Into the great wide open... Under the sky so blue...
Ами и аз не харесвам тези, които се правят на големи, а са само келеши на по 12-13-14 години, ама какво да се направи... Не понасям, когато хората излизат навън вечер само за да се напият като прасета. Защото те са на принципа не да пийват по нещо, докато се забавляват, а да се насвяткат, за да се забавляват. Да се направят на големи. И най-вече - да се изфукат, че тати има пари (а дори и да няма, чудо голямо - стига да пръскат наляво и надясно каквото ти е паднало, пак си сред най-големите гъзари).
Но и аз не съм съгласна, че оценките в училище показват интелекта на отделния човек. Най-малкото, защото интелектът не е само знания от уроците, идва и от душата на отделния човек. Аз смея да кажа, че винаги съм била пълна отличничка (държа да отбележа, че никога не съм зубрила и не съм се четкала на учители!). Ако реша да се събирам само с такива като мен в училище, 1. ще имам ограничен избор, 2. има такива сухари, че чак ми призлява... В същото време хора, които го карат с 3, 4, 5, са десетки пъти по-отворени и по-приятелски настроени. Затова оценките не могат да определят по никакъв начин характера на човека и да се съди по тях е повърхностно.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"