Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Ами от една страна си прав че нямам много опит с момичетата,казах защо в по горният си пост,но все пак съм изпитал какво е да се опиташ да вярваш на някои,защото ти харесва,защото го обичаш,а всички да ти се усмихват ехидно и да ти разправят че те лъже и те върти на пръстта си.Да се носят слухове.От една страна да вярваш,обаче от друга да го отричаш.Да се разделяш на две какво да направиш.Да имаш сумата и въпроси,на които не можеш да си отговориш.Един ден да ти се хвърля на връта,а на следващият да бяга от теб.Да ти пускат бъзици,от които те боли,но да не можеш да направиш нищо,защото това са твоите приятели,които не целят да те обидят с това.Да пишеш бележки и SMS-и и да не ти отговаря,а след време да получаваш съвсем неочаквано SMS-и че си я забравил.Да ти казва че те обича и да разправя какво гадже си има,а като признаеш да ти казва че било само приятелски.Да те врътка цяла година без да знаеш какво изпитва.Да прави жестове за теб,а някога да не те познава.Да ти прави изблици на ревност и постоянно да се опитва да те накара да ревнуваш.Да ти иска телефона и да те връзва за кафе,когато сте сами.Да ти казва че не си за нея и да чуваш тук таме че било смешно да си по-нисък от момичето.Един път да имаш чувството че те харесва,но се притеснява,а друг път повлиян от чуждото мнение да си мислиш че просто си играе с теб.И изведнъж всичко свършва.
Да,това съм го преживял,беше преди две години.Много бях объркан,но мисля че се посъвзех.Това ми донесе както радост на моменти така и доста голяма болка.Това съм го изпитал на практика.Знам че хич не е гот,но не мога да приема,как двама човека ще се обичат едновременно и ще са разделени.Това е глупаво и болезнено.
Още ли си на мнението че съм тъп курвар и не струвам като човек.Смятай колко ме боли да тръгна да чукам 14 годишни пикли и да си губя времето всяка вечер с различна с едничката цел да не мисля за нея,да си обещавам ,че ще я забравя и да не мога.Тя да ми казва,че ме обича,аз да и отговарям,но да не сме заедно.Да излиза с други хора вместо с мен,защото е несериозна лигла и не знае какво иска.Ето затова ще си намеря друга!Не искам ама много боли от това!