- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колкото да не бъда сам
И ето как..свестните момчета провалят себе си..и провалят малки и глупави момичета (в случая 14-годишната пикла) Наистина..сигурно си я обичал,но не ранявай невинни хора за това..всяко чудо за три дни..рано или късно ще ти премине..а и защо да не си сам?Понякога самотата е най-хубавото нещо в света..разполагаш със себе си..да,няма кой да милваш и обичаш..нооо дай си малко почивка..и тогава просто започни нова връзка..Незнам,просто не прецаквай себе си и други хора..![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
+1Първоначално написано от bibo
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
+още 1Първоначално написано от kefish_meee
Можеби,но наистина не можем да знаем какво чувства в момента и какво точно му се е случило.Иначе съм съгласна.Първоначално написано от bibo
Момичетата те упрекват,защото поведението ти не прилича на 19 годишен.Момчетата от моя клас се правят на големите ебачи(на 14),защото уж имали големи любовни разочарования.Предполага се,че ти като по-голям си мислиш за много по сериозни неща.Вземи се в ръце малко.
за 19 годишен доста детски мислиш.Вярно е че тя те е отрязъла и те е озлобила но се контролирай и си избии тия смешни глупости да си с момиче колкото да не си сам
ami bate tova koeto izr1si za "fenkite"![]()
![]()
me kara da se smea se 1 na temata mi men me zab1rsa edno momi4e taka kolko da ne e sama stra6no mn se vlubih i kvo posle revah
![]()
![]()
zatova nedei naranqva a si nameri ne6to koeto 6te si sigoren 4e ne e taka slet sqka vr1ska idva druga koqto e po qka
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Първоначално написано от bibo
![]()
spored men 6te si o6te po kofti ..otkolkoto si sega...![]()
ае чоек ...намери си някое момиче на 17-18-19 ... ..е разбира се ако искаш само да спиш с нея ...тва не е проблем шото те са не особено умни ... и за да се похвалят прет приятелките си са готови на мноо неща .... ае ти си решаваш чоек ...ама по хуаво си хвани някое момиче на твоята възраст ..Първоначално написано от vamp
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
taka e i az sum saglasen sus bibo +1Първоначално написано от bibo
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Аз пък за разлика от сигурно пове4ето моми4ета (не из4етох вси4ки мнения), ще ти кажа да, хвани си. Не стой сам, самотата убива, колкото и да е клиширано.
Хвани си някоя мацка, излизайте, радвайте се, 4укай я ако толкова искаш, но просто недей да я лъжеш, 4е си с нея, защото я оби4аш, ако не е така. Нека знае, 4е поне на този етап търсиш нещо неангажиращо с единствената цел да се забавлявате. У4удващо е колко моми4ета също искат такива връзки.
Но! Ако от нейна страна се появят някакви 4увства, на които не би могъл да отговориш - остави я, недей да й разбиваш сърцето като я въртиш и лъжеш, ако не можеш да я оби4аш.
От друга страна пък... Ами вси4ко се слу4ва. Като нищо да се полу4и сериозно по-нататък с някоя девойка.
![]()
Робинята на Quench
vamp,не се излагай.Сега просто си наранен.Не се поддавай на чувствата и на емоциите.Знам че може сега да ти е гадно и да се чувстваш доста самотен,но това е,защото досега си бил щастлив.Повярвай ми,знам какво означава да си самотен,но колкото повече време минава и забравяш се свиква все повече и повече.Не се поддавай на емоциите,покажи твърдост и не им позволявай да те превърнат за пред хората в безчувсвен,тъп,ебач,който се гаври с чувствата на момичетата и не му пука за тях,а всъщност вътрешно да знаеш че си много наренен и затова го правиш.Помисли за това момиче и за всички,които ще нараниш.Може те да вярват в любовта и по този начин ти да ги накараш да се озлобят и да се държат по същият начин.Представи си какво може да правят с момчетатата след теб.А я си представи че твоето момиче просто някога е наранено от такъв какъвто мислиш да станеш.Ако всички започнат да разсъждават така този свят ще се напълни само с курви и курвари,на които не им пука за нищо и за никои.По готин ли ще е тогава според теб.Колкото и "голям пич"да е някои,винаги си намира майстора.Говоря и за момичета и за момчета.Курвите къде попадат обикновенно.Женени за разни лоши момчета,които ги бият по 6 пъти на ден и ги псуват като животни.Е,доста често и живота на курварите не отива добре.Така че замисли се и се стегни.Ти може би си едно печено момче,което е страшно обидено и наранено от живота и хората около него.Прояви характер и не се предавай на емоциите толковая лесно.Ако искаш послушай мен,за който Alablaportokala каза че нищо не съм разбрал от живота,ако искаш го послушай него.Твой проблем,твой избор.От сега ти казвам обаче че послушаш ли го,някога ще съжаляваш.Очаквам пряко включване от него може би.Не позволявай на чувствата и емоциите да те превърнат още на 19 години в един всичко мразещ чичко,които само гледа да зариби нещо за да не е сам и гледа да наебе всичко,което му попадне.
