off mom4etaa (vandeta i blueface) kolkoto i da sporite qsno se vijda 4e 95% ot mom4etata ne zabelqzvat normalnite momi4eta,a su6to taka i 95% ot momi4etata ne zabelqzvat normalnite mom4eta.pove4eto ot pi6e6tite v tazi tema kato gledam kazvat (stava vupros za mom4eta) az ne haresvam momi4e koeto se grimira kato magistralna feq i nosi brumbarski o4ila,az haresvam normalni momi4eta.Mi ne sum sigurna 4e tva e 100% istina za vsi4ki.Nqkoi moje da kazvat istinata,no drugi poslugvat.I su6to taka stana vupros 4e guzarite 6tot sa mnogo si pravqt qki kuponi i t.n. emi kvo ot tova - az sum 7 kl. imam samo 6 i tuktam 5 (momi4e sum) sqdam nad u4ebnicite naim-mnogo za 4as i polovina na den,mrazq grim(v smisul slagam si samo glanc,a kogato sum na nqkakuv praznik se grimiram umereno-spirala i leki senki)Vseki den izlizam i kakvo,pove4eto mom4eta ot klasa mi,koito se mislqt za golqmata rabota mi vikat zubarka - i kakvo ot tova?Tova 4e si normalen ne ozna4ava 4e ne moje6 da si prekarva6 dobre-subiram se to4no s 3 momi4eta i 2 mom4eta,no si prekarvam strahotno!Az su6to ne ponasqm nqkakvi det po cql den mislat kva vodka da si kupat za ve4erniq kupon i ot koi da vzemat treva i cigari,a i ne mogat da kajat2 svqsni izre4eniq,np kakvo da se pravi nqma na4in trqbva da gi turpim i tova e
Izvinqvam se,4e ne pi6a na kirilica,no dnes mi donesa komputara ot popravka i ne sum si nastroila ezicite
Tva be6e moeto dulgo mnenie,koito go e pro4el - blagodarq za uvajenieto