Цитирай Първоначално написано от dark_sw
Lele , vamp ... ti ne si dobre ! Kato ti 4etqh komentarite po edna tema na vladi81 , prosto gledah ei taka i sled tova ! Sam si protivore4i6 ! Ti si bil ozloben i nikoi ne te e iskal , sega si imal pari i vsi4ki ot kvartala sa ti se kefeli kato si igrael futbol s originalnite si drehi ! "Pazi Boje slqpo da progledne !" kakto kaza vladi ! Taka kato govori6 vse edno oneq de4ica te "uvajavat", za6toto ima6 pari !(sumnqvam se , de no tva ne e tolkova vajno ) ! Ti ne stiga , 4e si tup ami i si i mnogo tup !
Абе тези неща бяха преди да се влюбя в нея...Както и да е,не завиждайте за пари,защото те не те правят щастлив,но те правят готин и велик в очите на хората и никой не може да ме убеди в противното!
"Пази Боже сляпо да прогледа!"А?Ами тия,които остават слепци цял живот и са парцали в краката на хората?Честно казано моето момиче си падна първо по визията ми,макар,че в началото се страхуваше от мен,личеше си, и казваше,че предпочита слаби момчета,не здравеняци,аз бях нейното голямо плюшено мече,дори ме беше страх да я прегърна,после след като се разделихме започнах да и показвам сила и тя се пристрасти към това.Никой друг не я обича като мен и тя го знае,сега тя иска да се сдобрим,но аз вече не зная.Обаче аз я обичам и ще пробвам пак,а докато се сдобрим нищо не ми пречи да излизам с всякви момичета на възраст от 14 до 23 и не ме бърка за техните чувства,не им обещавам нищо,не ги подлъгвам,ако искат да се забавляват,нека бъдат с мен,но аз не мисля да се седя сам,защото това ме изяжда отвътре.Твърде дълго съм бил сам,не мога сега пак да бъда сам,не и след като видях какво е да ме обича някоя.Вярно,че не мога да я заменя,но аз не искам да го правя,губя си времето с другите,ако намеря нещо по-добро идеално,ако не и е писано да се сдобрим,ще се сдобрим.Да,това е извода и края на темата!Вече всичко ми е ясно!