.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Град
    Почакай есенните листа...
    ^^Ха...това е нещо като историята с емотата.
    Въпросът е, че понякога хората само парадират с това, без да е истина обаче.
    И в повечето случаи това са момичета, защото аз не съм виждала момчета да се пъчат, че са обратни(може и да има).
    Но лошото е, че един път излезе ли им лоша слава, "истинските" обратни вече не се чувстват комфортно и предпочитат да живеят в лъжи.
    И като се замисля, всичко е започнало в миналия век...

П.П.Това не ви ли прилича на "лов на вещици", както се казва?!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    Какво постоянно се заяждате със Сам90?!
    Това, че вие харесвате противоположния пол не значи, че всички трябва да го правят!
    Ще се опитам да го кажа по възможно най-прост начин - всеки сам избира с кой да спи, кой да обича и т.н.
    Както Сам90 каза, има ли смисъл да се крие и да се прави на такъв, какъвто не е?!Това би го направил само човек, който го интересува хорското мнение и се страхува какво ще кажат за него.Но това не е живот.
    Интересното е, че много малко хора се осмеляват да си признаят, че са обратни, но това не е изненадващо.И аз да бях, и аз нямаше да си кажа, след като около теб всички те гледат все едно си му убил кучето!
    Но една "стара" шопска поговорка гласи:"Добре ми е, когато на Вуте му е зле."
    Дано някога всичката тази ограниченост отмине...
    всъщност за какво трябва да се разкрива???
    Да навира в лицата на всички факта, че е гей???

Не е ли точно тази показност, това парадиране, което настройва хората против тях???

Аз мога ли да почна да разправям, че харесвам само червенокоси и другите, които харесват блондинки и брюнетки са тъпи и ограничени копелета, които не са отворени, модерни и прочие?
    За какво да се разкривам ли?! Ами, защото макар и ти да си мислиш, че трябва да си стоя в миша дупка, това не е така. Ти говориш за секс с жени, аз - за секс мъже. Само дето твоето е споделяне, а моето - парадиране. Correct?
    О, значи аз трябва да си стоя тихичко и да треперя, че някой може да ме усети, за да не дразня хора като теб...? Понеже като някой си го дразня, на мен много ми пука. Ами, какво да ти кажа ... добре си ми е и така, пък ти си се дразни колкото искаш.
    И не, не се оплаквам - съжалявам. Съжалявам, че човечеството е стигнало до момент, в който никой не поглежда какво стои зад лицето, зад фигурата, дрехите, парите, приятелите и... секса?

Ами, не, би бойчо, не бих ти го казал на живо - рядко се занимавам с такива като теб. На живо си общувам с други другари от тук, от които мога да чуя нещо различно от едно изречение, подредено по различни начини (е, пак браво че и това можеш).

Мда, наистина много съжалявам, че се налага да се боря с целия свят, защото съм се родил такъв, каквито някои от вас не са. Съжалявам и че повечето гейове са путки и си мислят, че като получат няколко подигравки и лоши погледи, ще свърши света.
    Съжалявам и че за пореден път говоря /пиша/ едно и също... а кой ли чете?

Мразете си колкото искате, бъдете невежи, после претендирайте за интелект. Явно вече така стоят нещата в тази страна.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Хмм...а нали точно разума ни различава от животните.
    Сега излиза, че трябва да станем овце, да не мислим кое е правилно и кое не е, да съдим всеки, само да вървим напред и да си блеем...

exploitedteen, кажи ми, ако твоят най-добър приятел, на когото много държиш, ти сподели, че си пада по момчета, ти какво ще направиш?
    И не увъртай, искам точен и ясен отговор!

