.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Футболягите ;)

Всички момичета се кефят на биячи, футболяги, пичове с цайси тип електроженна маска, шалвари, маркови дрехи, много пари, скъпи коли и мотори... Земните пичове са задръстени копелета които не разбират от "любов" Незнам, момичета, как ги харесвате такива... Аз си признавам, че и пия, и пуша - но с мярка А не да почна да се правя на пиян от 3-4 бира, да пуша по кутия-две на ден.. Взимам си цигари когато се излиза с приятели на кръчма... Няма да говоря сега за мен, просто исках да изкажа мнение за момичетата които се кефят на такива малоумници.. Това за мен е деградация..

Приятен ден

Супер фен
    Прехвърли оплакванията си тук
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...166886&start=0

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ъм и пак ще кажа, че нормалните момчета са определено за предпочитане. Супер яко е, че си ходиш шо кръчми, че си пафкаш, че си пиеш биричка, да и аз го правя Евала!

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Ъм и пак ще кажа, че нормалните момчета са определено за предпочитане. Супер яко е, че си ходиш шо кръчми, че си пафкаш, че си пиеш биричка, да и аз го правя Евала!

аз се кефя на рапърчетата и брейкарите... не държа на очилата и на маркови дрехи, а на спортни... защото не мога да възприема момче облечено с дънки по себе си и някви розови ризки... ако гледате Music Idol ще разберете за кого говоря без да споменавам имена...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    аз се кефя на рапърчетата и брейкарите... не държа на очилата и на маркови дрехи, а на спортни... защото не мога да възприема момче облечено с дънки по себе си и някви розови ризки... ако гледате Music Idol ще разберете за кого говоря без да споменавам имена...
    Момиче което знае какво иска ... ЕВАЛА !!!
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Футболяги....

Re: Футболягите ;)

Цитирай Първоначално написано от mega_shano
    Всички момичета се кефят на биячи, футболяги, пичове с цайси тип електроженна маска, шалвари, маркови дрехи, много пари, скъпи коли и мотори... Земните пичове са задръстени копелета които не разбират от "любов" Незнам, момичета, как ги харесвате такива... Аз си признавам, че и пия, и пуша - но с мярка А не да почна да се правя на пиян от 3-4 бира, да пуша по кутия-две на ден.. Взимам си цигари когато се излиза с приятели на кръчма... Няма да говоря сега за мен, просто исках да изкажа мнение за момичетата които се кефят на такива малоумници.. Това за мен е деградация..

Приятен ден
    Cypress Hill, Portishead, Guano Apes, 2pac and etc.... + Basketball...hm..Am I a football hater...?
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Е евала!!!Брейк Rulzzz .Аз тренирам смърф ебати манията !!!

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Защото е такава модата братле и всички гледат фешън глезлиовците с характер "аз съм надут хейтър и не ме ебе за вас".До 10 години навсякъде ще се слушат само хаус и чалга...ах Българио родино мила..

Град
    Blondeland

Re: Футболягите ;)

Цитирай Първоначално написано от mega_shano

Приятен ден
    A , ще ме прощаваш , но няма нищо лошо в това да носиш маркови дрехи , да караш скъпа кола или мотор.
    Това може да го прави всеки " земен пич" (както се изказа)...
    Май много ти влияят филмчетата и FLIRT4E.COOOOOOOOOOOM
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Голям фен Аватара на 50cent
    але маина закво не се стегнете ле какво са ви направили тия хора имат си хората начин на живот аз трябва да ти кажа че и те сигурно се подиграват на тия кадето по цял ден само учат абе въобще всеки си знае своето и поредната тема няма да промени нищо то тук във тоя форум какво не оплюхме вече като почнахме от емота скеитъри фешъни спортисти рапъри бреикъри пънкари чалгари хаусъри сега и тия хорица ги почнахме

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Футболяги....
    Приятеля ми е футболистче, но не е правежен тип!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Mi,nz,ama az ne sum ot tezi momi4eta.v smisul haresvat mi mo4eta/muje oble4eni s vkus i stil,no OPREDELENO ne me kefqt tezi pedalskite gazar4eta(tip Music Idol-zvezdata),nito puk me kefqt futbolistite-daje za men tva sa nai tupite muje na sveta-pls nikoi da ne se ubijda-mom4encata koito trenirat futbol moje i o6te da ne sa tolkooova adski mn tupi i hvar4a6ti v nebesata,ama mujete futbolisti opredeleno ve4e sa si kreteni ot klasa i palen vazduh pod nalqgane!!!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И аз не си падам по подобен тип, приятелят ми не е такъв... :P
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Да ти кажа чесно,ако момчето ме впечатли,външният му вид е почти без значение за мен.Харесвам всякакви,и не е задължително те да са с маркови дрехи,огромни очила..или да псуват като каруцари за да са..''готини''
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

На мен тези футболисчета са ми противни дори! Обичам момчета, които са "истински" и при които не всичко е поза. Защо едно момче облечено с маркови дрешчици да е нещо повече от друго, носещо обикновени дрехи? И тва че се водиш по акъла на накой друг ми говори само, че ти липсва доста сиво вещество.

И да съгласна съм- пълнаааааа деградацияяяя, пълен Shit!
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Хм... пък аз съм си имала гадже, което носи "маркови дрешки" и държи винаги да е в крак с най-новите модни тенденции :P и сивото му вещество си беше достатчно / решава си сега задачи в математическа гимназия/. Е, истина е, че и той и приятелите му обичаха да парадират с парите си, което и мен лично ме е дразнило, но те си ги имат - ако искат ще си ги накичат и по тениската .

лелееее тия сички футболистчета и баскетболистчета и секви тем подобни
    са толко злееееееееее,човееек

Голям фен
    oleee ne govorete za fytbolisti tva sa moita strast :P

Като маниакално откачена на тема футбол не мога да не зная,че футболистите нямат кой знае какъв умствен капацитет...Обаче вече познавам двама изключително умни и готини футболисти,така че всяко правило си има изключения(въпреки че аз предпочитам просто фенове на Ливърпул...)

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    лелееее тия сички футболистчета и баскетболистчета и секви тем подобни
    са толко злееееееееее,човееек
    Не можеш да сложиш всички под един знаменател .. Има хора и хора

Но не сте ли забелязали, че тези, които се кефят на натруфени футболистчета, момчета с големи цайси и дрехи, купени от тате за 1 млн., са на възраст от 13-16 години .. Има и някои по-големи, но болшинството са на тази възраст

Мега фен Аватара на babity
    Футболягите съск! Само Роке Санта Круз!

Аз примерно съм футболен запалянко или по твърдо казано "хулиган" (до колкото може да се каже) не се хваля но съм забелязал че момичетата много се кефят на "нас" запалянковците които подкрепяме дадено нещо с малко по добре облекло и свястен характер и доза хумор всичко и всички са ти в кърпа Айде с здраве.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Неможеш да кажеш "обичам футболисти" или "футболистите са ми противни" Сякаш да кажеш обичам сервитьорки или секретарките са ми противни... Има различни хора във всяка професия, не вс изглеждат по един и същ начин и не всички са оня playboy с големите очила тип мухата Цеце и женско бретонче... Напротив- има много земни и здраво стъпили на земята футболисти, та това е просто спорт, някой мрази ли скиори, обича ли хокеисти..!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си