.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Hybrid View

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от PINK_FLoyD
    За да си добър "футболяга" не може да си тъп като ръб все пак.Изисква се доста мислене в тая игра поне от тия които претендират за добри.
    А така! Ей тва е...
    The reasons of love... <3

Град
    РЮАР
    За да си добър "футболяга" не може да си тъп като ръб все пак.Изисква се доста мислене в тая игра поне от тия които претендират за добри.
    hxAXHAHxa тука веднага ще те оборя и ще ти дам 1 пример... :

Ти като трениор би ли зел някой играч, който в училище е зубрач да играе в отбора ти... щото аз не бих... той непрек1снато ще мисли научил ли си е уроците.. написал ли е или така натат1ка...
    Или ще фанеш да си земеш в отбора някоя куха лейка да мисли само как да ритне топката и да вкара гол...

А и умните и предвидливи футболисти са рядкост поне за мен

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    hxAXHAHxa тука веднага ще те оборя и ще ти дам 1 пример... :

Ти като трениор би ли зел някой играч, който в училище е зубрач да играе в отбора ти... щото аз не бих... той непрек1снато ще мисли научил ли си е уроците.. написал ли е или така натат1ка...
    Или ще фанеш да си земеш в отбора някоя куха лейка да мисли само как да ритне топката и да вкара гол...

А и умните и предвидливи футболисти са рядкост поне за мен
    Е, стига де, ти ги изкара безмозъчни футболистите... Не са чак толкова зле...
    The reasons of love... <3

Град
    РЮАР
    Е добре де... айде едно 70:100 са т1пи като кирки...

а бе кфо те интересува като не те харесат просто не достойни за теб аз излезна напуша се с коз и момичетата не ме ебат, да си слушат чалгата и да се кефат

Град
    40 Miles from the Sun
    Само да отбележа,че не е задължително да си "фешън",за да си футболист. И аз преди мислех така, но се оказа, че има и изключения, които не бива да бъдат пренебрегвани. ;]
    gPa3HuTeJl, има пък и умни футболисти, които си пишат домашните - познавам такива. Айде стига вече с безсмисления спор!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от 1nnocenT
    а бе кфо те интересува като не те харесат просто не достойни за теб аз излезна напуша се с коз и момичетата не ме ебат, да си слушат чалгата и да се кефат
    Айде да ти дойдем на думата

незн за другите моми4ета но за мен ли4но няма голямо зна4ение какъв е стига да ми е приятно и забавно с него и да се оби4аме

Град
    Навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Само да отбележа,че не е задължително да си "фешън",за да си футболист. И аз преди мислех така, но се оказа, че има и изключения, които не бива да бъдат пренебрегвани. ;]
    gPa3HuTeJl, има пък и умни футболисти, които си пишат домашните - познавам такива. Айде стига вече с безсмисления спор!
    А,не е задължително,напротив..пре и тренировка задължително се прави прическа,ако нямаш - треньора не те пуска.А пък някой да смее да иде на мач с анцуг на отбора - направо го гонят..
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Супер фен
    Всеки има собствен вкус и не можем да го съдим за това.За теб са смотани,за тях ти пък си смотам.Хора много и различни ...

П.П. И аз се дразня малко от такива газарчета,ама за това пък не им обръщам внимание ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    В АдА
    Кефя се на футболистите и баскетболистите секси са само дето някой нямат грам акъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си