Ми разкарвай се с приятели да не ти е самотно...Тфа с момичето е тъпо, ще нараниш и нейните чувства...ще я накараш да се почувства така както ти се чувстваш сега!!!!!!!!!!!!!!!!!
=D>Първоначално написано от MiMcHeToOo
Пречат и то много..Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Ау Вамп, я да видим сега кои „циври пред хлапетата” и е „голям мъжкар”.
Иска ми се да взема отношение по темата, колкото и да ти е неприятно, ще изкажа и моето мнение. Първо искам да ти кажа, че те разбирам добре, защото често съм бил в подобни ситуации. Обаче от собствен опит, както и от наблюдения към други приятели мога да ти кажа, че да се хванеш с някои колкото „да не си сам и да не е без ич”, си е чиста проба помярска работа, извинявай, че ти го казвам, но така смятам. Мой приятел се разведе и след това скоро пак се ожени, за една доста смотана жена /то и той не е по-малко смотан/, само за да докаже, че може да го направи и да не е сам. И сега проблеми, пак ще се развежда. Тъпо нали? И аз бъдейки отхвърлен като
по-малък, налитах на всяка срещната, обаче не е същото, винаги го има елемента на сравнението с обекта на висшата любов и накрая някак си просто не се получава. Пък има и друг момент. Може да попаднеш на нова, която да е още по яка от старата, ама ако и тя те отхвърли, отчаянието ще е на квадрат, повярвай ми. Знаеш ли, докато бях в САЩ, чух една много готина поговорка: „You can really appreciate the things which you don’t have or the things you have lost.” Така е устроена човешката психика. Забранения плод е винаги най-сладък.
Абе я не се излагай с тия 14 годишни пикли. Преди няколко години в бакълавърската имах дисциплина „Семейно право”. Сещам се, че ако правиш секс с момиче на 14 години, дори да е по нейно желание, носиш наказателна отговорност. Това е дете. Защо се буташ между шамарите? Какво можеш да си говориш с момиче на 14, при положение, че ти вече си почти на 20? Сега се сещам и за друг случай. Мой приятел се запозна с едно много хубаво момиче. Той така да се каже, лапна въдицата. Тя е доста развита и изглежда по-голяма от на колкото е всъщност. Лъжеше го, че е на 17. Завела го у тях, пуснали си филм и почнали да правят секс. Лошо нема. Тя му казала, да бъде груб, да я пляска, защото така й харесвало. Като свършили работата му показала личната си карта и се оказало, че мацката е на почти 15 т.е. ненавършени. Казала му, преди малко ме изнасили и можеш да се понесеш последствията. Я виж имам и белези. И от там, айде сега да ми дадеш 50 лв., че съм си харесала едни парцалки, айде след няколко дни 100 лв., че да не те обадя в полицията какво направи и така почнала да го изнудва. Човекът се беше видял в чудо. Накрая се свързахме с баща й. Поканихме го в квартално кафе и му обяснихме, какво е станало. Първоначално като разбра, че моя приятел е чукал дъщеря му го хвана за ревера и го опря на стената. След това се успокои и ние го убедихме, че всичко е станало с настояването на дъщеря му. Накрая ни каза, „момчета ще взема мерки”, и така изнудването престана. Вамп, може и да ме мразиш, но подобно нещо не ти пожелавам да ти се случва.
