.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    ...и да се оплакваш,ше промениш ли нещо?Всеки си има вкус и право на избор

Град
    somewhere over the rainbow
    Тия са като боксьорите...Тъпи та дрънкат....

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Неможеш да кажеш "обичам футболисти" или "футболистите са ми противни" Сякаш да кажеш обичам сервитьорки или секретарките са ми противни... Има различни хора във всяка професия, не вс изглеждат по един и същ начин и не всички са оня playboy с големите очила тип мухата Цеце и женско бретонче... Напротив- има много земни и здраво стъпили на земята футболисти, та това е просто спорт, някой мрази ли скиори, обича ли хокеисти..!?!
    +1

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от charlotte
    Като маниакално откачена на тема футбол не мога да не зная,че футболистите нямат кой знае какъв умствен капацитет...Обаче вече познавам двама изключително умни и готини футболисти,така че всяко правило си има изключения(въпреки че аз предпочитам просто фенове на Ливърпул...)
    Много грешите.Не съм някакво футболистче ама знам че не са тъпанари.Българските футболисти да,но повечето от испанското,италянското и английското не са...Може и да има.Но бях чувал че капитана на някой от английските грандове.(ще излъжа ако кажа кой) има 2 виши образования.Не поставяйте всички под общ знаменател.
    Вече борците са си тъпи.Тва е факт...

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Ichimaru
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    лелееее тия сички футболистчета и баскетболистчета и секви тем подобни
    са толко злееееееееее,човееек
    Не можеш да сложиш всички под един знаменател .. Има хора и хора
    е ок 1 на 100 .....

Град
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от charlotte
    Като маниакално откачена на тема футбол не мога да не зная,че футболистите нямат кой знае какъв умствен капацитет...Обаче вече познавам двама изключително умни и готини футболисти,така че всяко правило си има изключения(въпреки че аз предпочитам просто фенове на Ливърпул...)
    Много грешите.Не съм някакво футболистче ама знам че не са тъпанари.Българските футболисти да,но повечето от испанското,италянското и английското не са...Може и да има.Но бях чувал че капитана на някой от английските грандове.(ще излъжа ако кажа кой) има 2 виши образования.Не поставяйте всички под общ знаменател.
    Вече борците са си тъпи.Тва е факт...
    Със сигурност има и някои умни.Не се съмнявам в това.Аз живея близо до спортен клуб СЛАВИЯ и честно казано имам приятели,които тренират.От целия спортен клуб познавам едно единствено интелигентно момче и той е баскетболист. Не знам дали е от главичките,или от елементарните правила на играта,обаче футболягите винаги съм ги избягвала,за каквито и да било високочестотни разговори.

Град
    Навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Не знам дали е от главичките,или от елементарните правила на играта,обаче футболягите винаги съм ги избягвала,за каквито и да било високочестотни разговори.
    Правилата на футбола са елементарни само на книга.Когато си вътре на терена има хиляди,да ги наречем "неписани",правила,които трябва да спазваш.И това ,за да можеш спокойно да се определиш като "футболист с минимални качества".За да си истински добър ритнитопковец ти трябва мнооооого акъл.В
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Eric`Draven
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Не знам дали е от главичките,или от елементарните правила на играта,обаче футболягите винаги съм ги избягвала,за каквито и да било високочестотни разговори.
    Правилата на футбола са елементарни само на книга.Когато си вътре на терена има хиляди,да ги наречем "неписани",правила,които трябва да спазваш.И това ,за да можеш спокойно да се определиш като "футболист с минимални качества".За да си истински добър ритнитопковец ти трябва мнооооого акъл.В
    Не знам-аз съм по фигурното пързаляне.Преди и аз излизах да играя с момчетата,ама беше отдавна.

За мен няма значение какво е момчето,стига да ми харесва как се държи и ако косата му е хубава и ако е симпатичен сичко е 6.М моя приятел е футболист много добър,но мен това не ме бърка.

