- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колкото да не бъда сам
Първоначално написано от vamp
А така! :P Аз реших да направя обратното - след като скъсахме с гаджето ми, реших да си почина от всякакви връзки / бяха ми дошли в повече/ и съвсем се вглъбих в самотата. Още ми е криво за него, а скъсахме преди много, много време. И най-лошото е, че изпитвам носталгия по отминало време и същевременно самосъжаляние/това пък най го мразя/. Започни отначало! Всичко започва когато загубиш всичко. Май Едит Пиаф го беше казала.
И какво като си я повторил, айде - бойПървоначално написано от Niakoitam
. Пък за иронията - и други се опитват да бъдат силни и да минават по трудния път и на тях често гледат с ирония, но и те и ти правите каквото смятате, че трябва, пък то нека става каквото ще!
Аз казах и това си е така.Добре де,каза че в тоя форум е пълно с шматки и не знам си какви още,не си спомням
Нима да бъдеш егоист означава да се поддадеш на емоциите ? От кога ? Интересна логика. Обясни моля....Аз това как да го разбирам и...не ти не го посъветва като мен да не се поддава на чувствата и емоциите,точно обратното,ти му каза да се поддаде и да си мисли за собствения гъз само.
Ти го каза. Прави ти проблеми. Не се прави тогава на добрия самарянин при положение че не си. Излишно е.П.П.За другите незнам,но аз мога да ти кажа че не си мисля само за собсвеният гъз.Това доста често ми прави проблеми,но за сега съм силен и се опитвам да мина по по-трудният път.Сега сигурно ще получа някаква ирония,но знаеш ли колко ми пука.
Щом се размотаваш с разни момичета само за да си запълваш времето, кое те кара да мислиш, че някога си бил истински влюбен?
...
Ей ГотинПървоначално написано от Alabalaportokala
ела вземи мен :P 100% няма си сам и щи е супер забавно :
:P :P
съгласен? : :P
![]()
АлаБалаПортокала лицемерите са навсякъде,виж само как си мислят,че съм боклук и т.н.,без дори да ме познават,само и защото тук аз съм честен и си казвам всичко без да ми пука,правя го с едничката цел да не се товаря с проблемите които ме мъчат и защото не мога и не искам да говоря с хора които ме познават,за да не им падна в очите.За пред хората винаги трябва да държиш гарда,свалиш ли го ставаш за присмех.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Пич, моите уважения и най - добри пожелания, но ако си мислиш, че т'ва дето си си го представял, пишейки първият си пост ще стане значи си голям... Ентусиаст! Колкото и да ти е криво, да се чустваш преебан и да си решил да разбиваш сърца и бла бла бла... Еми ще ти се случи веднъж, втори път, н-ти път и тогава някоя друга ще ти влезе под кожицата... до следващят път когато те зарежат и пак решиш да си голям разбивач на сърца и използвач.. колелото се върти, мой!
Не не съм съгласен. Не съм закъсал за момичета и секс че да се занимавам с виртуални и то в тийнпроблем.нетПървоначално написано от kaprizzna_
![]()
![]()
@Вамп просто не им обръщай внимание. 1/2 са злетаци, а другата 1/2 ако не са, са слепци... Просто се забавлявай с тъпите тийнове.
Специален поздрав за всички :
Queen - Show must go on![]()
Давайте напред. Hate me![]()
Хубуу, че си най - острия "тийн"!Първоначално написано от Alabalaportokala
:P
Разбира се !Първоначално написано от babity
Прав е. Повечето са адски тъпи.Първоначално написано от babity
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Нима да бъдеш егоист означава да се поддадеш на емоциите ? От кога ? Интересна логика. Обясни моля....Аз това как да го разбирам и...не ти не го посъветва като мен да не се поддава на чувствата и емоциите,точно обратното,ти му каза да се поддаде и да си мисли за собствения гъз само.
Щом започна да ми говориш културно вече и аз започвам.Ще ти обясня логиката,защото явно говорим на различни езици.Ще я обясня и на vamp,в случай че не ме е разбрал.