Толкова ли нямаш някой 16+ годишни охажорки. Спомням си от Семейното право, че поне ако момичето е 16+ и се установи, че сексът е бил по нейно желание, може не носиш наказателна отговорност. Ориентирай се към по-големи момичета, нали си мъжкар, щом провокираш интерес у 14 годишните какво ти пречи и да провокираш такъв у малко по-големите?
Я си представи, тая мацка по която толкова много страдаш по нея /абе я пусни некоя снимка да я видиме най-накрая/, да бъде с тебе, да се обичате, да те е омагьосала с любовта си и в един момент да ти каже: „Ми то с теб беше само моментно увлечение, имам си една голяма любов, която е още отпреди да те познавам и сега се връщам при него. С теб бях само за да не съм сама. Пожелавам ти късмет в живота!” Ще ти е приятно ли? Не предполагам. Тогава недей и ти да постъпваш така с други хора. Не рубувай на нискоманталитетния принцип „Куцо, кьораво, сакато …” и се знае по нататък.
Аз смятам, че е по-добре човек да си стои сам, отколкото да се обвърже с някои които е неподходящ и колкото да не е без хич. Ми то ще са скандали, опърничество и т.н. Такива връзки са обречени на провал още в началото.
Аз от доста време съм сам и не, че ми е много комфортно, но когато чувствам, че след като съм опознал някои няма да се разбера с него не почвам връзка изобщо. Е жив съм, все още. Уча си, ходя си където ми е кеф, скоро почвам нова що-годе добре платена работа, и съм си щастлив. Не, че нямам охажорки, напротив. Имам една доста напориста, но я познавам от половин година и чувствам как ще се разбереме само в леглото. Имаме доста различни интереси, примерно тя слуша чалга, аз електронна музика, тя обича морето, аз планината, доста различни хора сме. Просто няма да се получи. Не върви да я изчукам и после да й, кажа, абе аз от тебе само това исках, нищо друго. Просто не мога да го направя, а имам възможност. Не искам да постъпвам кофти с хората, защото съм се убедил, че след като го направя може да се върне и на мен след време, ефектът на бумеранга.
И пак ще ти кажа това което ти казах и в предишната тема. Остави ги тия жени поне за малко. Няма да се свършат. До колкото разбирам тази година завършваш, от малък град си. Ами напъни се малко, залегни над учебниците, малко време остава, стани студент. За София мога да кажа, че прага за някои университети е много нисък. Вече не е като преди. Които иска може да стане студент. Ела в голям град. Ще се запознаеш с нови, някои от които интересни хора. Ще излизаш наляво, надясно, ще се озовеш в друга среда. Аз доскоро бях на пазара на труда и ми направи впечатление, че повечето фирми вече искат висше образование, няма значение какво за някои от тях, просто да има там, а английския на някои обяви не го и пишат, той вече е дефолтски. Просто смени средата. „Най-голямата ми любов не ме иска, дай да фана някоя, която да не е без хич.” Бе я се стегни. Опитай да откриеш позитивни качества, в други момичета около теб /нека да са поне на 16, моля те!/, пък може някоя от тях да е още по-стойностна отколкото голямата ти любов, и точно тя да успее, да оцени хубавите качества у теб, която онази голяма любов да не е забелязала. По-добър сюжет, отколкото да се хванеш с първата срещната, колкото да има там нещо за муане, нали.
Айде със здраве!
Напълно съм съгласна с Niakoitam.Всеки може да си играе с другите,ама не всеки иска да бъде нараняван,нали така...За какво трябва да си причиняваме такива неща един на друг,не знам...
И какво са виновни 14 годишните момичета че са незрели и не знаят какво искат?Всеки от нас е минал през този период.За тях просто не е дошло времето да узреят.Какво са виновни,че са малки![]()
Vamp,и като направиш това,което си решил,ще се почувстваш ли по-добре?Ще те хареса ли повече онова момиче,ще се върне ли при теб?Ще спреш ли да я обичаш?
