- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено е хубаво за да е истина
Искам да ви питам нещо...
Преди година си бях харесала едно момче и сякаш всеки път когато го забравя после като го видя и започвам отново да го харесвам....
Сега година и половина по-късно той ми казва че иска да ходим...
Възможно ли е да е истина...
Сега след като четете това си мислите каква ли е тази загубенячка обаче много пъти ми се е случвало това което написах по горе и то със други момчета и си мисля че започвам да избивам комплекси от такива ситуации... Незнам обаче си мисля че съм станала комплексарка...
Моля ви помогнете ми... Незнам какво да правя и искам да попитам вас как да превъзмогна случилото ми се преди за да не повтарям грешките си....
PyUsKЪм Te yTnOfu Po MoЯTъ ПъЪrZAлKъЪ, пАk Se IзЛaGaШ кАтY PyTkA mALkAa...
Стани EMO ...![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
разбирасе че не е истина!!!как ли е станалоо??? оф прави квот знаеш ебати хлапашката история...ако харесваш още момчето му кажи да ако не-не
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Само не разбрах къде ти е проблема ?! .. Момчето,което харесваш от толкова време ти предлага а ти се чувстваш комплексирана...
just a kid۵
Да ти имам проблемите. След като още го харесвай - грабвай го. Само помни, че нещата, който желаем много и чакаме дълго ни задоволяват, но за кратко. Тръпката минава, доста по-бързо.
+1 =D>Първоначално написано от Pliok0019
+1, Кво му е лошото, че най-накрая може да си щастлива?Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
Животът е адът описан в Библията!
+1Първоначално написано от fuck_me_pls
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Или ГошоПървоначално написано от xercu^es
![]()
А по темата, според мен никакъв проблем няма, сама си го правиш, радвай се и приеми да сте заедно щом толкова го искаш
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
а защо при мен е точно обратнотоПървоначално написано от Pliok0019
винаги когато се запозная с едно момче и тръгнем след две седмици винаги ми ми умръзва по бързо ; )
нзммм аз съм странна... нвм... а инъче +1 за останалото
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Не казах ли именно това? Чакал си някои с месеци и когато сте заедно след няколко седмици си омръзвате. Говоря попринцип.Първоначално написано от elmosGirl8
ПфФфФ... еми като ти се стува прекалено хубаво за да е истина стой си във вас... даа идеята за ЕМО е добра..![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
От кво казваш, че се комплексираш?
ае давай на автопилот и не му мисли ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....