- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
siisii не мога да намеря прилагателно с което да те опиша.Ок ще пропусна тази част.
1во направи ми впечатление че каза "той знае че те не заслужават вниманието му".Значи този е мега идиот като се мисли за нещо повече от другите.Се пак такива хора избират на комплекси и това е начина да ги "скрият".Такива хора трябва да се преобщят към "задръстеняците" ,но ако това стане повече от 50% от младото поколение ще си пада задръстеняк.Аз на такъв тип като тоя мога само да отида да му покажа нещо от брейка или от фрееръна и да го оставя да се чувства затапен докато се опитва да се изфука.Но все пак не ми се занимава с такива правежни типове.
2ро за да мислиш по такъв начин значи ти обичаш да си играят с теб и не ти пука от това.Докато той си те смята за поредната в леглото ти го осъзнаваш и продължавах да му се кефиш и чакаш да те среже.
3то Какво по дяволите може да има в "душата" на един такъв комплексар обърнал го на правеж.Много комплекси разбира се.Аз лично като видя някой такива направо се пръскам да се смея.Ама то тва не си е за смях,защото това е деградация...Не мисля че е редно такива хора да са "най-главните" (това естественно е до въздраст 25 години после някой пропадат и осъзнават че цялата изпушена трева (цигари) ,изчуканите момичета и изпития алкохол няма да им помогне.Но лошото е че има много такива които се оправят чрез връзки.С парите на татко естественно.
Общо взето това е което исках да кажа.България вече затъва.Това е много жалко...С тази чалга ,този хаус ,този алкохол и тези цигари (трева) наркотици....Щом младото поколение деградира накъде отиваме...
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------