- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
Язък... Не отговарям на т.6 от наръчника на идеалното момче.Първоначално написано от *Звездичка
I am not an artist I am a fucking work of art!
Първоначално написано от BlueFace
Хммм...абе тя е описала перфектното момче няма такива!
Aйде бе.Ти ще кажеш.Точка 7 леко ми звучи като-Да ми върви след гъза и да ми огажда ,за да не го зарежа....Първоначално написано от the_slayer93
Само на тва не отговарям....
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
Хах...да бе!!!
Ако имах това предвид това, щях да си го напиша!
Ако за теб любовта е задължение, то за мен е разбиране и доверие...пфф![]()
qvno az ne6to sam sbarkana..da,predi haresvah lo6i mom4eta,no to4no sega sam na valna"djentalmen"-da e mil,inteligenten,galanten i vazpitan![]()
Да носи кафе в леглото, да готви мусака, да чисти обувки, пере чорапи и глади дрехи. Мъж-мечта!Първоначално написано от Mademoiselle
Това не беше ли за момичето мечта?Хей ........ как бързо се обръщат нещатаПървоначално написано от Nassgerrack
Оф аз не съм ,,гъзар'' защото тях ги гъзят
![]()
Момичетата ме харесват.Пия твърд алкохол ,пуша рядко! Не ходя по дискотеки и пак ме харесват. (Ебахти рекламата където стана
) Еми питай некое момиче (твоя приятелка ) ,,Кво не харесва в теб?'' и се опитай да се промениш!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Каде съм казал такова нещоПървоначално написано от *Звездичка
.Но не винаги любовта е споделена и тогава не е разбиране и доверие.Пък разбирането и доверието крепят връзката и любовта.
![]()
![]()
Нали знаеш "Човек търси и обича това, което няма, получи ли го, търси друго...", а тези момчета са точно такива, правят се на недостъпни и се държат ужасно.Лично аз не си падам по такива, но на повечето момичета това им харесва![]()
Еми аз не съм някфо дупе Но не съм и някакъв зубрач ! Смисъл не се права на интересен пред приятели и приятелки НО не се оставям да ме унижават и да съм глупака на класа например! А относно въпроса когато момичетата станат на 17-18 ще осъзнаят че са ходили с някви издънки и ще търсат истинската любов![]()
A.C.A.B - All cops are bastards
При мене се получава точно по същия начин.Първоначално написано от great_mari
![]()
Stupid people make me SAD!!!!
Някой беше споменал, че гаджето му го зарязало като чуло, че обича да учи. Ами да това е така, защото масово хората като чуят, че имаш висок успех и обичаш да учиш, веднага те определят като някъв зубър и скучен човек. И тва най-често го казват тия малоумните и наперените, дето не могат да приемат, че има и по-умни от тях, които с малко учене изкарват добри оценки.
Просто това е България! Със скъпи дрешки, аксесоари, арогантно държание автоматично ставаш пича/пичката. В другите държави нещата стоят по друг начин. Там има много повече мотивирани хора, интелигенти, а загубеняците са тези без цел в живота. За жалост в България не е така...Тук чалгата и простотията са целта на повечето хора...
Някои мъжки мнения тук много ми харесаха, особено на Neon Black, макар че има 1-2 пункта, по които не съм много съгласна или по-точно имат нужда от дискутиране.
Първо, мъжката половина на човечеството трябва да е наясно, че жените не сме стъклени статуетки, които духнеш ли ги - ще паднат.
Никак не ми е приятно, когато по средата на любовната игра съществото, от което трябва да струи самоувереност, топлота и мъжественост, се наведе майчински над мен и ме попита "Добре ли си, миличка? Всичко наред ли е? Успя ли да свършиш?" Всеки момент очаквам да запита "А чорапките смени ли си ги? А?"
