- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
Абе мен ако питате проблема не е само от страна на момичетата(е аз съм малко пристрастна) момичетата харесвали гъзари (повечето,не всички) ама да ви каза момчетата и те не остават по назад (пак казвам не говоря за всички,а за мнозинството).Всичките са се нахварлили на тея "готините" момичета дето като приказват и не могат да се осъзнаят какво говорят и за заредилии 2-ка до 3-ка.Ама да прави сте ся да кажете-аз авиждам , от малка знаех че мечтата ми е да ходя като подвижна мостра на козметична компания.![]()
![]()
![]()
Според мен оценките които изкарваш всъшност сса много важни.Аз от личен опит знам.Аз ся не мога да кажа че не ми пука какви оценки изкарвам (и не мисля че това е лишо де) ама понеже ся последната година нещо не се долюбваме мн с "главната кифла" и тя само приказва къв съм зубар и колко съм тъпа(!!!).И сега понеже тя нали разбирата е "най-голямата" и сички трябва да я слушат и цялото училище знае че аз съм страшен зубар (което според мен не е вярно защото да си го кажа честно може и да изкарвам 6-ци ама почти не уча)...
Та така аз много се отклоних от темата.Думата ми беше че дори и да не ти гледат бележника това дали имаш високи и ниски оценки има мн голямо значение.И колкото и да ми е странно колкото и да си по-тъп толкова си по-"готин" а ако нямащ само 4-ки автоматично ставаш загубеняк...Ама ко да се прави...Абсолютна деградация....