- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каквито сме в даскало,такива сме в живота и в любовта
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Какво? Ти чуваш ли се ? Точно родителите ми незнаят какво е добре за мен? Знаеш ли ,че всеки ден търпя обиди от рода на: ,,Ти си тъпак/тъпан'' ,, Боклук нищо няма да стане от тебе!'' ,,Нещастник'' , ,,Наркоман'' ,,Гей'' и още много!Знаеш ли ,че това ми се отразява на психиката! Този проблем не е от вчера ,а от 4 години! Не се дрогирвам , не съм некъв боклук и да се правя на важен и т.н. ,а те ме обиждат.Кой е виновен във случая ? Аз ли? Оооо не ! Виновни са родителите ми!Знаеш ли ,че аз живея само заради приятелите си (4-ма са) и животните!Знаеш ли ,че незнам какво ще стане утре и ме е страх да не ми посегнат собствените родители?Знаеш ли ,че ми писна този живот ,а аз съм само на 16!Не съм се отчаял щом пиша в този форум!Мотивация имам и тя е --> малкото ми приятели (4-ма) и животните!Докога ще ме задържи тази мотивация? 4 години ме държи! Стига, няма какво да направя ! Няма към кого да се обърна ! Няма как да мисля за утре след като незнам какво ще се случи в този момент!Страх ме е от хората ,защото са зли! Знаеш ли ,как боли собствените ти родители да ти кажат: ,,Нищо няма да излезе от тебе боклук гаден!'' Не са ли те хората където трябва да ме подкрепят най-много?Първоначално написано от psihqsala
Първоначално написано от ScionOfStorm