.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен

Какво е самоубийството?

Признак на слабост или все пак някакъв вид смелост,че си се решил да прекратиш съществуването си? Моля,без клишета.

Град
    варна
    признак на глупост и мега,хипер огромен егоизъм е за мен!

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Не в никакъв случай не го приемам като вид слабост,по скоро проява на огромна смелост,и до голяма степен доста глупав начин да сложиш край на проблемите,но понякога изглежда единствено решение за безнадеждно отчаяния човек Ще излъжа ако кажа че не ми е минавало през главата-колкото и абсурдно да звучи

Повече от фен
    Много тъпо нещо!!!

Супер фен
    Град
    България

Re: Какво е самоубийството?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Признак на слабост или все пак някакъв вид смелост,че си се решил да прекратиш съществуването си? Моля,без клишета.
    Хм интересна тема! Самоубийството не е решение ,но е начин! Бих казал ,че е някакъв вид избавление!Мисля ,че не трябва да се самоубиват младите хора ,за несподелена любов и т.н. Това са глупости ,трябва наистина да си отчаян/а !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    за вас незнам но на мене доста често ми се върти тази мисъл из главата...и не се знае кога просто ще престане...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    признак на тъпотия и комплексарщина
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

просто бягство, бягство от трудности, проблеми и всичко което не ни изнася, смелите остават и се борят а другите .... ами докъде от глупост докъде от страх се предават и просто бягат

Град
    Пловдив
    Различните нации имат различно отношение към темата. Вижте японците например - да си направиш харакири за тях е признак на това да признаеш поражението в живота си. За тях не е съдно това.
    Самоубийството за мен е признак на моментна слабост на някои хора. Просто мозъкът им не издържа на напрежението и почват да ги хващат лудите. Разбира, че това никога не е решение на проблема, независимо колко си загазил или нещо друго! И подчертавам никога!
    Ние тука не знаем всичко за живота и смъртта, но поне може да кажем, че живота е най-хубавото нещо което тази вселена може да ти поднесе!
    По принцип тука трябва да сложа някаква велика мисъл или нещо което много ме кефи?
    Не, аз просто ще напиша това ^^

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    лиготия

lesno predavane... a nie sme silni hora nali?!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    idiotshtina
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    Много тъпо нещо!!!

Еми , не може без клишета , защото тте единствено описват какво всъщност е това . А според мен това е много глупаво и егоистично . Има много хора , които се опитват просто да привлекат внимание , а не си дават сметка какво всъщност правят !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си