.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Re: Kakvo pravite???

Цитирай Първоначално написано от Im2ortal
    Цитирай Първоначално написано от unauthorized
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Zdr na vsichki.Moje da e typichka temata no e vajno da razbera drugi mneniq.Emi znachi kak da kaja...Drebnava sym i lenso se palq i chesto se qodsvam na priqtelq mi za nqkoi gluposti .Ne iskam da e taka ama kakvo da se pravq ....Ta...Vyprosa mi e vie ako ste nedovolni neshto ot polovinkata si kak se primirqvate s tova ili kakvo praviet za da ne se qdosvate i karate??? Haide vie ste
    Ако си дребнава, проблемът е в теб....Как, просто имайте предвид, че една връзка е забава и приятни изживявание,а не обременяване - за това се стремете всичко да е в тази част - приеми леките неща с усмивка, а с големите се отнеси серизно, разделяй и владей, определяй и живей - Ако една връзка е прекалено заериозно, то тя слага окови и на 2ма ви, не се карайте, преглъщай малките неща и се раздвай двойно на хубавите
    +10000000 Съгласна съм с това мнение на 100%
    + 1 и аз се присъединявам към вас
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Когато нещо ми пречи просто говоря с него.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не съм дребнава. Ако има нещо сериозно винаги си казвам, какво да крия щом съм права
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Хм...обикновено си мълча,но ако ми кипне може и да кажа нещо,което не искам.Но по-принцип гледам да си мълча.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на Al3ksandra

Re: Примирявате ли се?

Zdr na vsichki.Moje da e typichka temata no e vajno da razbera drugi mneniq.Emi znachi kak da kaja...Drebnava sym i lenso se palq i chesto se qodsvam na priqtelq mi za nqkoi gluposti .Ne iskam da e taka ama kakvo da se pravq ....Ta...Vyprosa mi e vie ako ste nedovolni neshto ot polovinkata si kak se primirqvate s tova ili kakvo praviet za da ne se qdosvate i karate??? Haide vie ste

т.7
    krem4et0
    Ами... какво правя, ако мога и имам нагласа за компромиси и мога да го преглътна се примирявам , прощавам на себе си и на него, и продължавам.. нО проБлемА е докога Ще можеш да правиш компромиси... а и ако нещо не ми харесва прекалено много , няма да се сдържа да не му го кажа и ще му го кажа така по съвесем внимателен начин , а пук ако ми се убиди , ще му мисля на момента но по принцип още преди да тръгнем ще гледам да го опозная и да знам дали найстина е за мен и дали ще имам поносимост към него, защото не всеки може да е за теб , нито ти да си за всеки всеки си има половинка и ако прекалено много те ядосва е възможно да си сгрешила половинката си
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Примирявате ли се?

По-рано за всяко негово прегрешение се цупех още на момента и той разбираше, че пак ме е обидил, само че никога не се сещаше как... А така и не се научи, че и малките неща ги приемам надълбоко. Сега започнах да се контролирам малко по малко, защото разбрах, че той няма и да се научи как да се държи подходящо спрямо мен с по-чувствителния характер, а трябва аз да се променя, за да пребъдем...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

еми като е направил нещо гадно мисля дълго време за това и някак си му прощавам

Супер фен
    Ами с приятеля ми до сега не сме се карали.Ако неще ме подразни или него ... просто си го казваме и ако имаме противоречия - мълчим 2 - 3 мин. докато ни мина и на двамата и след това другия се старае да не прави това,с което дразни другия ...
    Обичам те <3 !!!

of moq e nai miloto i dobri4koto sashtestvo na sveta..3 meseca dosq samo 1 pat mi povishi ton (v4era) i az kvato sam zlobna mu teglih edni maini (misleno i ot4asti ustno hxahahx) i tva beshe sled tva toi naprai tva det iskah daje ne mu kazah sam se seti ..ddz taka 4e az ne sam ot teq det sa karat mn praqt skandali i ne mi e bilo do zdarjane..ako ima neshty si mu go kazvam v pove4eto slu4ai..ama prosto dosq ne sam popadal na nqkav po normalen nrav..toi mi e 1voto seriozen priqtel ama e tolkova dobar i taka mi ogajda 4e nz...
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ако държиш на него, няма да се дразниш толкова.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си