- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
едни харесват такива момчета, други харесват други момчета... всеки си търси такъв, който е на неговия акъл... после се намесва външността, социалната йерархия, компанията, и изведнъж всичко се обърква... нищо не е толкова просто, колкото го описаха всички в коментарите си... ама така, ама иначе... ест, някой неща важат универсално, но от там нататък всичко опира до конкретните личности...
казвате момичетата на 12-13 си търсели гъзари, ся да ви светна, има момичета на тая възраст, които не си търсят гъзари, щото всъщност никого не си търсят... те са от така наречените задръстенячки и затова никой не се сеща за тях.
на 14, 15, 16, 17, 18 години нещата за първия тип момичета не се променят много, а втората група претърпява сложни промени... част от нея се насочват към първата група, защото се притесняват, че изостават или защото винаги тайно са искали да бъдат като тях, демек от "незадръстенячките"... а останалите се разделят на "вечни задръстенячки" (за което само и единствено те са си виновни) и така наречените обикновени (които в много случай не знаят какво искат и затова се лутат по едни момчета, по други момчета и които ще бъдат желаните моми след 25-тата си годишнина, както някой май беше вече казал...)
същото важи и за момчетата, така че всеки да се оправя както може... или се променете, това не си го измислям аз, просто такъв е животът...
а аз като си харесвам някого не го избирам по това от коя групичка е, а го разглеждам като личност... съгласна съм с някои неща, които каза Neon Black, но мога да му кажа, че с такъв като него няма да тръгна, защото ще се има за нещо повече от мен :P иначе беше прав за мъжествеността... така че аз си търся такива, които не са гъзарчета, не са зубъри, а са one of a kind![]()
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...