- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
Ooooo, trqbva i az da se vkliu4a v tozi spor!
Stiga ste izdrebnqvali! Vseki 6te si pi6e, kakto si iska - az NE iskam da pi6a na kirilica! Ubiite me! Ne me interesuva, 4e mi e roden ezik... Mrazq Bylgariq i prosto 4akam da se mahna, za6toto mi pisna ot vsi4ko! Ubiite me vtori pyt! A za pravopisnite gre6ki i zapetraikite... ABSOLIUTNO NIKOI OT TOZI FORUM NE PI6E GRAMOTNO!!!!!!!!!!!!! Vsi4ki izpuskat zapetai! I az, i ti, i everybody! VSI4KI DO EDIN!!!!!!!!!!!!! Ako mislite, 4e ne sym prava, poso4ete mi edin, koito pi6e gramati4eski pravilno spored vas, i vednaga 6te vi pokaja kyde byrka! 100% sym sigurna!
Izvinete me za liri4eskoto otklonenie, no prosto ne se sdyrjah.
Po temata... Nqma da se opitvam da te razubejdavam, za6toto ne mi puka za teb (ni6to li4no), a i ne mi se pi6e, 6toto 6te izpi6a cql roman. Prosto se zamisli! Kakvo predpo4ita6 - da izkarva6 dobri ocenki, da se realizira6 v jivota i vs, koeto opisa, no nikoga da ne si imal gadje i da ne si se celuval i da ne si izpitval radostite ot jivota ili da izkarva6 kakvito ocenki moje6, dori tova da sa 2 i 3, da si pravi6 vinagi kefa i da ne ti puka za ni6to, no da ima6 gadje i vs da te haresvat? Mislq, 4e vtoroto. Vse pak 4ovek e mlad edin pyt prez jivota si! Ve4e si izgubil 2 godini, ne gubi i ostanaloto vreme! (brei kazah, 4e ne mi puka, ama ne6to se otplesnah)
Za6to gi haresvame pita6? 6te ti kaja... Predpo4itam da izlezna s mom4e, koeto ne znae kolko kontinenta ima na zemqta ili dori koq e stolicata na Bylgariq, koito ne se e realiziral v jivota (nqma da se jenq za nego vse pak!), no da se dyrji milo, da e dobyr s men i da e zabaven, vmesto da izlqza s nqkoi kato teb, koito si nqma nikakva ideq kakvo pravi, koito po cql den sedi vyv foruma i pita: "Za6to, adjeba, nqmam gadje!? Vie ste kifli vsi4kite!", koito izkarva dobri ocenki, i s koito nqmam kakvo da si kaja. Ne bih izlizala s takiva kato teb... Prez cqloto vreme samo 6te mi govori za CS, futbol, Naruto i tam nqkakvi drugi prostotii (sega 6te kaje6, 4e ti nikoga ne bi napravil takava glupost... dobre 6te vidim, ako si hvane6 gadje za kakvo 6te si govorite. Samo posle da nqma tema: "HELP pls! za6to vs sbyrkah?!")
I da, nie 6te izlizame i s fe6yn4eta, i s emota, i s lo6i mom4eta, NO NQMA SYS ZADRYSTENQCI KATO TEB!![]()
Първоначално написано от Riot