- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Футболягите ;)
hxAXHAHxa тука веднага ще те оборя и ще ти дам 1 пример... :Първоначално написано от PINK_FLoyD
Ти като трениор би ли зел някой играч, който в училище е зубрач да играе в отбора ти... щото аз не бих... той непрек1снато ще мисли научил ли си е уроците.. написал ли е или така натат1ка...
Или ще фанеш да си земеш в отбора някоя куха лейка да мисли само как да ритне топката и да вкара гол...
А и умните и предвидливи футболисти са рядкостпоне за мен
а бе кфо те интересува като не те харесат просто не достойни за теб аз излезна напуша се с коз и момичетата не ме ебат, да си слушат чалгата и да се кефат![]()
![]()
Само да отбележа,че не е задължително да си "фешън",за да си футболист. И аз преди мислех така, но се оказа, че има и изключения, които не бива да бъдат пренебрегвани. ;]
gPa3HuTeJl, има пък и умни футболисти, които си пишат домашните - познавам такива. Айде стига вече с безсмисления спор!
Айде да ти дойдем на думатаПървоначално написано от 1nnocenT
![]()
незн за другите моми4ета но за мен ли4но няма голямо зна4ение какъв е стига да ми е приятно и забавно с него и да се оби4аме![]()
А,не е задължително,напротив..пре и тренировка задължително се прави прическа,ако нямаш - треньора не те пуска.А пък някой да смее да иде на мач с анцуг на отбора - направо го гонят..Първоначално написано от AFT
![]()
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.
Кефя се на футболистите и баскетболистите секси са само дето някой нямат грам акъл![]()