Та значи логиката е следната:
Не си въобразявай нито ти,нито vamp че ще може да забрави момичето.Не,може да помисли или дори да си внуши че я е забравил,но няма да стане.Ако я е обичал толкова,колкото казва най-малкото ще трябва да мине бая време докато не я забарави.Не може просто да си кажеш"Стоп" и айде готово всичко е отминало.Не, ако не разбра аз не му казвам да не се поддава на тези чувства и емоции,защото това просто е невъзможно.Аз му казвам да не се поддава на тези чувства и емоции,които идват след това и могат да го направят егоист.Да го накарат на мине по лесният път,защото просто така е по лесно.Да си каже ебал съм им майката на всички хора.Не ми пука за никои,не ми пука за хората,не ми пука за момичетата,не ми пука,кои ще нараня.Кои ли пък се е замислил за мен та аз да мисля за него.Отвреме на време и в моята глава навлизат такива мисли като попадам на хора,които им пука само за собственият им гъз,но все още го отхвърлям,защото съм попадал на хора,които не ги притеснява че хората като теб ще ги нарекат лицемери и наивници.Им по мои адрес съм го чувал това и затова се крия.Евалата на тия хора,които го правят без да им пука от никой.Да, лицемер съм,доколкото да не кажа на хората,които са ми неприятни за да има спокоиствие и да не ги нараня.Радвам се че все още не съм избрал лесният път,този,които си избрал ти,а vamp е вече на път да го избере не и без твоя помощ.Радвай се.Много лесно се манипулират наранени хора.Имал съм възможности да прецаквам и да се вяъзползвам от хора за своя собсвен гъз,но не съм го правил и се радвам.
Ти го каза. Прави ти проблеми. Не се прави тогава на добрия самарянин при положение че не си. Излишно е.[/quote]П.П.За другите незнам,но аз мога да ти кажа че не си мисля само за собсвеният гъз.Това доста често ми прави проблеми,но за сега съм силен и се опитвам да мина по по-трудният път.Сега сигурно ще получа някаква ирония,но знаеш ли колко ми пука.
А ти сам с това доказа че те е страх да минеш по трудният път и затова се стремиш към лесният.
И vamp го каза
Погледни този текст,които съм уголемил и помисли над него ако искаш хубаво.Първоначално написано от vamp
А на теб vamp,макар че може би ме смяташ за лицемер ще кажа само едно.Не прави на хората,това което не искаш да ти правят на теб.Колелото на живота си върти.Сега си отдолу,някога ще си отгоре,но все някога пак ще си отдолу.Не може вечно да си отгоре и може някога хората,които си прецакал за твоя собствен гъз преди това да ти потрябват.Прави каквото сметнеш за добре.Все пак живота си е твой и ти ще си носиш след време последствията от решението,което си взел.Това е,стига повече съм писал.Насила хубост не става.
П.П.Сега очаквам Alabaportokala пак да ми предложиш бръснача.![]()
всичко се връща... сега видя ли какво е да те отрязват и да те мотаят? зн ли кое е най-лошото? че не си си взел поука!![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
И аз донякъде съм на този принцип.Просто след последната раздяла в която бложих всичките си чувства останах ужасно наранен и самотен.Няма смисъл от прекалено силни чувства.До автора-давай така баце....90 % от жените не заслужават и капка внимание![]()
Това също му го казах доста преди тебеАко я е обичал толкова,колкото казва най-малкото ще трябва да мине бая време докато не я забарави.Не може просто да си кажеш"Стоп" и айде готово всичко е отминало. Обаче има друга опция. Предполагам чувствата не могат да се превъзмогнат от рас. В момента тя му е слабост която може да подтисне и да не и обръща внимание
Т.Е. да не става злобар. Обаче знаеш ли ? Това е в природата на човек, да бъде егоист, да поставя на първо място себе си. Колкото и да го отричаш ти знаеш че много добре е така и дали се е влюбвал или не той пак си остава егоиста. Това се нарича себеуважение. Сещаш ли се. Грешна ти е логиката. Няма тука хора които да не са егоисти. Те няма да го признаят във форума защото е гот да изпъкваш като добрия ангел хранител който поставя гъзовете на хората пред собствения си. Да ама в истинския живот е съвсем различно.Аз му казвам да не се поддава на тези чувства и емоции,които идват след това и могат да го направят егоист
В 99% от случаите си е така и не си мисли че точно тоя златен 1% се намира в тийнпроблема.Да го накарат на мине по лесният път,защото просто така е по лесно.Да си каже ебал съм им майката на всички хора.Не ми пука за никои,не ми пука за хората,не ми пука за момичетата,не ми пука,кои ще нараня
Не знам колко си видял от живота, но по разсъжденията ти съдя че не е толкова. Е от личен опит ти казвам че в истинската джунгла ще ти е много трудно да бъдеш егоист и да си мислиш за гъза. Ще искаш да помагаш, но помогнеш ли се преебаваш ти. Звучи парадоксално но ще ти кажа защо. Защото ако не искаш да си прецакан и преебан трябва да бъдеш такъв. Сам ще стигнеш до тоя извод. Сега зад монитора е лесно да се правиш на добрия самарянин. Не мога да съдя за тебе, нито пък ти за мене, но съм сигурен че 1 ден ще ме разбереш. Но и живота ще ти го наложи. Сигурно си мислиш че като пиша в тоя форум нямам опит, но не е така...Радвам се че все още не съм избрал лесният път,този,които си избрал ти,а vamp е вече на път да го избере не и без твоя помощ.Радвай се.Много лесно се манипулират наранени хора.Имал съм възможности да прецаквам и да се вяъзползвам от хора за своя собсвен гъз,но не съм го правил и се радвам.
