- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колкото да не бъда сам
Приятелката ми я обичах с цялото си сърце и още я обичам,толкова я обичам,че не искам насила да я карам да се върне при мен.АлаБалаПортокала знае,споделял съм му.За тая 14 годишната курветина не ми пука,не ми пука за нищо и никой,защото за тези за които ми е пукало ме зарязаха,като почнеш от семейството минеш през приятелите та стигнеш до моята любима.Всеки е бил егоист спрямо мен,аз съм бил тъпак,защото позволих на моето момиче да си замине,поне знам,че съм я обичал истински.И сега тия които ме съдите,вие едва ли някога сте обичали някого с цялото си сърце и едва ли всички са ви отписали от живота си,защото сте само пречка и не им се рискува с вас.Първоначално написано от BlueFace
И аз сега какво?Да поема чуждото нещастие,да се хвърля от покрива или ей така да си живея и да страдам всеки ден.Не мисля да се самосъжалявам повече,почва се лудия купон вече,ще си живея за мига,няма да се съобразявам с никой и неговите чувства повече,пък ако намера някоя която да заслужава повече,ще си помисля![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес