- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колкото да не бъда сам
А 14 годишното момиче (което вероятно те харесва наистина) ще бъде наранена. Тя не е виновна за положението ти. И вече ти казаха колко е тъпо да си с някой "просто ей така". Няма да си сам физически, но психически пак ще си, защото момичето, което обичаш пак няма да е с теб. Истинската любов не се заменя така лесно.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Bibo я се постави на негово място.. Аз мислq че напротив, изобщо не е човек на които не му пука и има право да търси любовта си.. Грешката му е че не може да я намери.Първоначално написано от bibo
А искам да ти кажа на теб момче, на 19 си и сам казваш че си готен, ами намери си някоя твоя наборка или нещо от рода. НЕ се отддавай на самотата... Тежко е това скапано чувство и преди и аз съм била сама, но не допусках никого, що'то знаех че може да се нараним взаймно. Така че недей да си хабиш времето с такива неща от рода на " тръгвам с нея ей така да не съм сам..."Дано да си ме разбрал.. След всяка любов идва разочарование, болкка... гняв, .. след тях раната зарасва и всичко започва отново
П.С.
На няколко пъти каза че не са те разбирали. Искам да ти кажа че аз перфектно те разбирам за твойта историйка.. не искам да се "хваля" с моита но и тва се случва... Понякога любовта е гадна история... И тези които те съдят не ги слушай, просто живей живота си възможно по-щастлив.. всичко с времето муАйде успех от мен
че вече изчерпах темата а и забравих отново това което исках да напиша
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
+1Първоначално написано от Felis_Dirus
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Lele , vamp ... ti ne si dobre ! Kato ti 4etqh komentarite po edna tema na vladi81 , prosto gledah ei takai sled tova
![]()
![]()
! Sam si protivore4i6 ! Ti si bil ozloben i nikoi ne te e iskal , sega si imal pari i vsi4ki ot kvartala sa ti se kefeli kato si igrael futbol s originalnite si drehi !
![]()
![]()
![]()
"Pazi Boje slqpo da progledne !" kakto kaza vladi !
Taka kato govori6 vse edno oneq de4ica te "uvajavat", za6toto ima6 pari !(sumnqvam se , de no tva ne e tolkova vajno ) ! Ti ne stiga , 4e si tup ami i si i mnogo tup !
![]()
![]()
![]()
разбирам 4е ти е кофти заради онова моми4е но помисли и за тези които нараняваш.сигурна съм 4е скоро ще срещнеш моми4е в което ще се влюбиш и ще бъдеш щастлив,но до тогава...просто не е 4естно спрямо другите "пикли на 14"
недей да прецакваш момичето само защото не искаш да си сам..защото не е приятно..момичето с което ще тръгнеш няма да е виновно за случилото се с приятелката ти..и според мене няма да бъде честно тя да страда след това..![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
+1Първоначално написано от BlueFace
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!
Абе тези неща бяха преди да се влюбя в нея...Както и да е,не завиждайте за пари,защото те не те правят щастлив,но те правят готин и велик в очите на хората и никой не може да ме убеди в противното!Първоначално написано от dark_sw
"Пази Боже сляпо да прогледа!"А?Ами тия,които остават слепци цял живот и са парцали в краката на хората?Честно казано моето момиче си падна първо по визията ми,макар,че в началото се страхуваше от мен,личеше си, и казваше,че предпочита слаби момчета,не здравеняци,аз бях нейното голямо плюшено мече,дори ме беше страх да я прегърна,после след като се разделихме започнах да и показвам сила и тя се пристрасти към това.Никой друг не я обича като мен и тя го знае,сега тя иска да се сдобрим,но аз вече не зная.Обаче аз я обичам и ще пробвам пак,а докато се сдобрим нищо не ми пречи да излизам с всякви момичета на възраст от 14 до 23 и не ме бърка за техните чувства,не им обещавам нищо,не ги подлъгвам,ако искат да се забавляват,нека бъдат с мен,но аз не мисля да се седя сам,защото това ме изяжда отвътре.Твърде дълго съм бил сам,не мога сега пак да бъда сам,не и след като видях какво е да ме обича някоя.Вярно,че не мога да я заменя,но аз не искам да го правя,губя си времето с другите,ако намеря нещо по-добро идеално,ако не и е писано да се сдобрим,ще се сдобрим.Да,това е извода и края на темата!Вече всичко ми е ясно!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
xAXhAHXhAHxAH щ'е еб* в педофила смешен..
