Цитирай Първоначално написано от vamp
Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Това е България! Деградацията вилнее и този който учи е автоматично задръстеняк, а тези които описа са богове. Да не забравяме и тенденцията "лошо момче". Не са виновни тези "гъзета", а момичетата. Не забравяй : човек преследва това което не може да има. Има и доста момичета които се чудят какво момчетата намират в наточените кифли с шалвари и бръмбърски очила. Еми шанс...
Какъвто си в даскало после такъв си и в живота...Навремето в даскало бях отличник,нямах яките момичета,нямах чар,защото нямах власт.Не е в природата на мъж да бъде толерантен и свестен,истинския мъж е животно,точно такива животни харесват жените.За съжаление това е истината.Жените търсят в един мъж вибратор и банкомат или и двете.Уверих се,бил съм свестен,бил съм вибратор и банкомат съм бил,в ролята на вибратор е най-яко,взимаш и нищо не даваш...
Не е така аз в даскалу се държа по един начин (не съм много общителен там щото ме нервят повечето) ,но като изляза с приятели съм си себе си .Тва че имам добри оценки 6-5 тук там 4 означава че после няя да ме харесват жените ли????