- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Примирявате ли се?
+ 1 и аз се присъединявам към васПървоначално написано от Im2ortal
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Когато нещо ми пречи просто говоря с него.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не съм дребнава. Ако има нещо сериозно винаги си казвам, какво да крия щом съм права![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Хм...обикновено си мълча,но ако ми кипне може и да кажа нещо,което не искам.Но по-принцип гледам да си мълча.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ами... какво правя, ако мога и имам нагласа за компромиси и мога да го преглътна се примирявам , прощавам на себе си и на него, и продължавам.. нО проБлемА е докога Ще можеш да правиш компромиси... а и ако нещо не ми харесва прекалено много , няма да се сдържа да не му го кажа и ще му го кажа така по съвесем внимателен начин , а пук ако ми се убиди , ще му мисля на моментаПървоначално написано от ^Game_Master_F^
но по принцип още преди да тръгнем ще гледам да го опозная и да знам дали найстина е за мен и дали ще имам поносимост към него, защото не всеки може да е за теб , нито ти да си за всеки
всеки си има половинка и ако прекалено много те ядосва е възможно да си сгрешила половинката си
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от ^Game_Master_F^
По-рано за всяко негово прегрешение се цупех още на момента и той разбираше, че пак ме е обидил, само че никога не се сещаше как... А така и не се научи, че и малките неща ги приемам надълбоко.Сега започнах да се контролирам малко по малко, защото разбрах, че той няма и да се научи как да се държи подходящо спрямо мен с по-чувствителния характер, а трябва аз да се променя, за да пребъдем...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
еми като е направил нещо гадно мисля дълго време за това и някак си му прощавам
of moq e nai miloto i dobri4koto sashtestvo na sveta..3 meseca dosq samo 1 pat mi povishi ton (v4era) i az kvato sam zlobna mu teglih edni maini (misleno i ot4asti ustno hxahahx) i tva beshe sled tva toi naprai tva det iskah daje ne mu kazah sam se seti..ddz taka 4e az ne sam ot teq det sa karat mn praqt skandali i ne mi e bilo do zdarjane..ako ima neshty si mu go kazvam v pove4eto slu4ai..ama prosto dosq ne sam popadal na nqkav po normalen nrav..toi mi e 1voto seriozen priqtel ama e tolkova dobar i taka mi ogajda 4e nz...
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa