mai mai nqkoi ma e razbral gre6no... nz kolko momi4eta poznavate oba4e poe4eto ot tqh si padat po takia mizernici... ima izkliu4eniq ... sqko prailo si ima izkliu4enie... samo 4e te sa takava rqdkost... i ako ne si pada6 po gazar4eta moje si grozen zubar... (koeto e po-golqmata 4ast ot tiq deto ne si padat po gazari) momi4etata koito ne sa zubari i izglejdat prili4no sa broqt na prasti...
Nqkoi tam pita kfo ob6to imat ocenkite s lubovta i tfa cqloto ne6to... pone kato izkarva6 huavi ocenki pone znae6 kak da se darji6 a ne da varvi6 po ulicata i da pliue6 nqkoi kat mine6 pokrai nego... iii pove4eto takiva si mislat 4e kat se napie6 i pu6i6 kat komin si nai-velikiq... ima hora det ne6tat do tqh da sedi nqkaf komin i postoqnno se prai na interesen... opredeleno ne sam "za" da haresva6 nqkaf zubar deto ne e izlizal ot tqh prez jivota si... samo 4e ima mom4eta (i momi4eta...) deto izkarvat 5-6-6-6-5-5 tuk-tame 4 daje i 3(vednaj-dvaj) deto sa gotini i im e do6lo tfa prosvetlenie 4e e palna tapotiq po cql den da sedi6 na kompa i da caka6 na mi6kata i posle se hvali6 4e natiska6 19 pati mi6kata za 3 sekundi...
... ne slagam nito momi4etata nito mom4etata pod ob6t znamenatel samo 4e masovo sa nqkfi gazar4eta i takiva tapi momi4eta koito sa zaebali si4ko i ne gi interesuva ni6to i izlizat s tiq muhliovci...

thx se pak 4e tolkova mn hora pisaha