни момичета.Не всички момичета харесват такъв тип момчета.И не всичко момчета които имат гажета са идиоти... Не трябва постоянно да се озлобяваш от този факт.И аз нямам гаже ама не плюя по всички.Първоначално написано от Neon Black
Тряя да се оспокоиш... и на нас ще ни дойде времето![]()
![]()
pod oligofreni razbiram takia deto ne sa otvarqli u4. deto si nqqt dr raota osven da obikalqt i da se praat na interesni ina4e nqqm ni6to protiv 4ovek da si ima gaje...
Тъй като гледам и 3мата (Vandeta , Neon Black и BlueFace) си имате лични мнения , които отстоявате - хубу , ама не ви ли стана ясно , че явно не можете да се обедите взаимно кой крив , кой прав ?
I am not an artist I am a fucking work of art!
pi4 da ti kaa 4estno i az se pitah sto mackite se sa s nqkvi oruflqci det se imat za golqmata rabota.sa 4e pove4eto ot tiq glupaci sa na 2 shamara dr vapros.na4i az li4no poznavam mom4eta det si imat priqtelki i bez da se pravqt na interesni.mnoo si zavisi ot momi4eto sa spored men mislq 4e e po -normalno da si s nqkoi stot go haresvash a ne stot se prai na interesen.zalko 4e pove4eto momi4eta mislqt 4e po krotkite za nekvo lameri,prosto si sdarzat nervite.istinata e 4e'ku4e koeto lae ne hape".na onq "zubar " primerno se nqkoi den ste mu pisne ,ste tegli 2 shamara na vuzduhara det se ima za golqmata rabota i ste mu svie sarmite.taka4e mom4eta ne se sduhvaite tva det momi4etata haresvat idiotite e vremenno stot ste vidqt 4e s idiot ne se izkarva dalgo![]()
Аммм и аз не си отварям учебника(преговарям в междучасията).Ама си знам и изкарвам 5-6 и малко 4ки....Така че не е до учебника..А за тва излзане и аз събота и неделя не се спирам,но тва не означава че съм идиот.Зависи от личността...Защото наистина знам че има момичета които не харесват такива момчета.Познавам много.Първоначално написано от Vandeta
![]()
И когато казах в коментарите че тези хора не учат имах предвид че не им пука какви оценки имат ,не че тряя да е забит 24/7 пред учебниците.Аз най-много да уча по 1 час на ден ако е наложително...![]()
Аз пък не харесвам такива момчета.. Вярно е, че като видях гаджето ми си помислих, че е такъв и затова хлътнах.. но след като говорих с него разбрах, че не е важно едно момче да е"лошо", за да е привлекателно...
И колкото и тъпо да звучи, така няма да те харесат... Не може да казваш какъв си и какъв не си.. Защото другите може да те виждат по друг начин..така че Chill out иии скоро ще ти дойде времето.. Спомни си , че си само на 7ми клас.. Другата година в новото училище не знаеш какво ще стане..
![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Абе, к'во направихте бе?!
К'ви шамари, к'ви пет лева? Едни с килограми се мерят, други с оценки. Сигурно десет човек вече написаха, че нито едното има значение, нито другото. Въпроса е да имате самоуважение и увереност. Имате хубави оценки, ок - гордейте се с този факт, но не го натяквайте.
Не можеш да отидеш при момиче и да и кажеш "Чшш, и'ам хубави оценки. Аре да скъсаме чаршафите."
Като пък сте културисти (дали от онези с общата култура или здравите телца е все едно) - ми браво. Но направете така, че това да работи за, а не против вас.
Просто (както казаха преди мене вече) самият факт, че пишете тук, за да се оплаквате от собственото си положение е показателен, че ви липсват основни характеристики на доминиращия пол. Съмнявате се във възможностите си, силно се съобразявате с модата, хулите по хората, които вече са превъзмогнали вашите проблеми, оплаквате се, като жени.
Абе разбирам да имате проблем с дадено момиче/момче или ситуация, но целият свят да ви е виновен за това, че ви е страх от жените... Е, батка...
И общо взето всеки сам си е виновен за положението. Като бях на вашите години не го вярвах, но сега си блъскам главата.
He who runs with aggression walks with no dignity
Ех да ва ева...Ама вии не можете да разберете кфо ви говоря...
1во. Нямам проблеми с общуването,не се страхувам от момичета.
2ро. Тука изразих менението си че не харесвам тоя споменатият тип хора и ми и чудно с какво той привлича?
3то. Не съм забит идиот дето е по цял ден пред учебниците.Уча по на 1час на ден ама ми е достатъчно за да имам 5-6 ...
4то. Излизал съм с момичета нямам проблеми да се чудя кфо да прая и каде да я заведа.Просто накрая не съм достатъчно "добър"
5то.Имам чувство за хумор и добра обща култура.Не съм нищо по-особенно на външен вид ама мисля че компенсирам.
6то. Тренирам Смърф и Паркур.И секи ден ходя да се опражнявам...
Казвам тва да ви е ясно ама който иска да си мисли кфото ще нито ме познавате ,нито нищо....![]()
И какво лошо има човек да сподели....За какво е този форум иначе...![]()
![]()
tvurde otnositelna i tupa tema!!!ne mislq 4e vsi4ki sme takiva!vseki ima pravo da izbira s koi da e,vseki ima razli4en vkys!imala sum razli4ni gajeta(imam predvid na vun6en vid) ako trugna da gi sravnqvam vs te sa susfsem razli4ni xora po xarakter,po vun6nost,po intelekt!!!moje li da pita6:"za6to vsi4ki...?" ne sa vsi4ki!povqrvai!!!!
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
Отворени....
Това е дума създадена от комплекси.
Аз нито съм фешън , нито се разкарвам с тъмни очила , нито с 2 тона гел по косата , нито слушам фешънски глупости.
Слушам си рок енд рол , пея , свиря (на китара/пиано :Р ) ... Имам нормални оценки , не съм пълен отличник щот ме мързи и пак се разбирам с всички. И нямам проблеми с момичетата,даже ми идват в повече.Не е въпросАТ как се обличаш а какъв човек си.
Модните движения са вид криене. А принципно се знае ,че човек който не си мръдва пръста да се труди , мисли си ,че като е на 15 и пуши/пие е хванал дявола за опашката няма да стигне по-далеч от оператор на компютърен клуб примерно...
Факт е ,че ако не се къпеш , киснеш пред компа по цял ден , темите ти на разговор се простират от дота до cs до новия албум на Ивана , няма скоро да си намериш момиче.
А когато тръгнеш да се правиш на нещо което не си , положението е страшно.Оставяш да ти доминират над живота хора които потенциално са по-тъпи от теб. Откакто свят светува завистта дава сила на слабите да се правят на силни.И ако дадено момиче не те харесва какъвто си,ще спре да ти обръща внимание изобщо ако се правиш на друг човек..
Бъдете каквито сте и се кефете , има жена за всеки. (Както и Шкембе чорба :Р ) .
дА тоЧнОПървоначално написано от xercu^es
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...