Това е възможно най - тъпото нещо което правят 90% от момчетата след края на една сериозна връзка .... какво са ти виновни другите?Защо трябва да страдат и те,заради теб или бившата ти приятелка?Замисли се какво ти е било на теб и какво ще им е на тях после като разберат,че само си ги използвал ... И после що толкова момичета си режели вените и к'во ли още не - ами заради такива мухльовци като теб ... без да се обиждаш ...
Стигнах до извода че стойността ти като човек е доста ниска.Първоначално написано от vamp
В насрания гъз обаче , нали? Айде заедно, ше ти помогна.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
vamp,чудех се дали да ти отговоря още веднъж,защото темата вече е малко позамряла,а и защото мислех да не влизам още когато ме ядоса с мисленето си че нямам никакъв опит в живота,без дори да ме познаваш,но въпреки това реших да отговоря.
Разбирам за какво говориш,но от последният ти пост стигам до мисълта че не знаеш какво искаш.Хем момичето ти искало да се сдобри с теб,а ти хем искаш,хем се чудиш.Сдобрете се пък не се знае след време какво може да се случи.Ако си толкова едър и готин както разправяш,ако имаш пари да се разхождате по разни места и да и правиш малики подаръчета,ако имаш свободата да можеш да си се разхождаш по цял ден с нея,ако имаш търпение да почакаш и повече ако е нужно,ако се държиш мило и романтично(зависи според момичето де),изслушваш я разбираш я и се стремиш да има компромиси,някога,знае ли човек може и наистина да успееш с нея.И сега понеже ти каза че съм без опит с риск да отнеса някое усмиване ще ти кажа,да повечето работи ги знам само на теория,защото ми липсват част от тези работи,които изброих по-нагоре и ме притесняват да се държа така както искам.Затова доста дълго време се чудех дали това не са теории,хрумнали ми на мен и подочути оттук оттам.Преди няколко месеца обаче на еди празник за първи път се запознах с едно момиче.Знаех че повече няма и да се видиме,така и стана.Въпросът е че тогава аз се държах точно така почти както винаги съм искал без да се замислям за пречките,които иначе имам и нещата се развиваха точно така,както на мен ми се искаше.Явно не е само теория.
Значи аз винаги съм искал да имам момиче с което да се държа така както се държах с нея.Не съжалявам за нищо и аз.Помня всички хубави мигове,нищо,че лошите са много повече.Обаче вече нещата отиват само към спомени,а и връзката ни е стабилна,има много неща между нас.Какъв е смисъла да се сдобрявам за да страдам пак.Да и аз не знам вече какво искам,може би ще се сдобря с нея и ще скъсам на другия ден или на следващата седмица,може и да остана с нея години.Всичко зависи от нея и дреболиите до голяма степен.Писна ми от проблемите между нас,почти успя да ме откаже от себе си с тях.Не обичам когато ми се правят на недостъпни.Казва ми,че ме обича,аз всеки ден и казвам ,че я обичам също,но не сме заедно.Затова ти казах,че нямаш опит приятел,защото не знаеш какво е да се обичате и да не сте заедно заради глупости.Тогава не знаеш какво правиш,мени ти се мнението бързо,води те импулса.Готини хора няма,аз не съм идеалния,създавам такова виждане у останалите край мен.Нямам и много пари,имал съм,имам стил,но нашите не са милиардери.Не мога вече и да и отделя цял ден,уча за изпити и матури,кроя планове за бъдещето,пия с една компания.Не мога повече да си седя унас и да я чакам да излезем.Тя сама се вкара на заден план.Няма да тичам след нея повече.Да,обичам я,обаче не винаги когато обичаш някой си щастлив с него.Може би това е любовта.Първоначално написано от Niakoitam
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ами от една страна си прав че нямам много опит с момичетата,казах защо в по горният си пост,но все пак съм изпитал какво е да се опиташ да вярваш на някои,защото ти харесва,защото го обичаш,а всички да ти се усмихват ехидно и да ти разправят че те лъже и те върти на пръстта си.Да се носят слухове.От една страна да вярваш,обаче от друга да го отричаш.Да се разделяш на две какво да направиш.Да имаш сумата и въпроси,на които не можеш да си отговориш.Един ден да ти се хвърля на връта,а на следващият да бяга от теб.Да ти пускат бъзици,от които те боли,но да не можеш да направиш нищо,защото това са твоите приятели,които не целят да те обидят с това.Да пишеш бележки и SMS-и и да не ти отговаря,а след време да получаваш съвсем неочаквано SMS-и че си я забравил.Да ти казва че те обича и да разправя какво гадже си има,а като признаеш да ти казва че било само приятелски.Да те врътка цяла година без да знаеш какво изпитва.Да прави жестове за теб,а някога да не те познава.Да ти прави изблици на ревност и постоянно да се опитва да те накара да ревнуваш.Да ти иска телефона и да те връзва за кафе,когато сте сами.Да ти казва че не си за нея и да чуваш тук таме че било смешно да си по-нисък от момичето.Един път да имаш чувството че те харесва,но се притеснява,а друг път повлиян от чуждото мнение да си мислиш че просто си играе с теб.И изведнъж всичко свършва.