И кво? С две думи си част от стадото и подкрепяш всичко, което стадото определи за нормално?
    Ами, прости ми, но не мисля, че аз съм като сериен убиец или педофил. Най-малкото защото тяхното място е в пандиза, е моето - не.
    И не аз се правя специален - ти ме правиш. Ако не искаш да съм специален, тогава спри специалното отношение към хората като мен и просто отминавай замечтано, както правиш с всички останали. Но не - ти ще се спреш, ще пуснеш няколко мъжкарски злобни коментара (тру, ти поне казваш що годе смислени неща) и после ще мрънкаш защо сме специални.
    Ами, не - не си натяквам лайфстайла, нито това дали съм модерен, нито нищо... аз не твърдя, че гейовете са със свободно мислене или че гейовете са интелигентни или че гейовете каквото и да е. Аз твърдя, че ние сме абсолютно същите като вас с абсолютно същите права и задължания. Да, може да твърдя, че аз мисля освободено и съм със широк вътрешен свят, но това го твърдя за себе си, защото се познавам, а не защото съм "специален".

Искаш да си като софианците? Прав ти път. Аз предпочитам да съм като себе си, независимо дали това ще ми спечели критики.

Аз спирам да пиша в тази тема, този път наистина. Лек ден на всички
    Тъй красиви, тъй наивни,

Супер фен Аватара на Barbie
    Познавам гейове, които говорят за мъже по същия начин, по който говорим ние жените. Но не познавам гей, който да твърди, че сексуалната му ориентация го прави по някакъв начин по-интересен, специален, талантлив и тн.

Моралните норми с времето се изменят. И са различни в различните общества. На мен вече хомосексуални мъже, дори и такива, на които от километри им личи, не ми правят абсолютно никакво впечатление (отново - уча мода, тук всички мъже изглеждат хомосексуални...и повечето са). Но дори и хетеросексуалните мъже около мен идеално се разбират хомосексуалните. Приема се за нещо абсолютно в границите на моралното и нормалното. (И защо да не е - по никакъв начин не представлява заплаха или опасност за околните, освен това не е въпрос на избор, а на природа.)

Не смятам, че един човек трябва да бъде принуждаван да води непълноценен живот, заради едни толкова...нестабилни морални норми. До миналия век хомосексуализмът се е "лекувал" с лоботомия...

ПП. едно време хомосексуалистите също са били затваряни и горени на кладата, затова защо да не сме толерантни и към педофилите??? мммм???

те за затвора, а вие- не???
    Да, ама в повечето случаи педофилите/изнасилвачите и подобната измет действат насилствено. В смисъл.. едва ли лапе на 7 години ще се навие да духа доброволно на някой извратен чичко. Тогава не затвор, ами не знам и аз кво..
    Ако работата се прави по взаимно съгласие, къв е проблема?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    И аз ще отговарям отзад-напред...

Кой е казал, че обратните са свети...?!
    Просто трябва да разберете, че всички сме хора и да - всеки има право на отговор.Никой не ви е забранил да ги хулите, имат си право на това, но проблемът е това, че никой не може да наложи мнението си на друг и затова всички тук се карат.

А това, че са ненормални и "увредени", както веднъж някой се беше изразил...ами, като се замислим, има много хора с увреждания, които се различават от нормалнофункциониращите хора.
    Това значи ли, че трябва да обиждаме хората с такива проблеми?!

Град
    Хората с увреждания не се правят на по-велики, а аз лично не познавам нормален човек, който да парадира с такова нещо, или който да се подиграва на такъв.

(има няколко просяка де, ама тях ги презирам)

Ама кой е казал, че се правят на велики?!
    Това, че има няколко не значи, че всички са!!!
    Както много пъти съм казвала - мразя общите знаменатели.Този каза така...ааа, всички са такива.

П.П.Това с момичето от Йемен...нямам думи!
    В такива моменти съм още по-горда, че живея в България!

Аз говоря за деца със семейство и бла-бла, на които не им се налага да духат, за да живеят. Ако чичкото посегне на такова дете и го накара да върши неща, които не иска (чрез бой или нещо от тоя род), тогава трябва да си понесе наказанието, да.

А това, че децата в сиропиталищата (примерно) правят свирки, за да се изхранват, според мен, е проблем на държавата, че допуска да се стигне до подобно нещо. Същото важи и за статията от dnes.bg, която даде... и за циганите. Или пък просто ние сме прекалено цивилизовани и освободени и не разбираме разните там традиции в катуните да се женят на 12 години.

