Оценки? ОЦЕНКИ?!?! Мухахаххахахахаха, гледай ги бе, тъпанарите - "аз изкарвам страхотни оценки и съм с хубав характер, защо не ме харесват жените?". Ми защото си гъз, затова.

Защото ти липсва онова, което ни прави Мъже, а това, повярвай, не е израстъка между краката. Я се погледнете двамата (BlueFace и оня Вендета ли беше, Ванета ли беше): малоумни мрънкачи, на които светът им е крив, момичета са им криви, момчетата са им криви. Седнали да се оплакват в интернет форум и после питат защо ги смятат за загубеняци.

Обща култура? Възпитание? Че вие двамата не можете да пишете грамотно на български, за каква култура ми говорите? Вандета, да не би от много акъл да забрави да настроиш кирилицата на компютъра? Или пък реши, че ти са неудобни кирилските настройки и реши да не си даваш зор да ги научиш, а? Ами ти, BlueFace, теб какво те оправдава, че пишеш като непомирисал учебник парцал? И ми говорят двамата глупаци за оценки, възпитание и обща култура. Лилипутчета, на обща култура ще ви тресна в земята и двамата, на каквато и да е тема. История, География, Езици, Математика, все тая.

Айде да не е само флейм мнението ми, ще ви дам нещо, над което да поразсъждавате. Смятам се за добре поддържан, интелигентен младеж, с добра работа и прекрасни комуникативни умения. Жените винаги са ме харесвали. Защо? Защото преди да ги целуна, никога не пускам теми във форума, които да ме упътят за 135458 начина да го направя. Защото когато реша да изляза с някоя, никога не питам къде да я отведа, че да й по-забавно. Защото когато реша да подаря нещо, никога не събирам мненията на половин България какво да взема. Просто го правя - не се питам "ама сега ако не й хареса", "ама дали не съм много нахален", "ама дали й допадам достатъчно". ДЕЙСТВИЕ. Това различава мъжа от жената! Мъжете трябва да действат, приказките са за нежния пол. Вместо да им говориш за луната и звездите, жените очакват да бъдеш груб завоевател, който ще ги разкърти в леглото и ще пита за още. А не путъо, който при всяко действие пита "ама ще може ли", "ама харесва ли ти така" и пр.

Някой повдигна темата за "кифлите" и защо си падаме по тях. Ами защото една тъмнокоса мадама с искрящозелени очи и секси излъчване ни харесва много повече от мърлявата състудентка, която може наизуст да възпроизведе Айнщайновата теория на относителността. Аз за разговори "на високо равнище" си имам приятели. Жената ми трябва за онова, което свързва мъжа и жената - страст, енергия, секс, животинско привличане. Когато реша да споря за вселената и смисъла на живота вдигам телефона и викам някое приятелче да си побъбрим на по бира, когато искам да усещам миризмата на женско тяло, се обръщам към текущата си приятелка. Това е - изключително просто.