Няма лесен път в тоя живот. За да говоря така съм минал и по двата пътя. Добрия - да помагаш. Това ми навлече само главоболия, докато когато си егоист, когато си малко по лош печелиш много повече хора на твоя странаА ти сам с това доказа че те е страх да минеш по трудният път и затова се стремиш към лесният.
А мислиш ли,че тая,която замества твойта приятелка и е много кеф,че ти просто я използваш?Кеф ли ше ти стане ако разбереш,че приятелката ти се опитва да те замести с някой пиклъо на 14?Помисли и за другите,не само за себе си..
Майната им на всички които ме оставиха сам,всеки път търся вината в себе си,така беше и за приятелката ми,сега разбирам,че любовта,приятелството,всич ко това са простотии,просто тоя начин на живот,на добрия самарянин не ми понася...Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Аз гледам малко съм излишен вече в тая тема,но нищо да се доизкажа
Тая тема вече я обърнахме на добрият самарянин или не.
Прав си Alabalaportokala,аз не те познавам и ти не ме познаваш.Така че ако обичаш не се изказвай неподготвен и не повтаряй че несъм видял нищо от живота,защото незнаеш дали е така.Това че доста рядко се отпускам да си разкрия душата пред някои човек е друг въпрос.Така че ако обичаш не ми казвай какво съм преживял,защото не знаеш.
Ти въртиш сучеш,въртиш сучеш и все на мойто дойдеш.Няма лесен път в тоя живот. За да говоря така съм минал и по двата пътя. Добрия - да помагаш. Това ми навлече само главоболия, докато когато си егоист, когато си малко по лош печелиш много повече хора на твоя страна
Първо ми разправя в ЕДНО И СЪЩО мнение че няма лесен път в тоя живот,а след това ми разправя че и двата ги е изживял и да помагаш било много по трудният път.А прочети какво си написал в този цитат по горе и си събери мислите.Не е ли същото,което аз казах за трудният и лесният път.Май да.Ще се усетиш ти.Просто като се съберат един оптимист и един песимист така става.За единият чашата е наполовина пълна,а за другия наполовина празна.Говорят за едно и също,а не могат да се разберат.
А на теб vamp ще кажа,прави каквото искаш.Явно вече си решил.Странно.В една друга тема ми се струваше че се колебаеш.Само знай едно.Един човек е такъв какъвто живота го моделира и за доста от нещата той сам си е виновен.И аз съм недоволен от много неща в живота ми но до някаква степен и сам съм си виновен.Доста често няма случайности.Както каза по-нагоре едно момиче,пропускаш важен знак от съдбата.Това не е случайно.Прави каквото искаш и смяташ за напред,но не ти пожелавам да ти се случи това,което изпускаш да забележиш и което може би за съжаление ще ти се случи ако продължаваш така.Ще си играеш с момичетата,ще си правиш кефа,но...един ден ще ти доскучае.Ще обърнеш страницата.Ще се влюбиш много яко,ще ти влезнат под кожата и един ден(дано не стане),ще чуеш благозвучното.Съжалявам пич,ама аз просто си играх с теб.Всичко беше само за купона.Изобщо не те обичам.Гот ще ти е нали?Ако продължаваш в тоя дух,в които си тръгнал и станеш повърхностен и не забелязваш знаците,които те преждупреждават един ден ще си по зле и от сега,защото всичко се връща помни ми думата.Следват предупреждения,предупрежд ния и след като не ги забелязваш следва това,за което си бил предупреждаван.Успех в живота все пак.