Да,това съм го преживял,беше преди две години.Много бях объркан,но мисля че се посъвзех.Това ми донесе както радост на моменти така и доста голяма болка.Това съм го изпитал на практика.Знам че хич не е гот,но не мога да приема,как двама човека ще се обичат едновременно и ще са разделени.Това е глупаво и болезнено.
Още ли си на мнението че съм тъп курвар и не струвам като човек.Смятай колко ме боли да тръгна да чукам 14 годишни пикли и да си губя времето всяка вечер с различна с едничката цел да не мисля за нея,да си обещавам ,че ще я забравя и да не мога.Тя да ми казва,че ме обича,аз да и отговарям,но да не сме заедно.Да излиза с други хора вместо с мен,защото е несериозна лигла и не знае какво иска.Ето затова ще си намеря друга!Не искам ама много боли от това!Първоначално написано от Niakoitam
Абее като си толкова `готин` щ'о не си хванеш сериозно момиче ?Хъхъхъхъ...
много си зле,така само ще нараниш някоя от `фенките` ти... абеее
аййй _)_ смешкоО
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taka i trqbva da e ! az sum v su6toto polojenie...vqrna vqrna a nakraq me e*a v gaza i ne mu puka...6tom teb ne te uvajavat 6to ti trqbva da go pravi6 =D>
Страшно глупаво е да си с някой просто за да не си сам! Замисли се малко за чувствата на другите, просто си представи как си лапнал по някоя мацка и в последсвие разбираш че тя е била с теб просто ей така....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1 абе vamp ти си си пенделПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
![]()
![]()
Явно не си разбрал.Ако мислех че си тъп курвар,нямаше да си хабя клавиатурата да пиша толкова постове в тая тема.Посочи ми нялъде където съм написал че СИ.На едно място написах че може да станеш,но не съм написал че си.Просто се опитвам да те накарам да се позамислиш и да видиш че и това не е толкова готино.Признавам че преди две години може би и аз щях да тръгна по този път,но съдбата така изигра картите че изобщо не ми позволи даже да си го помисля.Освен това съм от малък град и както казваше един съученик"Тук всички се познаваме и момичетата ти се натискат,бъзикат,но когато стане малко по сериозно нямаш ли повечко пари всички ти стават приятелки."
taka az podkrepqm ideqta ti v smisal takav 4e v momenta i az sam na pat da napravq ne6to podobno. obi4am stra6no mnogo edno mom4e ve4e blizo godina no toi ne iska da e s men i na mene ve4e mi omrazna samotata i sega ima edno dr mom4e koeto iska da bade s men i az nai-veroqtno 6te tragna s nego za da ne ostana sama, makar 4e vsi4ki me sadqt za tova moe re6enie 6tot sam 6tqla da naranq mom4eto i posle i na mene da mi badelo gadnoblq blq kakto i da e az sam na mnenie da ne ti puka za dr i tqhnoto mnenie a da napravi6 tva koeto smqta6 za nujno
![]()
Пич, понеже с'а не си го направил помисли за това преди пак да се хванеш с някоя на 14! Ти неможеш да я виниш затова, че иска да види живота. Колкото и да ви е малка разликата (пък четири години за мен не са мн малка разлика) си живял повече, повече неща си видял, а тя е на годините, на които и е време да е несериозна лигла, която всеки ден се натиска с някои различен в някой ъгъл на даскалото и се чуства велика.. Ако толкова много си се затръшкал за нея поне я поизчакай да порастне!Първоначално написано от vamp
babity на 14 не е нормално да се натискаш с всеки срешнат...Все пак на пове4ето и цици не са им пораснали...
Е, то т'ва едно на тъка, ама повечето го смятат за нормално. Питай моята позната, чиято съседка се е*е на 10 за да се чуства голяма... На тея години се чустват важни и незаменими "съблазнителки". Нека си изживее хормоналната катастрофа на спокойствие!Първоначално написано от cecube
![]()
![]()
![]()