колко пъти във връските ви няма споделена ЛюбовЛюбов е ло6о не6то ако не е споделена за тва несе поддаваите
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
еми аз лично не съм имала връзка без любов
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Някога бях казал , че се чудя кое е по тъпо ... Мнението ти или самия ти ... МАМКА МУ знаех си че е 2рото![]()
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
честно казано това е най-тъпата тема в сайта...
как може да питаш дали сме имали връзка БЕЗ ЛЮБОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КВА Е ТАЯ МАЛОУМНА ИСТОРИЯ...ЧЕ ТО БЕЗ ЛюБОВ ВРЪЗКА ИМА ЛИ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брак по сметка![]()
Определено има.Първоначално написано от fuck_me_pls
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
до сега аз съм нямала връзка без любов, но съм била свидетел на такава...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
И какъв е смисъла да си с човек,който не обичаш след като има??Първоначално написано от krisi_bep
![]()
Да му земеш паричкитеПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
![]()
![]()
![]()
а тоест искаш да кажеш не неговите а на баща муПървоначално написано от xercu^es
е да то за пари всичко се праи
![]()
ima,ama ne i pri men...ne bih izdyrjala![]()
someone else...
значи все пак ти оборих мнениицетоПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Автора - малумни мнения и неграмотен правопис, не си интересен!
Животът е адът описан в Библията!
За всички хора,които го правят,смисълът е различен.Всички искат да извлекът различно нещо от другия човек.едни се чувстват прекалено самотни,други искат някакво физическо забавление,трети са сами много отдавна и ги подиграват за това и т.н.Такива неща съм срещала,това ти давам за пример.Ти може да не го правиш и да не си съгласна с това,но не всички са така.Първоначално написано от fuck_me_pls
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
а пък ти ще научиш ли къде се намират буквите "ш" и "щ",когато пишеш на фонетичен или ще продължиш с "безупречното" ти писанеПървоначално написано от kocko
ВръЗките без споделена любов са безсмислени! Като не те кефи гаджето, за какво ти е?!Първоначално написано от kocko
Ъхъ, имала съм връзка без любов. Ми нз... свиква се в един момент. Днес не го обичаш, на следващият се държиш мило и почваш да съчустваш за това и онова, на третият ден виждаш, че не е толкова зле, на н-тия ден другия става част от теб и ежедневието ти. Не е баш като да обичаш, но става навик и не ти тежи...