Добре бе пич,обичам я,тя е моята слабост,месеци вече всеки ден почти си говорим,бяхме гаджета,скъсахме,обичаме се ама не сме заедно ,а времето и проблемите ни притискат.Какво да направя?Все аз да се мъча и все аз да съм прецакан.Нямам планове да си играя с никой,просто искам да си живея по небрежно с по-малко проблеми и повече удоволствия.А тия предупреждения?За какво предупреждения?Първоначално написано от Niakoitam
Досега съм бил винаги сам,не бях обичан,въпреки,че аз съм обичал и все не съм бил щастлив,сега се разделихме с момичто което обичам и пак аз съм виновен,така ли?Може и да съм виновен?Но пробвах да оправя нещата,дори още го правя,обаче понякога се замислям струва ли,или само чувствата пречат и прецакват нещата.Вечна ли е любовта и единствена ли е,та толкова да не мога без нея?Искам си я пак,ама за да бъде с мен,трябва да играя нечестно и да я притисна леко,да кажем,че се съберем,докога ще сме заедно?Получава се противоречие с това за което ми говориш!Ако обичаш някой,не го лъжи и не го притискай,толкова я обичам,че за да не мисля за нея си пълня времето с курвичките,нищо не им обещавам,с тях се забавлявам,те с мен също.
Върни се назад в спомените си колкото и да те боли.Виж си грешките,виж нейните.Гадно е,когато имаш въпроси,на които неможеш да си отговориш.Стреми се вече да не повтаряш тези грешки.Учи се от тях.Влюбвай се,когато си сигурен че може да имаш доверие на човека срещу теб и давай напред.Предупрежденията ако ги разбирах напълно животът ми щеще да тече по мед и масло.Ако не е писано и надолу с главата да се обърнеш пак няма да стане нещо.И сега ще ти кажа нещо,което има риск Alabalaportokala да ме зачекне.Радвай се че поне веднъж си изпитал истинката любов,защото аз колкото и да ми се иска да я изпитам досега само веднъж я усетих и тя беше несподолена,а съм вече на почти 22.
Това защо съветваш човек с по-голям опит от твоя(мен),когато ти си на 22 и не си видял какво е любов?Сигурно не си видял и други неща,най-добри пожелания,обаче в твоя случай не знам дали е правилно да съветваш другите така авторитетно...Първоначално написано от Niakoitam
Еми хубаво.Както каза съветвам,а не задължавам.Това дали ще ме послушаш вече си е лично твои проблем.Само че ако се водех по съветите на Alabalaportokala сега да съм станал такъв злобар че просто сам да не мога да се понасям.Каза в една тема че от самотата боляло.Аз колко самота съм видял ти просто си нямаш и на представа.Дотолкова че вече свикнах с нея и не ми прави голямо впечатление.Но какво съм тръгнал да ти се изповядвам.Щом не искаш няма да ти давам съвети.Махам се от тая тема.Само ти казвам,защото знам,откъде не питай,продължиш ли по този път по-които мислиш да тръгнеш един ден,може и да не е скоро но ще съжаляваш.Просто го знам.Тази болка,която изпитваш сега,колкото и невероятно да ти звучи и аз съм я изпитал.Знай само че някога ще ти се струва като галене с перце спрямо тази,която ще изпиташ.Това беше от мен.Щом не ти харесва карай по тоя път,по-който си решил пък ще видиме дали ще се окажа прав някога,па макар и без опит.Ако тои стиска опитай.
Все едно имам някакъв избор...Каквото и да мисля,каквото и да правя,ще се случи това което ще се случи,защото просто нямам избор.Поне в следващите месеци ще е така,за после дано хвана живота си в свои ръцеПървоначално написано от Niakoitam
![]()
Mi 6tom siak6 onaq "pikla" samo zabavlenie i si na 19 ...ako pravi6 seks s ne1q nai-mnogo da te obvinqt v pedofiliq! Ti si tup , samo tva 6ti kaja ! Ne luji horata ! Tva 4e ti si naranen , ne zna4i 4e trqbva da naranqva6 drugite , koito te haresvat ! GLUPAK !![]()