- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Примирявате ли се?
Zdr na vsichki.Moje da e typichka temata no e vajno da razbera drugi mneniq.Emi znachi kak da kaja...Drebnava sym i lenso se palq i chesto se qodsvam na priqtelq mi za nqkoi gluposti .Ne iskam da e taka ama kakvo da se pravq....Ta...Vyprosa mi e vie ako ste nedovolni neshto ot polovinkata si kak se primirqvate s tova ili kakvo praviet za da ne se qdosvate i karate??? Haide vie ste
т.7
krem4et0
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Антидепресанти , алкохол , цигари , изневяра ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
Аз на моето момче като му се ядосам..и викам колкото ми глас държи.. (незнам как ме търпи горкия..) Ама ми е свикнал,и само ми се смее..което признавам си ме вбесява двойно..Просто гледам като ме изнерви нещо..чукалата и навън да разпусна![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Ако си дребнава, проблемът е в теб....Как, просто имайте предвид, че една връзка е забава и приятни изживявание,а не обременяване - за това се стремете всичко да е в тази част - приеми леките неща с усмивка, а с големите се отнеси серизно, разделяй и владей, определяй и живейПървоначално написано от ^Game_Master_F^
- Ако една връзка е прекалено заериозно, то тя слага окови и на 2ма ви, не се карайте, преглъщай малките неща и се раздвай двойно на хубавите
![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...
Просто си казваш,че тва не е сериозно и продължаваш напред.Не му се карай за нищо,щот така мн бързо ще го изгубиш.
Ако държиш на него, няма да се дразниш толкова.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Da pravi ste ama prosto ponqkoga za prototii si izpuskam nerviteKofti mi e ama...Mnogo problemi si imam na glavata i se staraq da ne si go izkarvam na drugite ama eto che se sluchva veche 2ri den.Inache ...Mnogo dyrja na nego.
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
направи се се едно не забелязваш..така е най-добре![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
E ne stava....Kato prishtrakam mnogo mi lichi
....
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
еми да... компромисите му е майката!Първоначално написано от fuck_me_pls
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1, няма да е зле обаче и от време на време да говориш с него, да му обесниш кво те дразни.Първоначално написано от evelinka1122
Животът е адът описан в Библията!
+1 говоретеПървоначално написано от MiMcHeToOo
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
+10000000 Съгласна съм с това мнение на 100%Първоначално написано от unauthorized
![]()
Има няколко варианта:
1) Поговори с него, да се опита да не ги прави тези дребни нещица.
2) Въздръжай се. Все пак дребнавостта в една връзка понякога може да я провали.
3) Той като ти се смее... Обърни го и ти на смях и ще видиш колко по-весело ще ти стане.
![]()
men kato me qdosa si znae da me ostavi 5 mins sama i mi minavaaa ako ne stane tolkova byrzo po4vam da besneq,da blyskam,da kre6tq .. situaciqta stava izvyn kontrol,za tova gledam da ne se draznq mn mn .. A moga da ti dam edin syvet .. Kogato te izdrazni po4ni da si misli6 za razli4ni ne6ta : Kakvi obuvki iska6 da si kupi6,dali ima ne6to sladko u vas za qdene,a puk ako polojenieto e naistina seriozno-seks .. div,strasten seks
![]()
E da...Ama az kato se poqdosah toi moq sedi i gleda i duma ne obelvaSamo ponqkoga mi se kikoti i ....Togava i na men zabavno mi stava.Emi ne znam ...shte se mucha da ne se qdosvam....
Dano da se poluchi.E haide oshte syvetcheta da dadete???
![]()
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Abe daite oshte syveti kakvo se svidite....
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Тъпо е да му се сопваш. Ако не ти харесва нещо как прави, казва и т.н. или му го кажи спокойно, или си прехапи езика... брой до 50 и като се успокоиш, поговорете за това. Ама наистина да говорите... не да му правиш намеци, защото мъжете хич ги няма в т'ва отношение.![]()
Аз примерно рядко се сопвам за такива неща, по-скоро гледам да се 'примиря' до известна степен, защото ако кажа, че не ми харесва нещо-си... и той ще се промени заради мен. А пък не искам това... но някога наистина ми е идвало в повече... ии то като се насъбере достатъчно.......'чашата прелива'...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз също съм такава. Много лесно се паля и то доста пъти за големи глупости. За щастие хората около мен ме приемат такава, каквато съм. Знаят, че когато съм ядосана не се усещам т.е. приемат ме такава каквато съм.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Мълча си, докато не ми дойде до гуша. Не се ядосвам бързо, не съм избухлива. С времето започвам да правя някои спокойни опита да обясня какво не е наред. Ако това не помогне - бавно, но сигурно, проблемът ескалира, докато не се изпокараме. След 15 минути се сдобряваме, извиняваме се...и толкоз. Всеки се опитва да предотврати следващи подобни караници.
Ehe....Malko sa spokoinite horica sqkashVzeh si pouka v kraq na kraishtata i shte se staraq da sym po-spokoina
.....
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Kak da ne mu se kara za NISHTO,be???Първоначално написано от adizitk1
![]()
Po-tochno kazano,razgranichavai neshtata,za koito se nervish i predi tova se pitai,kakvi shte sa posledicite ot poredniq skandal...i az sum sushtata,kakvoto i da stane(dori da NE me e qdosal i da ne e dal prichina za skandal,az go vdigam).No naistina tova otdalechava...dvama vi,edin ot drug.Kontrolirai se,ne e lesno,no ako imash volq i cel(kakva po-golqma cel,ot tazi da iskash da si vazmojno nai-dulgo vreme s choveka,koito obichash?)!![]()
В началото се ядосвах, карах се, виках, недоволствах, с дни не си говорихме.... накрая ми писна. Не винаги се стърпявам, но напоследък или го оставям да си каже каквото има, да се накара и да ме нареди и после почвам, нисичка като тревата: "мило това, слънчо онова"... Обаче последният път държа да се сърди пак и го оставих там 1 или два дни да се цупи на спокойствие, то понякога и от това има нужда.
Като тя ядоса бой бой ... Викаш му "Карамелчо " и му вкарваш хейко цуки... няма да имаш късмет ако учил някво бойно изкуство
винаги е нужно и двете страни да правят компромиси.Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!