.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Цитирай Първоначално написано от VARNA_MORETO
    Отидете до някой фитнес магазин и си вземете протеини, аминокиселини, креатин и декстроза

неискам да ставам култорист ..а нормално момиче
    Пак онази лудата в мойто огледало видях,
    как гримира болката и те пуска в своя свят....

Цитирай Първоначално написано от malakunikat
    o нене такиа работи не..
    мерси на всички са съветите

Цитирай Първоначално написано от Florimel
    Най-доброто нещо, което можеш да направиш в тази ситуация, е да се храниш ЗДРАВОСЛОВНО и РЕДОВНО. Организмът ти сам ще влезе в нормалния си ритъм, той "знае" най-добре какви са идеалните килограми за теб, ако си близо до нормалното и не си го побъркала от диети. НЕ ти препоръчвам да спазваш диети. Просто запомни двете важни думички при храненето: здравословно и редовно

диети - НИКОГА ям всичко .. ама..гледам плодове зеленчуци аала бала хляб по много ама на..искам нормално тяло

отиди при диетолог !Защото там ще видят от какво качваш и от какво не ... защото това което ти казаха месо яйца .... и много вода са не за да качваш, а за да сваляш !

..

ами да ви кажа аз също не съм от много пълните ама се харесвам и на мен също ми се иска малко да напълнея ама хората ми казват да не се тъпча по много изведнъж защото ще напълнея драстично изведнъж.. за тва че моя съвет е яж редовно и по колкото ти се яде.. самият организъм ще прецени кога и колко да напълнееш.. както и другите казват вапрос на ген е
    shalqlqqqq...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    хранете се редовно, че да не получите анорексия..пък за надебеляването съсредоточи се върху въглехидратите, по калоричните храни ама не думкай като невидяла де и по 3-4 пъти на ден, айде и успех

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от mimsitu
    хмм аз пък съм на 14 и съм 46 кг слабичка съм и съв висока 1.73 ям наистина мн и мн калорични неща, но баша ми е бил такъв даже е бил по висок и слоб и не си е намирал дрехи но аз без без проблем си намирам дрехи :P секи като ме види се плаши че мн ям и се ми вика блазе ти че не ти се лепи.
    И аз съм така,но съм 50 кила и направо съм скелет .Ям абсолютно всичко,но за една година съм, надебеляла с 1 кг

Повече от фен Аватара на mkio
    Казвали са ми, че от халвата се трупат килограми, понеже в малко количество се съдържат много калории. при мен честно казано подейства, макар че изобщо нямах нужда от напълняване.

Град
    Пловдив
    По тази тема изказах мнението си в друга подобна "Много слаба" .
    Бъди себе си!

не ти трябва вярно е че колкото по-пълна си толкова повече има за обичане ама стой си слабичка

еми да ама .. тъй толкоз слабичка.. трудно си намирам дрехи

Супер фен Аватара на Amateur
    Яж повечко и на 2 дни примерно си прави протеинов шеик 3 белтъка 2 жалтъка 300 мл мляко и 1 лажица мед може и захар или захарни пръчици за вкус е много се лепи от него аз бях така 60 кг за 2 години станах 90!!!Ядех и много яица!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Яж повечко и на 2 дни примерно си прави протеинов шеик 3 белтъка 2 жалтъка 300 мл мляко и 1 лажица мед може и захар или захарни пръчици за вкус е много се лепи от него аз бях така 60 кг за 2 години станах 90!!!Ядех и много яица!
    Това звучи добре,може да го пробвам.А ти предполагам ходиш на фитнес и си поддържаш фигурата? А кой ти каза за този протеинов шейк?
    Бъди себе си!

Цитирай Първоначално написано от mkio
    Казвали са ми, че от халвата се трупат килограми, понеже в малко количество се съдържат много калории. при мен честно казано подейства, макар че изобщо нямах нужда от напълняване.
    По-добре си купете сусамов тахан и го смесете с мед и става много вкусно и калорично,може да се консумира директно,може и да го мажете на филиики.

Иначе и аз съм от слабите на 17 съм 170 и тежа 48,но мин година по това време бях 53-4 и страшно много се харесвах и сега искам пак да ги възтановя Но голяма роля играе и стресa,така че по-спокойно яжте си с удоволствие и скоро ще качите за 1 седмица качих 1 кг,така че бъдете търпеливи и не се отчайвайте.

Re: КАК ДА НАПЪЛНЕЯ???

Цитирай Първоначално написано от punkbebs
    ЗДРАВЕЙТЕ
    ами имам един проблем.на 15 сум и съм прекалено слабичка околко 42 кг сум.искам да напълнея.в класа ми съм една от най-слабите и не се чувствам мн комфортно за това.дайте идеи диети за напълняване и съвети ...щото нз вече кво да направя I NEED HEEEEEEEEELPPPPPPPP !
    Та ви се моля кажете лесен и БЪРЗ начин за напълняване,защото лятото идваааа ....... а се сещате кво следва...лято ...море....любовв.... моля ви казвайте
    Аз съм на 16 почти 17 и съм 41/42кг, затова ако ще се мерим аз съм по зле. Каквото и да ям не мога да кача, а това се отразява на здравето ми.

изяждай по 3 хляба на ден и ще надебелееш

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от LipSoFAnAnGel
    то и да ядеш много ако ти е такъв гена няма да надебелееш....

А и не е важно на колко години си, а колко си висока.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    И аз съм от слабите - 164 см и 45 кг. Искам да съм 48 кг, ама не мога и вече ми да писна да опитвам

Физическа дейност и добро ядене - така ще напълнеете. Някои пълнеят, защото не правят нищо и само ядат, но някои (като мен) така не можем да качваме и ни трябва дейност.
    Audio ergo sum

Една жена трябва да е слаба,а не няк'во прасе...Добре сте си
    Нищо,че темата е от април

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си