Loriot-mnogo sum saglasna s golqma 4ast ot tvurdeniqta ti....neka da si kaja i moeto mnenie za ob6toto qvno shva6tane 4e momi4etata ti4at po "gazari" i"lo6i mom4eta"...purvo mi se iska da izqsnq 4e pod "guzari"nqmam predvid ludite 4algari (btw i az slu6am 4alga no na nqkoi tq im promiva mozucite) s ogromni o4ila rozovi bluski i "moderni"pri4eski...govorq za mom4etata koito jiveqt s misulta 4e sa nad vsi4ki i ni6to ne zaslujava tqhnoto vnimaniq,koito se imat za bogove,koito mislqt 4e vinagi sa pravi i ne priemat 4ujdo mnenie,koito pu6at kato nenormalni,piqt po 8765736 kafeta i redbulli na den iii kakvo li o6te ne.eto za tezi guzari gvorq.ta za6to momi4etata gi haresvat?ne znam.no moga da kaja za6to a zgi haresvam.ili pone za6to haresah 1 takuf.
1vo-protivopolojnostite se privli4at-i toi mi go e kazval mn puti.,xaresva6e tova 4e sum malka(2 god razlika),sladka,mila,4ista,nevinna..xaresva6e v men vsi4ko onova koeto toi ne e...a az haresvah v nego to4no obratnite ne6ta...xaresva6e mi 4e e grub,ne e mil,4e pravi kakvoto si iska i ama nikak ne go interesuva kakvo 6te kajat drugite za6toto toi znae 4e "drugite"ne zaslujavat vnimanieto mu
2r-4uvstvoto da se dobliji6 do surceto na podoben 4ovek,da go opoznae6 taka kakto ne e pozvolqval an nikoi drug...tova 4uvstvo e neopisuemo.Tova da nameri6 v "guzara na daskaloto",v"lo6oto mom4e na gimnaziqta" edno milo su6testvo koeto prosto e 4akalo nqkoi da go otkrie
,tova e neveroqtno.prekrasno e da svalq6 edna po edna maskite mu na bezrazli4ie i bez4uvstvenost za da dostigne6 do samiq nego i da go obikne6 zaradi tova koeto e vsu6tnost-edno ypla6eno dete- a ne zaradi tova koeto pokazva pred horata-GOLEMIQ GAZAR.!
3-nesigurnostta,misulta 4e vseki moment moje da te zareje zaradi druga,za6toto toi e guzara i moje da ima vsqka,nepostoqnstvoto mu...tova e ne6to koeto povdiga adrenalina do nebeto.kogato znae6 4e vseki moment moje6 da zagubi6 ne6to..ti go iska6 vse po silno i po silno.no puk 4uvstvoto 4e si go nakarala da se zadurji pri teb tolkova dulgo kolkoto ne se e zadurjal pri nikoq druga,4uvstvoto 4e si opitumila divoto....vurhovno e