Град
    Botevgrad

Re: Футболягите ;)

Цитирай Първоначално написано от mega_shano
    Всички момичета се кефят на биячи, футболяги, пичове с цайси тип електроженна маска, шалвари, маркови дрехи, много пари, скъпи коли и мотори... Земните пичове са задръстени копелета които не разбират от "любов" Незнам, момичета, как ги харесвате такива... Аз си признавам, че и пия, и пуша - но с мярка А не да почна да се правя на пиян от 3-4 бира, да пуша по кутия-две на ден.. Взимам си цигари когато се излиза с приятели на кръчма... Няма да говоря сега за мен, просто исках да изкажа мнение за момичетата които се кефят на такива малоумници.. Това за мен е деградация..

Приятен ден
    кефят им се защото се поддържат и мислят за външния си вид! И какво против марковите дрехи имаш немога да разбера ?
    Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Tona
    За мен няма значение какво е момчето,стига да ми харесва как се държи и ако косата му е хубава и ако е симпатичен сичко е 6.М моя приятел е футболист много добър,но мен това не ме бърка.
    евала

+1

Град
    София
    Аз харесвам високи, стабилни Мъжаги във всяко едно отношение. Като го погледнеш да си кажеш: "евала, е това е мъж"
    Не харесвам т.нар фешъни или пък емота,или пък кааквато и да била друга крайност. Не ги одобрявам. Най-добре е да се спазва Златната среда
    Smile!?

Ами аз честно казано не се интересувам много много от външния вид...Искам да знам, че съм с момче което ме уважава и цени...Няма значение нито стила му на обличане, нито дали е футболист или баскетболист...Ама иначе си падам по рапърчета
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Абе .. сички викат " не те интересувам от външния вид" .. 0ф как па нее!! .. Не говора за вманиачаване и онея пикли дет се кефят на зализаните педалчета с очилца .. Ама все пак много ясно,че ще харесват момчета,които се поддържат .. кфо лошо има в това да носят маркови дрехи?! .. стига да не се фукат и да се прават на много големи ..
    И освен това - какво имаш предвид под "футболягите",че нещо немоа да разбера ?! .. Искаш да кажеш,че всички футболисти са някакви надути и супер тъпи ?! .. еми тогава мога само да ти кажа че си супер ограничен .. Какви са тия поделения на футболисти,зубъри и т.н. ?! .. Живейте си живота бе хора и бъдете себе си
    just a kid۵

Супер фен
    Град
    Мбабане
    коя иска Бербати да я клати, мммм ?

mi da vi kaja si4ko si zavisi ot mom4eto 6tot 4esno kazano az vuob6te ne xarvam fytbola nito kato sport nito kato ni6y nooo gajeto mi e fytbolist iii fytbola zna4i mnogo za nego nikoga ne sum o4akvala da trugna s fytbolist tyi kato i az gi mislex za bezmozy4ni sy6testfa nooo vsi4ko se promeni kogatto go sre6tnax i razbrax 4e vsi4ko si zavisi do 4oveka a ne do tfa s kfo se zanimava :P
    aaa i btw i az ne moa da ponasam raznite pedalski istoriii tip (music idol) sus o4ilcata i rozofata bluzka
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Аз харесвам високи, стабилни Мъжаги във всяко едно отношение. Като го погледнеш да си кажеш: "евала, е това е мъж"
    И аз точно по такива си падам, мацко! В събота на диско заедно да зарибяваме???

