- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо става така с би-тата
В повечето древни култури хомосексуалността е била възприемана като нещо нормално. Реално, хомосексуалността се заклеймява като "содомия" с навлизането на християнството.Първоначално написано от ЕPu
Освен това в природата съществува хомосексуалност - при животните, както при хората.
Не виждам защо да не може да има брак между представители от един и същи пол (църковния брак го изключвам). Бракът вече е излязъл от религиозното разбиране за свещен съюз - той е по-скоро договор, съпроводен с отпразнуване на вярност и любов уж (предполагам...).
Вече за осиновяването на деца...знам ли. Може би една такава семейна среда би била стресираща за дете. Но домът за деца, лишени от родителска грижа, по-добри условия ли може да предложи?
"имаш познат гей, държи се гадно и превзето" - според теб се държи така, според него ти може би се държиш "гадно и превзето". Твърде субективно е. И смятам, че е въпрос на човек и на характер, не на сексуална ориентация. И като че ли сме различни биологични видове - щуротии. На повечето хомосексуалисти дори не им личи, че са такива. А дори и да го показват, то те имат пълното право да се себеизразяват, както всеки друг човек. Прощавай, но хетеросексуалните мъже и жени определено парадират със сексуалността си не по-малко от хомосексуалистите. Просто явно ти, бидейки хетеросексуална, си много по-склонна да забележиш един гей, който изразява свободно сексуалността си, от колкото един хетеросексуален мъж (същото важи и за мен - просто ще ми се стори по-необичайно).
Отговорът на въпроса ти е едновременно доста простичък, но и не съвсем.![]()
Проблема се корени в това, че живеем в обществото, наситено с
хомофобии, стремящи се към това да игнорират различните от тях.Какъв е обаче смисълът от подобно отношение, от омраза и збола, само защото някой се кефи на представители на собствения си пол...
С какво ви пречат, отнемат ли ви нещо или по-скоро обратното, вие ги ограничавате и се правите на големите мъжаги с изрази от рода--- тоя мръсен педал, ако ми падне ще го потроша---от какво се поражда тази ненавист и въобще доставя ли ви някакво удоволствие да бъдете съдници, самочувсвието ви ли нараства или какво?![]()
Не искам да обиждам, когото и да е с мнението си, но наистина ми е интерсно защо не можете просто да ги приемете, без да им отправяте жлъчни закани.Природата им е такава, генетично им е заложено да изпитват нужда от ласки от представители на собствения си пол.В такъв случай, кои сте вие, че да ги порицавате и да отричате това, което са?!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да де, ама да не си помисли че страня от подобни контакти. Или да спиш с момче в едно легло. Че ако щете и по боксерки да сте.
Ама педалите...те вече са си гадна работа !!!
Ще ме убиеш, честно.Първоначално написано от ЕPu
![]()
Все едно никога не си виждала мъж да се хвали колко жени е изебал. С лопата да ги ринеш такива. Или путка да се хвали в женска компания колко кораво са я наебали. Това не е ли парадиране с хетеросексуалността? Щото ако един гей каже, че вчера са го мушкали яко в дупето, ще кажеш, че парадира с гействеността си. Ех, тия двойни стандарти...
Пък и за доста мъже хетеросексуалността им се изразява в това колко са силни физически, колко ги бива в еди кое си и т.н. Не си срещала мъж, който да се хвали как е разбил еди кой си на... джаги, примерно??? Щото нали, всеки уважаващ себе си хетеросексуалист го може това. А момченцата, които не играят футбол са педали...
Saatana vittu perkele hate crew!
Хмм....Не съм съгласна. Аз познавам гейове пък и не съм сляпа да забележа честото превъзнасяне на педалите и лезбийките като по- творчески личности и специални,появяването им по телевизията като "ексцентрични" водещи и "творци". Всичко това повдига тяхното самочувствие и им дава възможности и поводи да се самоизтъкват и принизяват останалите.
Да дам пак пример с Азис (не, че ми е любим - напротив, просто за мен е една от най-ярките издънки на хомосексуалността). Успял е, защото е обратен. Държи се като такъв, изглежда като такъв.... това му носи слава. Е, кажете ми, това честно ли е спрямо нас, нормалните хора, мъжката част от които не ходят наляво-надясно с розови блестящи полички.
По списанията най-редовно виждам километрични статии за гей от Долна Баня,който преуспял просто щото е гей и си отворил фризьорски салон,където да демонстрира своята артистичност и това колко е различен. Навсякъде е това. Тоест ако си педераст,пред теб 50% от възможностите на живота са напълно разкрити. Първо защото ти можеш да завърташ изключително елегантно закона на своя страна и да получаваш всичко по един и същ начин,а именно чрез изнудване и използване на закона за дискриминацията. Второ,защото педераст в нашето ш.бано,изродено общество задължително значи изключително артистичен човек,който може да си позволи зимата да ходи облечен в коприна в "Жълто и Зелено" и всички да си казват : "УАУ КАКЪВ АРТИСТ!" Въобще на всичко най грозно естетически всички казват : " УАУ КАКЪВ ЕСТЕТ!". Какъв педераст бих казала аз.