Никакъв смисъл не виждам от цялата тази работа...Има и други начини да се разсееш-клубове и т.н...
И какви са тези претенции-хем красива,хем свясна...За теб не знам(но като чета колко си използвал...и все пак да не избързвам),но малко са хората,които заслужават такива момичета.
Алабалапортокала май хич не си "поплюва" ....Как само промива мозъцисгреших,че си избрах да бъда свестен за нея,сега съм задник и съм горд с това!
Благодарности на АлаБалаПортокала!![]()
И аз съм момиче. Напълно съм съгласна с мнението ти. Мисля, че в предишните си постове по темата написах нещо подобно.Първоначално написано от SINDEL
Азплаузи, че успяваш с това мислене да свалиш момичета 5 години по-малки от тебе.
[quote="Liar"]Алабалапортокала май хич не си "поплюва" ....Как само промива мозъци[/quotе]
Ееее явно има хора,които не се поддават на промиването му за щастие.![]()
не е това начина. можеш да се погрижиш за себе си без да мачкаш околните. друг е въпроса, че не е за всеки.Първоначално написано от Alabalaportokala
С бившата ти сте се разбирали много добре. Тя - тъпа кифла, която не знае какво иска. Ти - путьо, дето само знае да се жалва колко бил наранен от нея.
Ми хвани си някоя такава, само за секса бе. Или очакваш от тук някой да ти доведе?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Значи бившата ми не беше тъпа кифла и аз пред нея не съм бил путъо да говоря както тук...Пред нея бях свестен пич,ама че тя не знае какво иска си прав!Кат да е...Тая темичка си я пуснах ей така да си мисля на глас какво да правя,щот не ме кефи ролята на депресиран путъо и точно за това си мисля да си хвана някоя,кват ще да е,ей така за спорта.Тая 14 годишната я споменах щот е пичка и ми е в кърпа вързана ама вярно може да имам проблеми със законаПървоначално написано от Wrathchild
Сега една на 17 почти съм свалил и се оглеждам за още.Момичета му е майката,няма какво да си седя унас и да чакам да се сдобря с моята,не винаги когато хората се обичат са заедно.Абе всъщност едва ли някой може да разбере как се чувствам,защото наистина се обичахме с нея...Така че псувайте ме и се кефете
Аз поне съм обичал и съм бил обичан
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Радвам се. Някойтам. Ще ти бъда благодарен ако не изопачаваш думите ми и не говориш глупости по мой адрес. Второ, аз същото му го казах много преди тебе. Да не се поддава на емоциите и чувствата. Толкова ли си тъп не мога разбера че бързаш напишеш нещо за някого без да знаеш каква теза е изказал преди това ? Ти ме повтаряш. Постарай се другия път повече... Иначе благодаря за рекламата и вниманието на всички. А че вие сте егоисти в реалния живот и се правите на ангели хранители във форума отделен въпрос. Брей много примерни станахте. Чак да ви се неначуди човек. Взеха изведнъж да мислят за другите хора. Потресен съм от вас, как може да сте такива лицемери и да залъгвате човека. Сякаш вие не поставяте на първо място собственото си щастие. Жалки сте, защото нямате доблест да кажете истината във форум. Еваллата на вамп, признава си всичко, казва си истината. Шапка му свалям. Колкото и да го обиждате и вините правейки се на света вода ненапита файда няма. Ясни сте ми всички до 1. Скрийте се...
Добре де,каза че в тоя форум е пълно с шматки и не знам си какви още,не си спомням..Аз това как да го разбирам и...не ти не го посъветва като мен да не се поддава на чувствата и емоциите,точно обратното,ти му каза да се поддаде и да си мисли за собствения гъз само.Първоначално написано от Alabalaportokala
П.П.За другите незнам,но аз мога да ти кажа че не си мисля само за собсвеният гъз.Това доста често ми прави проблеми,но за сега съм силен и се опитвам да мина по по-трудният път.Сега сигурно ще получа някаква ирония,но знаеш ли колко ми пука.