Разбира се, че е необходимо да се интересуваш от мен и да ме питаш как съм. Но ме питай, когато видиш, че тъжа, когато плача, когато съм болна, когато съм обезсърчена от нещо. Тогава бъди нежен, бъди глезещ, бъди ми опора и покажи колко те е грижа за мен.
Но по време на секс аз не съм социално ангажираното и деликатно създание, което си свикнал да виждаш в обществото. В леглото съм изцяло и единствено за теб и искам да ми покажеш точно колко можеш да ме накараш да се почувствам безпомощна и твоя. Покажи ми, че ме желаеш и физически толкова, колкото ме цениш в социално положение, ако не и повече. Все пак аз съм женска от твоя вид, не безполово създание, което няма първични нужди.
Това, за което бих поспорила с Neon Black, е за необходимостта от по-философски и задълбочени разговори. Много обичам да говоря на такива теми и по принцип не ми пука с мъж или жена ще си общувам, но гледам с добро око на мъжа, с когото излизам, ако може да задоволи и тази моя потребност. Пък нищо не пречи, като му писне да бъбри, пак да ме награби.![]()
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Егати философа евалата \Първоначално написано от Наде - Дървен Философ
/
![]()
Това тук ми заприлича на пазар за момчета...Пфф..
-Аз харесвам такива момчета...
-О, аз съм точно такова.Хайде да се запознаем....
Не усещате ли?!![]()
Аз тва го почувствах като намек .....Първоначално написано от *Звездичка
![]()
purvo se izvinqvam za latinicata
neka sym si ubitak ne-gyzar, puk da si karam groznata kola i gyzarite da se obryshtat sled neq![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
4ak tova vpredvid nqmam-prosto 4isti vzaimootno6eniq,izgradeni na doverie,da ti e priqtno s tozi 4ovek,da ne ti dava povodi da strada6,da spodelqte istinskoto 6tastieПървоначално написано от Nassgerrack
zn
е,аз не си падам по такива мом4ета![]()
Еми не всички момичета търсят такива момчета.Аз примерно не ги търся зубари дето като му каза да излизаме да ми каже,че има да учи,ма не го търся и някой отворко,дето да са мисли за Бог.И това,че не отварят учебници да учат няма нищо общо.И моя приятле не отваря,ама да не е боклук я?Решил е,че не му се учи - негов проблем.Явно си попадал все на неподходящи момичета!
Mммм боклук??Мне ,не е точната дума...По скоро идиот...Първоначално написано от FiRe_LaDy
А и ако на момчето наситина му се налага да си научи (примерно за класна ..) да не би да трябва да не учи заради тебе...
Аз не уча много ,но за такива поводи се налага...
П.П.Говоря че идиот е човек ако не сяда да учи и изкарва 3-4 ,но има и такива хора които изкарват 5-6 без да учат.Тези които изкарват 3-4 най-често са много ограничени и много големи правежи![]()
Сега,до 12 клас и в университета може да се зубъри,обаче после какво може да стане...."Супер Отворените" каки и батковци ще метат улиците,ще са сервитьори в кварталната кръчма или ще са разхайтени домакини-пушачи пияндета;а не е изключено и кварталните уличници... Тъй че ,,лошите,, момичета/момчета ще си духат супата като се наложи сами да се грижат за себе си..!Първоначално написано от Alabalaportokala
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
mi az nz dali sa otvoreni ,no opredeleno si padam mega mn po rapur4eta..prosto mi se podkosqvat krakata kato vidq nnqkaf razdurpan pi4![]()
![]()
Vuob6te ne sum suglasna s tova ,koeto tvurdi6 . Da haresa6 nqkoi vuob6te ne se svejda do tova dali pu6i , pie ili u4i . Ako ti haresva haraktera , vuob6te nqma da gleda6 vun6nostta i lo6ite mu navici ! Estesveno ima i momi4eta , koito se pravqt na interesni kato hodqt s mom4eta , koito gi tup4at , no tova e drug vupros .