Цитирай Първоначално написано от bibo
Цитирай Първоначално написано от vamp
След любовта идва разочарованието,2 месеца от както сме разделени вече,аз съм готино момче,но самотата ме побърква.Знам как да сваля красиви момичета,имам си фенки,чудя се защо съм сам.Да,защото тя ме обича,но не е с мен,защото е момиче и не знае какво иска.Сега аз какво ще направя?Ми хващам си една от фенките,една пикла на 14,колкото да имам момиче до себе си и някоя с която да си губя времето,като намеря нещо по-добро веднага сменям.Защо така?Ми защото бях верен месеци наред на приятелката си,остави ме,не се сдобрихме,сега още сме разделени а самотата ме побърква.Сега аз ще престана да чувствам и просто ще използвам,нямам угризения от това,просто повече не искам да мисля за нея,крайно време е да обърна следващата страница,не искам да го правя,обаче се налага!Обаче ми е смешно,че сега ще взема пикла на 14,при положение,че съм на 19...
Винаги са ме дразнели такива хора като теб от типа "хващам си някой/я за да не съм сам/а"...въобще не ви пука за другите,
Bibo я се постави на негово място.. Аз мислq че напротив, изобщо не е човек на които не му пука и има право да търси любовта си.. Грешката му е че не може да я намери.
А искам да ти кажа на теб момче, на 19 си и сам казваш че си готен, ами намери си някоя твоя наборка или нещо от рода. НЕ се отддавай на самотата... Тежко е това скапано чувство и преди и аз съм била сама, но не допусках никого, що'то знаех че може да се нараним взаймно. Така че недей да си хабиш времето с такива неща от рода на " тръгвам с нея ей така да не съм сам..." Дано да си ме разбрал.. След всяка любов идва разочарование, болкка... гняв, .. след тях раната зарасва и всичко започва отново

П.С.

На няколко пъти каза че не са те разбирали. Искам да ти кажа че аз перфектно те разбирам за твойта историйка.. не искам да се "хваля" с моита но и тва се случва... Понякога любовта е гадна история... И тези които те съдят не ги слушай, просто живей живота си възможно по-щастлив.. всичко с времето му Айде успех от мен че вече изчерпах темата а и забравих отново това което исках да напиша