Hm.. damn? По логиката на някои хора, щом аз нося слънчеви очила и ходя с вдигната коса (без да съм си третирал купата сено по какъвто и да е начин приличам на гадна зализана камила), единствено едната розова блуза май ме дели от призванието "фйешйан", а? Добре, слушам хаус, но също така слушам metallica, cypress hill, psycho realm, soil, godsmack, bob marley и още една камара хора. Справка - last.fm/user/spirital/. Човек е такъв какъвто си избере да бъде и не може да се съди за него само по външния вид. Хората като ме видят си викат - ей, вижте гадния правежен фешън (въпреки, че се разминавам на 500 мили и още няколко хиляди километра с тва твърдение) и на мен ми става тъпо, щото не знаят какъв съм и за какво се боря. Piis.
    Да, знам, че не съществува дума "Spirital" в английския език...
    Give me fuel, give me fire, give all that i desire...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Футболягите ;)

Цитирай Първоначално написано от mega_shano
    Всички момичета се кефят на биячи, футболяги, пичове с цайси тип електроженна маска, шалвари, маркови дрехи, много пари, скъпи коли и мотори... Земните пичове са задръстени копелета които не разбират от "любов" Незнам, момичета, как ги харесвате такива... Аз си признавам, че и пия, и пуша - но с мярка А не да почна да се правя на пиян от 3-4 бира, да пуша по кутия-две на ден.. Взимам си цигари когато се излиза с приятели на кръчма... Няма да говоря сега за мен, просто исках да изкажа мнение за момичетата които се кефят на такива малоумници.. Това за мен е деградация..

Приятен ден
    Еми той може да носи очила тип електроженна маска, може и да не, ама ако си е пич на характер, що пък да не? Зависи от тва кво ти е поведението, не от тва кви дрехи носиш... :P
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на Qnchety
    И що според тебе сички "Биячи, футболяри" и т.н. са некфи дет не заслужават момичетата да ги харесват(поне тфа се разбира де)? Ко им има на футболистите? Мене лично има момчета футболисти, които ми харесват, но има и такива, които са.... Абе не зависи особено дали някое момче е футболист, мускулет красавец или нещт от тоя сорт... важно е всъщност дали е умен, добър, забавен и т.н и т.н.

Град
    The endless river
    За да си добър "футболяга" не може да си тъп като ръб все пак.Изисква се доста мислене в тая игра поне от тия които претендират за добри.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

A be dobre kakvo gi obijdate nemoga da razbera.Minalata godina otidohme s edni prqiteli v AmOr za6toto ne bqhme hodeli ot mn otdavna tam (predi samo tam hodeh i neizlizah petuk i subota ) ama porasnah i otidohme da si pripomnim kak be6e predi i da te sa futbolisti s markovi drehi i o4ila i s hubavi pri4eski i kakvo ot tova.Ta posle se ka4vame v tramvaq ka4vat se teq skeituri li sa kakvi sa s nqkakvi mrusni dunki s nqkakvi 6apki tam sus skeitborda v rukata v dr ruka edin galon bira i sedat i se klatat v tramvaq i udrqt vikat.E izvinqvaite ama nito edin ot priqtelite mi ne gi pravi teq ne6ta taka 4e neznaete ni6to za tqh a samo gi obijdate !!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Хора може да казвате :важното е да е мил,умен разбиращ,ама много голяма роля играе външността.И аз мога да казвам че не ме интересува вънщостта ама е така.Не е най-важното,но все пак играе не малка роля.Така е .. Колкото и гадно да звучи

--------------------------------------------------------

Супер фен
    Град
    Bourgas
    за всеки влак си има пътници някои харесват битки и футболяги други рапъри... всеки с вкуса си
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    dosta go smenqm
    ami moq priqtel e futbolist i moga da kaja , 4e se durji suvsem normalno kakto drugite mom4eta shtot toi ne e po-razli4en ot tqh moje bi sum kusmetliika , no si e taka .. nikoga ne go e iztukval ili natqkval na nqkogo .. prosto ne mislq , 4e mom4etata trqbva se razdelqt na futbolist , basketbolisti feshani i tem podobni ... vseki 4ovek e razli4en
    PP: predi misleh , 4e futbolistite sa golemi naduvki i adksi prosti
    No martini .. no party..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си