- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов...
Хора искам да ви споделя че ми е много много Гадну...да...несподелена любов...Признах му че го обичам а той...той каза че неможе да има нищо между нас и незнам си кво...преди имахме нещо но според него не се било получило...Казах му в очите че го обичам и не веднъж му го казах онази вечер...Казах му че имам нужда от него, че супер много го искам..желая...а той неискал никой просто нямало да се получи...незнам какво да правя...просо силно много го ИСКАММ!!!и едвали това чуство ще се изпари скоро....Признах му това исках да направя..мислех че все пак можех да имам малко шанс..но Увии..няма такъв..но все пак надеждата умира последна..аз ще се надявам дори и да няма смисъл..просто обичам го и това е...просто аз бях първата, която му признава нещо такова...така казва той...! е кажете ми какво да направя...да го забравя ли...( а аз немога да го забравя след като сме от едно даскало) ..да се боря ли за него...и как..дали ще има смисъл...аз незнам просто ми е супер гадно тук в сърцето...![]()
Постъпи класически. Бръснача и вените.
....... да да да се самоубивам ли...как пък да не....просто до там да стигам няма смисъл... незнам....Първоначално написано от Alabalaportokala
Споко няма да умреш. В последния момент ще се появи майка ти и ще те спаси, после ще те напердаши обяснявайки ти че не бива така да правиш и всичко ще си дойде на мястотоПървоначално написано от kaprizzna_
И на мен ми се е случвало по най-гадния начин (убиди,удари но както и да е) Знам че ти е много гадно не но невинаги получаваме това което искамеВремето лекува
![]()
еми...аз не винаги получавам това което искам..даже почти никога....и ми се иска по бързо да отмине това чувство щото хич не е лесно..Първоначално написано от Miss_Perfekt
аве забрави го мн ясно като не испитва съ6отто няма кво да направи6 забравиго![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
еми...искам да го забравя но така бързо няма да стане...ще се опитам..но от една страна неискамда го забравям..незнам защо...Първоначално написано от kocko
защо не е само радост...ами и тъга...Първоначално написано от kefish_meee
Защото няма да е интересно иначеПървоначално написано от kaprizzna_
![]()
JUST DANCE!!
Първоначално написано от kaprizzna_
![]()
я го давай по спокойно...смисъл гадно е ама не свършва светът...още много момчета ще срещнеш които ще отвърнат със същото...няма как от един път да го забравиш но ако си намираш други занимания и не мислиш толкова за него би помогнало...ама сте в едно даскало и няма как да не го виждаш така че изчакай малко може да му трябва време щом казва че си първата която му признава такова нещо...покажи му защо трябва да те има...говори си с него без да му натякваш колко много го обичаш...и не опитвай с това да те ревнува че на този етап може съвсем да се откаже...от приятелство може да стане нещо повече но ако не стане ще срещнеш друг и не се отчайвай!!! айде Успех!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Времето му е майката.Остави го да си помисли.И вече ако не стане,се опитай да го забравиш..средоточи се върху други неща,но тези неща не трябва да вклучват него..забрави го просто..нека за тебе да не съществува...може би фт ти ще ти помогнат да не мислиш за него и с времето ще го забравиш..на мене ми се случи нещо подобно преди време..беще ми много трудно да го забравя,но успях разбирасе с помоща на приятелите ми,,които доста ми помогнаханаправи го и ти..забрави го
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Аз също...нищо не лекува разбито сърце по-добре от алкохолаПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Сериозно! Е, разбира се да не ти стане навикПросто отиди на купон или се съберете няколко приятелки и гледай само сеир
Аз така посрещнах новата година... беше ми супер криво и без тва имах повод да пия и с момичетата като се събрахме... "тооост за Гошовците...и за това, че никога повече няма да се занимавам с мъжки, които се казват Георги"
"тооост за Иван...." "тооооост за несподелената любов" ..."тооооост...опа...забравих кво щях да кажа...обичам виии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Даже е весело! Това е най-добрия начин да преодолееш неуспехи в любовта.
” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
каза Котарака.
- Стига да стигна някъде - добави
Алиса за пояснение.
- А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
Луис Карол
Мацка,и аз бях така до преди 1 месец.Само че наща не стана,щот отива да живее в чужбина.Както и да е.Хората са казали,че времето лекува.И мен ме излекува,въпреки че си мислех че няма да успее.По цял ден рев,рев,рев...и вече го забравих.Така че не се измъчвай излишно,а давай напред!
abe az na posledniq my napalnih glavi4kata s olovo,ama ddz ,ti si re6ava6...![]()
Еми хора незнам...днес пак го видях на даскало...незнам ако отида при него просто незнам какво да го заговора...да има много момчета но аз искам него...ще се опивам да го забравя но едвали защото нали сме от едно даскало и на бала в рестроранта и на екскурзията...но аз мисля да не се отказвам..да се боря..макар и да е не стане на мойта...отново ще му кажа че го обичам и също така да си помисли хубаво защото с мен мисля че ще му е супер...НО каквото стане това ще го приема..Все пак живота продължава и ще има много други неща за които да мисля...Но съм сигурна като се напия и ще се разчуствам и ще заплача за него .....Първоначално написано от kaprizzna_
Опивтам се.....Първоначално написано от little_f
"И към дъното да тръгнеш дори,Първоначално написано от kaprizzna_
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам...!!! "
"Бяхме деца живота беше игра,Първоначално написано от kaprizzna_
сега не е така, както в онези времена,
въпреки това аз си спомням добре
бяхме всички заедно.
Помня как играехме всички, всеки ден
така започна историята на един гамен"
I am not an artist I am a fucking work of art!
Първоначално написано от xercu^es
Мразя любовта!Мразя това че съм влюбена!Мразя факта че го загубих за винаги!Мразя че никога няма да е мой!Мразя и факта че не мога да го мразя!Мразя себе си,че въобще си позволих да изпивам това чувство!Мразя живота защото без любовта губи смисъла си!!!!!
Нашия блок е 15 етажа. Чувал съм че един път да паднеш от покрива и ти убива всичките притеснения.Първоначално написано от kaprizzna_
Да не си на 40 , че така си се депресирала ... Или ти е бил първото сериозно гадже ??? ... Аз пък обичам всичко което ти мразиш ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
Първоначално написано от Nassgerrack
хахах суперр![]()