Първоначално написано от
Niakoitam
vamp,чудех се дали да ти отговоря още веднъж,защото темата вече е малко позамряла,а и защото мислех да не влизам още когато ме ядоса с мисленето си че нямам никакъв опит в живота,без дори да ме познаваш,но въпреки това реших да отговоря.
Разбирам за какво говориш,но от последният ти пост стигам до мисълта че не знаеш какво искаш.Хем момичето ти искало да се сдобри с теб,а ти хем искаш,хем се чудиш.Сдобрете се пък не се знае след време какво може да се случи.Ако си толкова едър и готин както разправяш,ако имаш пари да се разхождате по разни места и да и правиш малики подаръчета,ако имаш свободата да можеш да си се разхождаш по цял ден с нея,ако имаш търпение да почакаш и повече ако е нужно,ако се държиш мило и романтично(зависи според момичето де),изслушваш я разбираш я и се стремиш да има компромиси,някога,знае ли човек може и наистина да успееш с нея.И сега понеже ти каза че съм без опит с риск да отнеса някое усмиване ще ти кажа,да повечето работи ги знам само на теория,защото ми липсват част от тези работи,които изброих по-нагоре и ме притесняват да се държа така както искам.Затова доста дълго време се чудех дали това не са теории,хрумнали ми на мен и подочути оттук оттам.Преди няколко месеца обаче на еди празник за първи път се запознах с едно момиче.Знаех че повече няма и да се видиме,така и стана.Въпросът е че тогава аз се държах точно така почти както винаги съм искал без да се замислям за пречките,които иначе имам и нещата се развиваха точно така,както на мен ми се искаше.Явно не е само теория.