Колкото и да не ми се иска да го казвам - любовта променя. Тя кара хората да променят самите себе си. Като се започне от характер и се стигне чак до интереси и визия. Когато си харесаме някого, полагаме усилия за да бъдем заедно и когато това стане ние сме доволни и щастливи, но идва момент, когато всичко свършва, нали? Няма песен без край, но все остават чувства и неразбраност от едната страна. Трудно е да обичаш, но още по трудно е да го докажеш. Когато се опитваш да го докажеш на някого, в стремежа си да му покажеш, че значи всичко за тебе - губиш себе си. А изгубиш ли се веднъж имаш два избора - да забравиш този човек, който в стремежа си си се променил или да намериш онзи човек, който си бил преди да срещнеш любовта. Да не казвам, че е почти невъзможно, защото трудно можем да бъдем същите хора. Трябва да имаме голяма воля, за да стане това. Трябва да станем БЕЗСЪРДЕЧНИ и БЕЗЧУВСТВЕНИ. Красиво е да обичаш, но колкото и красиво да е - толкова и болезнено. Хората са казали - единствения начин да се измъкнеш от изкушението е да му се отдадеш. Отдайте се, разберете какво е да обичате и давайте всичко от себе си да не губите хората, които обичате. Цената, която ще заплатите е ПРЕКАЛЕНО висока. Не ги ревнувайте, не се карайте и имайте търпеливост. Аз ги нямах и я изгубих.. не правете тази грешка

Исках просто да напиша това, което мисля.. ако някой няма какво да каже нека просто не пише нищо..