За обратните... щом така им харесва - да са живи и здрави, не ми пречат. Да се целуват, да се държат за ръка по улицата, тяхна си работа. Говоря за истинските такива, а не някви превзети мъжленца.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хмм, колко редове изписахте.
    Как всеки защитава позицията си и всеки претендира за своята истина, а тя е някъде там по средата, но достатъччно силни ли сме, за да признаем, че от части и вижданията на опонента ни са правилни сами по себе си...

Дали, ако всички приемаха хомосексуалността за нещо нормално, на гейовете щеше да им се налага постоянно да "навират" себе си и това, което са.

Всеки в този живот се стреми към това да доказва себе си и позициите си.За да бъдеш добър ръководител, трябва да притежаваш чувство за отговорност не само към себе си, но и към околните.За да бъдеш добър адвокат, е необходимо да притежаваш умението да внуваш невиността на клиента си и до някъде да манимулираш ответната страна.
    За да успееш в живота е необходимото общестното да те приема такъв какъвто си, а не да те сочи с пръст и да плюе срещу теб.А към каква реализация може да се стреми един гей например имайки предвид факта, че не може да бъде себе си, че ще му се налага постоянно да се прикрива и да се пази от това някой да не разкрие съкровената му тайна.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Цитирай Първоначално написано от пор
    За обратните... щом така им харесва - да са живи и здрави, не ми пречат. Да се целуват, да се държат за ръка по улицата, тяхна си работа. Говоря за истинските такива, а не някви превзети мъжленца.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Всеки има право да живее живота си. Всеки сам прави избора за себе си. Нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация и не храня лоши чувства към тях.
    Не смятам обаче, че ориентацията, прави даден човек специален, ексцентричен или с широки възгледи.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    ако си практикувал безопасен секс, който не води до разплод си на същото ниво с педалите, според твоето мнение...
    Да! Попринцип за момента ми е рано да мисля за деца, но за мен е нещо като дълг. Ти трябва да си "ебаси педераса" (егоист и непукист), за да нямаш деца. Освен че целта не съществуването ти е да допринесеш за еволюцията и развиването на вида, трябва да оставиш какво да се развива.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Значи какво, циганите изпълняват своя граждански (и човешки) дълг и се плодят на воля, а?
    Отчасти е така, ОК, разбирам какво имаш предвид, ама.. сега.. има толкова много деца с родители, които са... точно егоисти и непукисти, нищо че са ги създали..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    ако си практикувал безопасен секс, който не води до разплод си на същото ниво с педалите, според твоето мнение...
    Да! Попринцип за момента ми е рано да мисля за деца, но за мен е нещо като дълг. Ти трябва да си "ебаси педераса" (егоист и непукист), за да нямаш деца. Освен че целта не съществуването ти е да допринесеш за еволюцията и развиването на вида, трябва да оставиш какво да се развива.
    Интересно ми е как разбра ,че целта на съществуването е да имаш деца?Това е НОРМАЛНО ,но не мислиш ли ,че сме малко повече на тази планета ,отколкото трябва? Целта на живота на човека не е как ще продължи рода ,а пътя по който ще извърви за да го продължи! (надявам се ,че ме разбра/хте)
    Казвал съм го много пъти ще го кажа и сега: ,,Приеми НЕнормалното за да стане , НОрмално!!! ''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    кво сте направили бе

съгласен съм с АТАКАБГ за лесбийките

относно гейовете...не ми пречат...квото искат да правят
    аз лично не бих си представил да ме чукат
    но наистина е леко кофти да ти го натякват...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    кво сте направили бе

съгласен съм с АТАКАБГ за лесбийките

относно гейовете...не ми пречат...квото искат да правят
    аз лично не бих си представил да ме чукат
    но наистина е леко кофти да ти го натякват...
    Аз също мразя да ми натякват различни слоеве от обществото мнението си или сексуалната ориентация!Мразя циганите да ми натякват ,че са турци .Мразя турците да натякват ,че България всъщност е по-малка Турция!Мразя също гейове и лесбийки където ми натякват ,че са такива.Бъдете си ,кво ме интересува! Ако всички мислеха като exploitedteen щеше да е интересно ,но не !

