.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    Shumen

Примирявате ли се?

Zdr na vsichki.Moje da e typichka temata no e vajno da razbera drugi mneniq.Emi znachi kak da kaja...Drebnava sym i lenso se palq i chesto se qodsvam na priqtelq mi za nqkoi gluposti .Ne iskam da e taka ama kakvo da se pravq ....Ta...Vyprosa mi e vie ako ste nedovolni neshto ot polovinkata si kak se primirqvate s tova ili kakvo praviet za da ne se qdosvate i karate??? Haide vie ste

т.7
    krem4et0
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Антидепресанти , алкохол , цигари , изневяра ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Аз на моето момче като му се ядосам..и викам колкото ми глас държи.. (незнам как ме търпи горкия..) Ама ми е свикнал,и само ми се смее..което признавам си ме вбесява двойно..Просто гледам като ме изнерви нещо..чукалата и навън да разпусна
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Re: Kakvo pravite???

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Zdr na vsichki.Moje da e typichka temata no e vajno da razbera drugi mneniq.Emi znachi kak da kaja...Drebnava sym i lenso se palq i chesto se qodsvam na priqtelq mi za nqkoi gluposti .Ne iskam da e taka ama kakvo da se pravq ....Ta...Vyprosa mi e vie ako ste nedovolni neshto ot polovinkata si kak se primirqvate s tova ili kakvo praviet za da ne se qdosvate i karate??? Haide vie ste
    Ако си дребнава, проблемът е в теб....Как, просто имайте предвид, че една връзка е забава и приятни изживявание,а не обременяване - за това се стремете всичко да е в тази част - приеми леките неща с усмивка, а с големите се отнеси серизно, разделяй и владей, определяй и живей - Ако една връзка е прекалено заериозно, то тя слага окови и на 2ма ви, не се карайте, преглъщай малките неща и се раздвай двойно на хубавите
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Просто си казваш,че тва не е сериозно и продължаваш напред.Не му се карай за нищо,щот така мн бързо ще го изгубиш.

Ако държиш на него, няма да се дразниш толкова.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Shumen
    Da pravi ste ama prosto ponqkoga za prototii si izpuskam nervite Kofti mi e ama...Mnogo problemi si imam na glavata i se staraq da ne si go izkarvam na drugite ama eto che se sluchva veche 2ri den.Inache ...Mnogo dyrja na nego.
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

направи се се едно не забелязваш..така е най-добре
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Shumen
    E ne stava....Kato prishtrakam mnogo mi lichi ....
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    еми да... компромисите му е майката!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    +1, няма да е зле обаче и от време на време да говориш с него, да му обесниш кво те дразни.

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    +1, няма да е зле обаче и от време на време да говориш с него, да му обесниш кво те дразни.
    +1 говорете
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Re: Kakvo pravite???

Цитирай Първоначално написано от unauthorized
    Ако си дребнава, проблемът е в теб....Как, просто имайте предвид, че една връзка е забава и приятни изживявание,а не обременяване - за това се стремете всичко да е в тази част - приеми леките неща с усмивка, а с големите се отнеси серизно, разделяй и владей, определяй и живей - Ако една връзка е прекалено заериозно, то тя слага окови и на 2ма ви, не се карайте, преглъщай малките неща и се раздвай двойно на хубавите
    +10000000 Съгласна съм с това мнение на 100%

Има няколко варианта:

1) Поговори с него, да се опита да не ги прави тези дребни нещица.
    2) Въздръжай се. Все пак дребнавостта в една връзка понякога може да я провали.
    3) Той като ти се смее... Обърни го и ти на смях и ще видиш колко по-весело ще ти стане.

men kato me qdosa si znae da me ostavi 5 mins sama i mi minava aa ako ne stane tolkova byrzo po4vam da besneq,da blyskam,da kre6tq .. situaciqta stava izvyn kontrol,za tova gledam da ne se draznq mn mn .. A moga da ti dam edin syvet .. Kogato te izdrazni po4ni da si misli6 za razli4ni ne6ta : Kakvi obuvki iska6 da si kupi6,dali ima ne6to sladko u vas za qdene,a puk ako polojenieto e naistina seriozno-seks .. div,strasten seks

Град
    Shumen
    E da...Ama az kato se poqdosah toi moq sedi i gleda i duma ne obelva Samo ponqkoga mi se kikoti i ....Togava i na men zabavno mi stava.Emi ne znam ...shte se mucha da ne se qdosvam.... Dano da se poluchi.E haide oshte syvetcheta da dadete???
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Град
    Shumen
    Abe daite oshte syveti kakvo se svidite ....
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Тъпо е да му се сопваш. Ако не ти харесва нещо как прави, казва и т.н. или му го кажи спокойно, или си прехапи езика... брой до 50 и като се успокоиш, поговорете за това. Ама наистина да говорите... не да му правиш намеци, защото мъжете хич ги няма в т'ва отношение.

Аз примерно рядко се сопвам за такива неща, по-скоро гледам да се 'примиря' до известна степен, защото ако кажа, че не ми харесва нещо-си... и той ще се промени заради мен. А пък не искам това... но някога наистина ми е идвало в повече... ии то като се насъбере достатъчно....... 'чашата прелива'...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Аз също съм такава. Много лесно се паля и то доста пъти за големи глупости. За щастие хората около мен ме приемат такава, каквато съм. Знаят, че когато съм ядосана не се усещам т.е. приемат ме такава каквато съм.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Супер фен Аватара на Barbie
    Мълча си, докато не ми дойде до гуша. Не се ядосвам бързо, не съм избухлива. С времето започвам да правя някои спокойни опита да обясня какво не е наред. Ако това не помогне - бавно, но сигурно, проблемът ескалира, докато не се изпокараме. След 15 минути се сдобряваме, извиняваме се...и толкоз. Всеки се опитва да предотврати следващи подобни караници.

Град
    Shumen
    Ehe....Malko sa spokoinite horica sqkash Vzeh si pouka v kraq na kraishtata i shte se staraq da sym po-spokoina .....
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Просто си казваш,че тва не е сериозно и продължаваш напред.Не му се карай за нищо,щот така мн бързо ще го изгубиш.
    Kak da ne mu se kara za NISHTO,be???
    Po-tochno kazano,razgranichavai neshtata,za koito se nervish i predi tova se pitai,kakvi shte sa posledicite ot poredniq skandal...i az sum sushtata,kakvoto i da stane(dori da NE me e qdosal i da ne e dal prichina za skandal,az go vdigam).No naistina tova otdalechava...dvama vi,edin ot drug.Kontrolirai se,ne e lesno,no ako imash volq i cel(kakva po-golqma cel,ot tazi da iskash da si vazmojno nai-dulgo vreme s choveka,koito obichash?)!

Мега фен Аватара на babity
    В началото се ядосвах, карах се, виках, недоволствах, с дни не си говорихме.... накрая ми писна. Не винаги се стърпявам, но напоследък или го оставям да си каже каквото има, да се накара и да ме нареди и после почвам, нисичка като тревата: "мило това, слънчо онова"... Обаче последният път държа да се сърди пак и го оставих там 1 или два дни да се цупи на спокойствие, то понякога и от това има нужда.

Като тя ядоса бой бой ... Викаш му "Карамелчо " и му вкарваш хейко цуки ... няма да имаш късмет ако учил някво бойно изкуство

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Примирявате ли се?

т.7
    krem4et0
    винаги е нужно и двете страни да правят компромиси.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си