- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Clean and clear ili Garnier..?
vie za koe ste ot koe ste po-dovolni.. specialno za 4ernite to4ki imam predvid... i ako moje da kajete cenata na produkta i t.n.?????? :P
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Аз съм по-доволна от Garnier ....а за цена , аз си го взех 5.00
mi az spezialno sam po dovolna ot garnier pure !mislq 4e premaxva po dobre 4ernite to4ki . A za zenata mislq 4e e 9 i ne6to
po dovolna sam ot Garnier az go vzeh za 9 lv
i az sam dovolna ot garnier nz to4no kolko e 6toto az go imam otdavna i ve4e moje da i po evtin (az togaz si go vzeh za 9.90~10lv)
аз съм доволна пък от Clean and clear..
беше за 7 и нещо...сега сиг е по-малко...
![]()
+1Първоначално написано от ELiTyYy
thugs get lonely too...
mm az ne sam dovolna ot clean and clear tonika za 4erni to4ki no ina4e ima edin mn qk gel za vsekidnevna ypotreba koito e syper![]()
+1Първоначално написано от No_NaMe
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Garnier маската 3in1 rulzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не помня точната цена, но 10 лв ще ти стигнат (даже ще остане да черпиш по 1 сладолед)
” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
каза Котарака.
- Стига да стигна някъде - добави
Алиса за пояснение.
- А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
Луис Карол
А по принцип ползвали ли сте и двете за да си кажете мнението.. или сте ползвали едното и сте доволни .. и го пишете..?![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
И двете съм ги ползвала, но не съм много доволна...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
и двете..но съм по доволна от клин н клиърПървоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
![]()
thugs get lonely too...
гарниера от 9 и колко там беше е добър,но също така екфолианта на clean and clear е добър. въпрос на избор!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Garnier![]()
Ползвала съм продукти и на двете марки,но определно garnier ми действа по добре .Отделно си зависи вече от типа кожа..всеки различно
![]()