Psychopath не съм към циганите.Мразя ги не по-малко от теб! Не ми пречат с това ,че са цигани ,а това ,че парадират с това ,че са цигани.Мислят се за нещо повече от нас Българите! Не работят ,а искат?
    Къде дават така ли?Само в България за съжеление.
    Имам един въпрос: Вярно ли е ,че министерството на образованието смята ,българският език да е ,НЕзадължителен предмет в училище , или накратко Свободно избираем!
    Мерси предварително!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на fake
    човек се ражда обратен, както е факт и че (малко са, но факт) има обратни животни.
    аз ебаси педераса ли съм?няма да имам деца. и не смятам, че съм длъжна с нещо на света, за да правя деца. на тебе ти е да си топнеш чурката, а на мен ми е 9 месеца и после още 18 години ад.
    смятам, че е доста тъпо да се делят хората на сексуални предпочитания, никой не избира какъв да се роди.
    Boots and braces don't make racists!

Аз май вече нищо немога да кажа ама ще кажа , че гейовете и лесбийките стават такива , когато нямат успех с другия пол!Затова са пробвали с другия и така...

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от IcCeTo
    Аз май вече нищо немога да кажа ама ще кажа , че гейовете и лесбийките стават такива , когато нямат успех с другия пол!Затова са пробвали с другия и така...
    ти зле ли си? сериозно ли го мислиш това(надявам се, че не)
    гейовете и лесбийките се раждат такива. както на повечето хора им е заложено да изпитват сексуално влечение към другия пол, на тях не им е заложено това нещо. всичко е до гени, а лесбийките, които са станали такива, защото 1-2ма мъже са ги зарязали, не са нищо освен пози, достойни за смях. много смях.
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Чатих си с една в скайпа, дето ми каза, че била лесбийка, ама това било тайна и не трябвало родителите й да разбират. Тя поза ли е, или е тру?
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Чатих си с една в скайпа, дето ми каза, че била лесбийка, ама това било тайна и не трябвало родителите й да разбират. Тя поза ли е, или е тру?
    Тя е лесби-инсайд

А иначе Сам90 си е тру. Той даже в една тема си призна, че му се е случвало да "пръцне" в метрото. Защо ли?
    Grumpy old madman

Хах..харесвам момичета,ходя с момичета..проблем?
    Тъпо е да се изолират гейовете и лесбийките..Всеки човек е различен!Не може да поставяме всички под общ знаменател.."ти си педал и няма да говоря с теб..!"
    Е чакай малко?Нито го познаваш тоя човек,нито нищо..Нямам приятели гейове, нито познати, но нямам нищо против тях.Може да се облича и да се държи по един или друг начин,но пък да се окаже мн добър приятел..не знам..аз давам шанс на всеки..хах..ае,че се увлякох..

Мое мнение .
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    А иначе Сам90 си е тру. Той даже в една тема си призна, че му се е случвало да "пръцне" в метрото. Защо ли?
    Ъъъ... или е било шега или нещо не си разбрал.
    Държа на цитат...
    Айде сега няма да се сремуваш
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Да се целувам с момче в кола ИЗВЪН СОФИЯ и да се окаже, че един мой фр е пътувал по същото време и да спре на същата бензиностанция и да ни види през стъклото...

Возих се в метрото и беше адски тихо и аз изкарах малко газ... цялото вагонче ме зяпна мн злобно, а после и малко позамириса и аз тактично се изнизах на следващата спирка, макар и да имаше още 3 до моята

Но най-срамното от всички май беше в 4ти клас, когато бях с един гащеризон и отидох до тоалетна. Обаче си взех и водните боички, за да ги измия, ама се омазах целия и си изцапах гащите с червено и кафяво. После в голямото междучасие едно момиче ми скъса гащеризона и той падна....

А и да не забравя - обърках една госпожа с едно момиче и я хванах за гъза с репликата "Ей, Марче, кога ще ми отвориш биричка?!"

Темата е "Коя е най-неловката ситуация,в която сте изпадали ?"
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15

както пееше Витков "дали телесно е увреждане, ако разхлабен си отзад?"
    Grumpy old madman

Офф... тъкмо реших, че нещо интересно било. И кво? Хората пърдят, защото правят анален секс, а?
    Тогава ти защо пръцкаш?
    Тъй красиви, тъй наивни,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си