Че имат право да се ъ... себепоказват - имат го, но не е нормално, нито е генетично заложено. И точно заради това съм против хомосексуалните двойки да осиновяват деца - представете си какво извращение ща стане, ако детето от малко се учи от родителите си.. блях.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
А къде е заложено??? Сигурно решават да станат педерасти, щото автоматично ще се артистични???
Относно обличането - той и Оскар Уайлд е ходел бая шаренко, че даже и със слънчоглед в ръка, ама пак си е гениален.
Колкото до познаването - аз само лесбийки познавам, една единствена от които се превъзнася като артист, ама е добра, мамка му и има причина да се превъзнася.
Saatana vittu perkele hate crew!
Е нормално. Важно е веселие да има. Не съм сигурен, но би могло да е възможно да ми се е случало. Поне в една палатка, макар и в отделни спални чували.Първоначално написано от _Becko_
Аз съм се хвалил пък! Може би защото не играя редовно, даже са единични случаите ми в живота и наскоро имах "късмета на начинаещия", което ми даде повод за хваленеПървоначално написано от Boot
Поне играя футбол![]()
Ако ги обичаше и ти щеше да си 1 от тяхПървоначално написано от ezi4e
![]()
Да изкажа и аз 1 мнение..
Нямам нищо против битата обаче да речем
2жени или 2ма мъже искат да си усиновят дете.. направят го нищо лошо..
след 4-5-6 години като започне да ходи в училище на родителски и тем подобни мероприятея би било много конфузно за 2мата родители на детето.. или пък покани приятелката си или приятеля си у тях.. и гледа 2ма мъже или 2 женимамо тате.. леш.. и като цяло мисля, че някой ако има такива наклоности би трябвало да свършат поне до 20 години.. от там насетне почва живота \
/
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
tqnko-недей разсъждава така повърхностно.
Както обясних вече, сексуалната ориентация е заложена в зародишът, още когато е в утробата на майката.
Наклоностите-"не минават", те са част от теб и не може да се налагат подобни лимити от 10-20 или повече години.
Не е до време, разбираш ли?!
Привличането, което изпитваш не отшумява, разбираш ли?Няма нужда от това да се бориш срещу природата си...Тоест, няма смисъл в това, да се отричаш от себе си и да бъдеш вечното инкогнито в сексуално отношение.Докато не играеш с открити карти, докато не дойде момента в който да можеш да признаеш пред обществото, че си хомо, няма да почувстваш сладостта на истинското щастие.
Е разбира се има и малки изключения, но те са едно на милион може би.Щастието е изкуство, а когато околните те потискат с глупавите си предрасъдъци, ти не можеш да твориш, не можеш да покажеш на света, колко прекрасен човек си, колко много качества притежаваш, само защото хората ще те гледат като черната овца на стадото, онзи гадния, лошия гей, онзи който поиска да бъде себе си!
Интересна тема!Аз съм бисексуален ,но аз съм твърде против за осиновяването на деца от гейове или лезбийки!Представете си това дете като влезе в пубертетаУЖАС! Иначе нямам нищо против тях, стига да не го показват ,че са по-различни и да са целуват навсякъде леко е гнусно!Не мога да повярвам казах го ,а съм бисексуален ,но и за мен е гнусно и противно.Не мисля ,че сексуалния ти живот трябва да излиза от леглото!Даже хората не ги вълнува.Мразя гейове и лезбийки където го показват ,че са по-различни! После всички си мислите ,че всички са такива.Еми мога да кажа лично аз ,за бисексуалните ,че не е така!Неможете да ме разберете дали съм бисексуален ,ако ме видите и по смъртно! Лека нощ на всички!
П.П. Чао !![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
айде сички ся ще намразят в тоя форум.. майтаб бе сичко най-хубаво найстина само не разбрах дали си момче/момичеАз съм бисексуален![]()
ЦвЕтИ.. така го каза все 1 си такава![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Главното нещо,заради което ме дразнят бисекуалните е,4е пове4ето са хомосексуалисти,които ги е страх да си го признаят.Много,много 4есто срещано явление сред юношите.Страх ги е,как ще реагират родителите им,приятелите им,4е няма да могат да създадат семейство..а през това време разиграват моми4етата и се опитват да убеждават себе си,4е са хетеросекуални или би.
