Абе мен ако питате проблема не е само от страна на момичетата(е аз съм малко пристрастна) момичетата харесвали гъзари (повечето,не всички) ама да ви каза момчетата и те не остават по назад (пак казвам не говоря за всички,а за мнозинството).Всичките са се нахварлили на тея "готините" момичета дето като приказват и не могат да се осъзнаят какво говорят и за заредилии 2-ка до 3-ка.Ама да прави сте ся да кажете-аз авиждам , от малка знаех че мечтата ми е да ходя като подвижна мостра на козметична компания.
Според мен оценките които изкарваш всъшност сса много важни.Аз от личен опит знам.Аз ся не мога да кажа че не ми пука какви оценки изкарвам (и не мисля че това е лишо де) ама понеже ся последната година нещо не се долюбваме мн с "главната кифла" и тя само приказва къв съм зубар и колко съм тъпа(!!!).И сега понеже тя нали разбирата е "най-голямата" и сички трябва да я слушат и цялото училище знае че аз съм страшен зубар (което според мен не е вярно защото да си го кажа честно може и да изкарвам 6-ци ама почти не уча)...
Та така аз много се отклоних от темата.Думата ми беше че дори и да не ти гледат бележника това дали имаш високи и ниски оценки има мн голямо значение.И колкото и да ми е странно колкото и да си по-тъп толкова си по-"готин" а ако нямащ само 4-ки автоматично ставаш загубеняк...Ама ко да се прави...Абсолютна деградация....