Здравейте
Странно,но ето,че пиша тема и в този раздел.Колко се надявах да не ми се налага да го правя,защото знаех,че ако е така ще е за някакъв проблем,но в момента се чувствам гадно,доста...
Явно вече разбирате,че има замесено момче,което малко или много е виновно за състоянието ми...
Историята е дългичка,ще ви спестя всички подробности,които мога да разкажа
Той не е момче с най-добра репутация в училище,но си го харесвам,както и той мен,поне така изглежда от всичко,което прави и казва...Карахме се,сдобрявахме се и пак,и пак..все за глупости,бързо ни минаваше и после пак заедно и happy...Не сме ходили.Всичко е някаква зарибявка.Питах го какво е всичко това,защото просто бях объркана и той ми каза,че сигурно ще стане нещо,но не трябва да пришпорваме нещата.После пак не си говорихме известно време,защото си бяхме сърдити,отново.Сдобрихме се,по негово желание,аз не му обръщах внимание,но след известно време той ме потърси,малко дърпане и пак омекнах...Не знам кога беше точно,но когато се видяхме навън се направи,че не ме познава...После пак му простих...shit...
Та днес имах физическо навън и го видях,извиках го и се стигна до там,че споменах,че днес е последният ден от даскало и после седмица и половина ще сме във ваканция,а не ми се иска да не се виждаме.Той ме увери,че ще се виждаме,госпожата видя,че се отдалечаваме и наду свирката,ръкомахайки ми да се върна...Днес излязох,докато се лигавех с една приятелка той дойде.Погледите ни се срещнаха,но не ми каза нищо..Така няколко пъти.Скоро след като се видяхме,и не си казахме нищо,аз се прибрах...Сега ми е супер тъпо,защото когато сме само двамата е един,а с приятелите си съвсем различен...
Отстрани сигурно звучи адски тъпо и безсмислено да му прощавам,но как да не го направя?Страшно ме е луднал...не знам...трудно се сдържам да е до мен,а да не съм се гушнала в него...
Благодаря на всички,които ще си направят труда да прочетат всичко и да дадат съвет..