Аз ли4но съм попадавала на такова мом4е,имала съм интимни контакти с него,след което той ме ползваше за най-добра приятелка и ми споделяше постоянно какви пи4ове си е харесал,с кое мом4е е спал,с кое ще спи,кой му е разбил сърцето и тн.
Не,мерси.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз наистина съм бисексуален! Правил съм го с момиче и с момче! Няма какво повече да се уверявам!Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Да си бисексуален НЕ зна4и да харесваш едновременно и моми4ета и мом4ета,макар 4е е доста 4есто срещана заблуда.Образовай се малко.Ако не можеш,ще ти дам сайт.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Тянко, не не съм бисексуална.Но знаеш, ли радвам се, че се породилла подобна мисъл у теб.Това доказва факта, че едно хетеро сексуално момиче, може да направи така, че да изглежда би, а всъщност да не е.И какво следва-да ме замеряте с камъни ли?
Идейката на предишното ми постче беше, знам ли да представя нещата така както аз ги виждам, така както ми се иска и всички около мен да ги виждат.
Втръснало ми е от закани, насочени към хомосексуалистите.
Писнало ми е от това, някой да доказва мъжеството и да "чеше" егото си като оплюва и отрича хората с различна сексуална ориентация.
Щот не мога да трая да гледам 2ма да си го бутат у гъза.Първоначално написано от tqnko
Лесбийките са др. нещо, обаче![]()
Бахти тъпия ник имам
hm ne gi preziram te sa si kato mene i tebe apsolutno normalni
Ai sq si4ki da mrazim tiq deto pi6at s lqva raka 6toto pove4eto pi6em s dqsna , haide i na klada si4ki s zelini u4i
Tiq deto mrazqt ne sa hora![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Как да не те дразнят хората, като откак стана модерно да си гей хората не спират да парадират с това? И все за нещо са ощетени, все някой ги дискриминира и тем подобни.
Левски шампион але але!
За съжаление човек не може да определя каква да му е сексуалната ориентация, тъй като нищо не зависи от него... аз не мразя гейовете и лезбийките и винаги ми е било гадно когато някой започне да ги сочи с пръст и да си шушука все едно е кой знае каквощом хетеросексуалните могат да ходят хванати за ръце по улицата и да се целуват, защо и другите да не могат? Не мисля, че трябва да се крият щом са еди-си-какви, и те са хора и имат чувства. Травеститите обаче не ги одобрявам изобщо
![]()
Това с продължаването на вида е най-баналното нещо, което може да се каже. А жените, които не искат да забременяват? Тях не ги мразим, а? Или това е "друго"?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
И това, че си хетеро не значи, че си добър баща, сещаш ли се? Мога да ти кажа, че ако учиш детето си от малко да мрази и да съди хората по толкова повърхностни неща, значи да - твоето поколение ще бъде с нещо по-малко от това на друг - независимо дали е хомо, би или хетеро.
Но и да се говори и да не се говори, разлика няма. И това не е само със сексуалната ориентация... просто вие сте научени да клатите глава пред всичко, което не разбирате. А защо ви е да го разбирате всъщност? По-лесно е да оплюеш и да продължиш със стадото...
Ии аз се изчерпах по тази тема.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Глупости... това е мит. Също както и че гейовете са женствени. Да, има някои, които са такива, но има и много, които не саПървоначално написано от exploitedteen
При лесбийките обикновено в една връзка си има bitch и butch... при гейовете също
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
Ами, чакай да си помисля - да спя с хората, които ме възбуждат или да съм прост сдухляк като теб? Ох, затрудни ме....Първоначално написано от bboy_bunker
Абе, лесбийка не значи мъжемразка... а и сякаш преобладават бисексуалните жени пред хомо. А пък то за да са феминистки, не е нужно да са лесбийки, а просто загорели![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
Ми нека те чукат в гъза като те кефи.. а сдухляк ела ми кажи наживоПървоначално написано от Sam90'
![]()
Какво постоянно се заяждате със Сам90?!
Това, че вие харесвате противоположния пол не значи, че всички трябва да го правят!
Ще се опитам да го кажа по възможно най-прост начин - всеки сам избира с кой да спи, кой да обича и т.н.
Както Сам90 каза, има ли смисъл да се крие и да се прави на такъв, какъвто не е?!Това би го направил само човек, който го интересува хорското мнение и се страхува какво ще кажат за него.Но това не е живот.
Интересното е, че много малко хора се осмеляват да си признаят, че са обратни, но това не е изненадващо.И аз да бях, и аз нямаше да си кажа, след като около теб всички те гледат все едно си му убил кучето!
Но една "стара" шопска поговорка гласи:"Добре ми е, когато на Вуте му е зле."
Дано някога всичката тази ограниченост отмине...