- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колкото да не бъда сам
Потресена съм
ВАМП твоята история ми е позната почти на 100% с някои малки изключения ... Между другото заслужаваш един
защото заради историята ти около час гледах снимки и клипове с бившия ми и си спомних неща,които ми се искаше да забравя
В един от постовете си пишеш - обичаме се,но не сме заедно..
Еххх колко познато
Обичах и обичам бившия си приятел,но заради едни скапани клюки го зарязах
Сега от няколко дена си пишем (нищо,че и 2-мата имаме нови гаджета) Базикаме се,тва-онова,спомняме си смешни случки...и започвам да съжелявам,че не повярвах на него,а на някви идиоти
Мисля,че и той все още има някви чувства към мен,но ги таи вътре в себе си
... Но няма да те занимавам с моите проблеми
Защото като почна да говоря на тази тема мога да напиша цял роман
![]()
Сега по темата (признавам си не прочетох всичките ти мнения така,че сори ако питам или предположа нещо което вече е казано) И така - дай й време!!!Дори това време да е 1-2 месеца ... Ако тя наистина те обича все още ще разбере грешката си и ще се върне при теб!!!Не прави грешката да се хванеш с тая на 14 - не си струваНе върти по няколко момичета...!!!!Ако имаш възможност си пиши с бившата си
Говорете си за общи неща - как е,какво прави и т.н.
Със сигурност обаче ще подхванете и темата за вас
Ако тя ти намекне,че още има същите силни чувства към теб я поздрави с някоя ваша любима песен,припомни й някоя забавна случка която ви се е случила
Щом още те обича 100% ще й стане приятно когато си спомни и със сигурност ако е загубила част от чувствата си ще си ги върне отново
Казвам ти всичко това от личен опит
Жалко само,че в моя случай не съм сигурна дали бившия ми има някакви чувства към мен
Айде успех и не прави простутии
![]()
![]()
П.П. Сори,че е доста несмислено,но докато го пишех говорих с една приятелка по скайп и се разсейвах![]()
ами ти какво очакваш да я чака докато разбере че няма да намери по-добър ли ?или да чака даму мине любовта към нея ....хората са казали далеч от очите далеч от сърцето,но някой път така не става за това се опитваме да заменим даден човек с друг това е в природата на хората ....Първоначално написано от cba
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
От доста време се сещам за тази тема на прословутия форумен герой Вамп, но чак сега се организирам да си седна на задника и да оставя своя коментар. Абе като се замисля, защо оплюхме човека? Я кажете дали има човек които иска да бъде сам? Когато човек е отхвърлен, наранен иска ли да си стой сам, нямам в предвид само без гадже, по принцип да е сам, без приятели, познати и така. Бидейки отхвърлен, изоставен, някои дали не си е мислил аджиба сега се хващам с първия/та срещната. Не Ви ли е идвало в такива моменти да предложите на някои които едвам познавате, да му кажете абе кефиш ме, искаш ли да бъдем заедно, че искам да забравя предишната/яит, ама си го казвате наум.
Предлагам всичките дето го оплюхме сега да му се извиним. Вамп извинявай от мене. Това което каза всеки си го е помислил, но никои не го заяви публично. Сега по никакъв начин не те оправдавам там за 14 годишните пикли. Това е тъпо, пробвай с поне 16 годишни, ако може и да не са пикли.
Знаеш ли, наблюдавам, че фразата “Колкото да не бъда сам” има доста широко приложение, в живота. Първо ще ви кажа аз какво направих. Преди месец приятелката ми ме заряза. Всичко си вървеше, както трябва, до предишния ден и в една петък вечер ми се обади и ми каза, че повече няма чувства. Както и да е. Какво направих аз тогава. Имах си още отпреди да познавам нея една охажорка, с която си бяхме приятели, но аз пазех дистанцията, защото осъзнавах, че сме различни хора и интимно нямаше да се разберем. Аз обаче я поканих една вечер на гости, правихме, що правихме през нощта, и на сутринта всъщност й казах, че не мога да се занимавам сериозно с нея. Ако иска да се виждаме само за таковата ок. На нея й стана много мъчно. Каза ми, как вече повече от половин година била влюбена в мене, как се молила за тоя момент, да бъде с мен, пък аз да постъпвам така. Абе май я нараних. Ето как от нараняван, човек може да се превърне в нараняващ и да нарани, хора с които нищо не са го заслужили. Има доста такива примери в живота, не мислите ли? С моя най-добър приятел си говорихме, че в такива моменти човек прави много грешки. Той също си призна, че в подобни ситуации, обикновено налиташ на всяка и “Колкото да не бъде сам”, най-често попада на най-нeподходящи и калпави жени. На кои ли не му се е случвало нещо подобно, я си признайте.
Лично аз когато бях с предишната ми приятелка, “Колкото да не бъда сам”, търпях всякакви работи. През двата месеца които бях с нея, нито веднъж не сме се карали, а и аз мразя кавгите. Имаше неща с които определено не бях съгласен, но си траях. Даже когато се опитваше да ме настройва срещу родителите ми, пак си траех, като разбира се си слагах едно наум, и защо? Ми “Колкото да не бъда сам”. Един приятел, скоро ми сподели, че на брат му вече в буквалния смисъл на думата му поникнали бели косми от глупостите и прищевките на приятелката му, с която е на семейни начала от две години, но я търпи, само “Колкото да не бъде сам”, защото е много зле да си сам на 31. Сещам се за моя братовчед, които претърпя болезнена раздяла след 3 годишна връзка, и сега “Колкото да не бъде сам” се хвана с една дето се чудя как я търпи, общо взето грозна, нахална и със самочувствие. Точно това е и причината да го виждам вече по-рядко, защото не мога да я понасям. Я се сетете. Не познавате ли двойки, които са доста различни, като хора, чудите се какво ги обединява, но е факт, no body wants to be lonely!
Айде със здраве, и Вамп, дано да не бъдеш сам!
Адски тъпо беше всичко,което прочетох осъзнай се бе човек...Първоначално написано от vamp
Как ще си хванеш някой само да не си сам....?
Не мога да проумея това....Какво ви става бе хора? Но все пак живота си е твой.Прави,каквото искаш.
Всяка твоя тема ме кара да се чувствам невероятно пълноценен човек![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
THE PERSON WHO SAID THAT IS AN ABSOLUTE SUCKER-1 . В този живот човек трябва да бъде егоист и да не му пука мн мн за другите ако ще да са "невинни" 14 год момиченца. Мисли първо за гъза си, после за гъзовете на хората.
otdelno vamp ti ne6to ne misli6 pravilno prosto...razbiram vsi4ki sa ti go na4ukali qko ama ti ako stane6 kato tqh togava kvo pravim...
prosto nqma kakvo da se zablujdavame vsi4ki sa te zarqzali i ti trqbva da zarqzva6 vsi4ki dori i tezi s koito eventualno 6te se zapoznae6
a da precakva6 momi4ence na 14 ne e po-malko egoisti4no i gadno ot tova koeto na teb sa ti napravili...ne znam ama mislq 4e sori sled kato ti se e slu4ilo ne6to lo6o nqma nujda da mrazi5 vsi4ki hora...
...bahti...
NO HARD FEELINGS...dude...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
blader живота е гаден ! Да прецакаш момиченце на 14 е същото и да изцакат теб с пари или други неща.Докато има лековерни хора ще има и използвачи.Първоначално написано от blader
Не умея да губя !