- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов...
Ми не съм на 40..просто съм решила че него искам и . ! и не казвам че мразя нещо..просто това беше споменче..няква си мисъл..но и не съм се много депресирала..мисля че ми минава и ми е през ... оная работа ( с извинение )Първоначално написано от xercu^es
Знам колко боли,но за съжаление няма начин да промениш нещата.Такъв е живота...Мъката няма да отмине бързо и лесно,но пък можеш да опитваш някои неща,които ще те разведряват.Наистина,излиз ането в голяма,шумна компания или просто с няколко приятелки помага изключително много.Спираш да мислиш за момент,особено ако ви е весело или сте на купон.![]()
Иначе,времето лекува.Ще отмине един ден,но дотогава ще има страдание..така си е... има и друг вариант,който някои момичета прилагат и 1естно казано при мен също подейства.Просто търсиш друго момче и ако откриеш забравяш за този.Но зависи все пак колко силни са чувствата ти към него..
Наивно момиче ... той не е повече от останалите (който и да е той) ... Ти си знаеш , няма да ти се бъркам. Дано депресията ти да отшуми възможно най бързоПървоначално написано от kaprizzna_
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Еми не че съм наивна просто...нещо като мечта ще ми остане това...Първоначално написано от xercu^es
![]()
Мечтите понякога се сбъдват![]()
но не винаги става това което желаем..мисля че хубавите моменти идват неочаквано....и дано се сбъдне мечтата...Първоначално написано от xercu^es
хехе ... стискам палциПървоначално написано от kaprizzna_
:P
мерсии мерсии и аз стискамПървоначално написано от xercu^es
![]()
![]()
![]()
и аз ще стискам палци за теб и за мен...как ми се иска късмета да ме удари тей хубавичко ама нямаа..няма....тъй му е майката...да е*а... но както и да е...Успех на всички с такъв проблем..!!!Първоначално написано от dedencety
bii mu dva shamara 4e da se osyznae malko (sorry za latinicata ama neshty pak ne moga da si smenq ezika)![]()
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
да крайно време е да му бия два шамара...ама едвали ще са два повече ще са....Първоначално написано от mese4ka
![]()
ако ще го трепеш кажи да не си хабя палците ...Първоначално написано от kaprizzna_
![]()
хахахах даааа трябва да му е гадно няма само на менеПървоначално написано от dedencety
![]()
![]()
хаа ше рева ама друг път...сигурно като се напия..Първоначално написано от dedencety
![]()
има нещо мнооого по - кофти от ш... несподелена любов! Да намериш твоя човек,да те обичат точно колкото и ти обичаш, но поради стечение на обстоятелствата да не може да сте заедно...
ее да кова е много кофти... ай отивам му бия два или повече от два шамара и са спасява...хааа няма се моля я на никой не съм се молилаа че на него ли..пфффф..си биий камшика яя..Първоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
нали mese4ka :P :P
![]()
![]()
tochno taka ... da ne si mislqt 4e shte im lazim v krakata ne sa edinstveni ... moje da sme vliubeni no ne sme za podigravka ... posle shte syjalqvat no shte byde kysno nali znaete vsi4ko se vrysha ...Първоначално написано от kaprizzna_
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Бахти надъханите мадами тукаПо-кротко ...
Първоначално написано от mese4ka
ми че да... после те ще ми целуват краката
![]()
даа наистина сме много надъхани и ще ги смачкаме тези мишоци дето се мислят за много важниПървоначално написано от xercu^es
![]()
![]()
![]()
заблуда не заблуда все ми е тая вече...чесно..айдии....Първоначално написано от babity