.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 129
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от Neon Black
    П.П. Щях да забравя - кажи на твоя човек по-добре да си избира приятелите. Онова "пате", ако беше мой близък, щях да му разбия зъбите.
    защото ми казва : ти си свястна,той те прави на говедо ? за това ли ще му избиеш зъбите?
    Защото ми е близък приятел. Защото сме били заедно 17 години. Защото когато му казвам нещо, каквото и да е, го казвам на него, а не на всичките ни познати. Защото сме мъже, а мъжката дума и мъжката тайна трябва да бъдат здрави.

И като те прави на говедо, като според него е "тъпо копеле", не виждам защо още дружат. Педеруга проклета..
    Another version of the truth

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Явно трябва да съм доволна и щастлива, че приятелите на мъжа са общи и си излизаме заедно, а и не мисля, че са по-важни от мен.

С най-добрият си приятел са виждат 1 път на 2-3 месеца, а понякога и по-рядко, защото е във Варна. 1 път помня, че имах проблем-бях спряла хапчетатаи ми дойде на 15-16-тия ден. Бях се паникьосала направо. Излязохме на пица с този му приятел, гаджето му и още 1 приятлска двойка. После те искаха на пасти и торти да ходят, но аз само му прошепнах, че имам проблм и искам да си поговорим. дори не обели дума да ходим за пасти. Останахме си 2-мата и ме изслуша. А после се скара, че не съм започнала с това вечерта......И аз му казвам-ама ти не си виждал Радо от 3 месеца, а той отвърна-и да се видим какво-говорим за коли, за общи неща, мъжки работи. Мога и без тях. Твоят проблем е по-важен.....

И изобщо никога не е поставял приятелте си преди мен. Семейството, да, но не и винаги. Все пак е разбирамео, че понякога трябва да им помага,но приятел-НИКОГА. И дори да се събират само мъже, той пак ме кани да идвам с тях. Аз ест. отказвам, но ходих на 1 купон само с момчета и си прекарахм супер!

Има ли някаква промяна в отношенията ви вече ?!
    Държи ли се по-мило след онзи разговор по телефона ?!Ако да-те съветвам..да не "омекваш" и да бъдеш леко дръпната...просто да му даваш някакво чувство , че ако продължава така-може да те изгуби!
    Ако няма промяна....или е била временна....поискай му време близо седмица....след което да се срещнете отново и да поговорите дали ще продължите или не!Това те съветвам аз!
    Прочетох всичко мнения дотук, но няма да цитирам или дискутирам, макар и да не съм съгласна с някои мнения-просто защото всеки е прав за самия себе си и всеки ще държи на своето мнение до края! Няма смисъл от излишни спорове и допълнително разваляне на темата !!!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз като мъж, шовинист, гадно копеле и тн. ще заявя - не знам, как точно стоят нещата (и никога няма да разбера, понеже предадени така са субективни), но от опит мога да кажа, че жените често превръщат мъжете в путки. Щото не може той да отиде някъде без нея. Щото се заглеждал по други и тн.
    Да се съберем 12 мъже и някой да си домъкне приятелката - баси тъпата путка!

Може и да ви прозвучи гадно, но ако жената не е жената за цял живот, бих й бил шута, понеже приятелите са!

Кой както иска да го разбира.
    Grumpy old madman

От една страна наистина си има собствен живот ,но от др е тъпо винаги да те заебава заради някой си.Нз,поговорете,кажи му какво ти тежи.Би трябвало да те разбере

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Аз като мъж, шовинист, гадно копеле и тн. ще заявя - не знам, как точно стоят нещата (и никога няма да разбера, понеже предадени така са субективни), но от опит мога да кажа, че жените често превръщат мъжете в путки. Щото не може той да отиде някъде без нея. Щото се заглеждал по други и тн.
    Да се съберем 12 мъже и някой да си домъкне приятелката - баси тъпата путка!

Може и да ви прозвучи гадно, но ако жената не е жената за цял живот, бих й бил шута, понеже приятелите са!

Кой както иска да го разбира.
    Това за приятелите не съм съгласна.....като те поучука живата, като се пръснете по света, като си създадете дом и семейство, няма да се сещате 1 за друг даже....
    Не знам за хора, чиито приятелства са продължили 55 години, ама бракэът на баба и дядо е пръдължил толкова и още продължава........

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Видях що годе к'во се е писало до сега.
    Този "приятел" наистна е голяма утрепка! Направо сам си е направил операция за смяна на пола. Срамота!
    А твоят мъж се държи съвсем на място. И от нещата, които каза до сега си вадя две заключения:

1. Негова си до гроб. Той се държи толкова мъжки и така те игнорира, че ти вече не можеш да дишаш без него - приеми го.
    2. Типичното женско поведение ще бъде (а дано не) причината за краят на вашата връзка.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Това за приятелите не съм съгласна.....като те поучука живата, като се пръснете по света, като си създадете дом и семейство, няма да се сещате 1 за друг даже....
    Не знам за хора, чиито приятелства са продължили 55 години, ама бракэът на баба и дядо е пръдължил толкова и още продължава........
    А все едно не сме се пръснали. Е на - хората, с които съм ритал топка като малък, винаги мога да им се обадя. макар да не им съм се обаждал с месеци.
    баща ми още си поддържа връзка с наборите от казармата. Правят си услуги, дават си пари назаем, па макар да се чуват един път в годината.

Иначе, като живееш с някого постоянно ти е някак естествено да му помогнеш и да знаеш, че можеш да разчиташ на него.
    Grumpy old madman

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    И кво като си ангелче. Ти за какво си му ? Човек с който да разпуска, с който да прекарва част от свободното си време. Акцетирам на ЧАСТ. За тебе не е нормално щото ти си путка и никога няма да разбереш колко всъщност е стабилно мъжкото приятелство, за разлика от женското където сте в постоянна борба,конкуренция и думичките като лоялност, респект, честност са ви непознати.
    mn sum suglasna s toq pi4!to4no taka e!
    ako ne iska6 da promenq6 jivota si,da se nagajda6 s nego prosto go kusa6!
    ne vijdam kakvo dr moje6 da napravi6 v takuf moment...ako tova v nego te drazni dori sega da napravi6 kompromis,otnovo 6te te razqjda ot vutre kogato se povtori pak!
    nameri si dr koito da ti xodi po gaidata!
    az sum po suglasna principno az da se rukovodq ot mom4eto 6toto dosega sum popadala se na takiva gajeta deto ostavqt ne6tata v moi ruce i se vodqt ot moeto mnenie!to omruzva!!!!iskam istinski mujjj!!!kade steee
    znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!

Град
    Търново.... Велико Търново
    1во - Той не е шибан егоист.
    2ро - Определно си права, ти трябва да си по-важна от тях!
    3то - бе то за ебането любов не трябва.
    4то - явно неговото не е любов. любовта му минава през кура
    5то - не!!! кажи му това, което ТИ очакваш от него със същия тон!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    1. Негова си до гроб. Той се държи толкова мъжки и така те игнорира, че ти вече не можеш да дишаш без него - приеми го.
    2. Типичното женско поведение ще бъде (а дано не) причината за краят на вашата връзка.
    Не съм съгласна.
    1. И при мен беше същата история (даже още по-сериозни бяха нещата защото мислех да го взимам с мен в Германия и наще му бяха намерили и работа бла бла) и въпреки това го зарязах. Не си мислете че щом ви обичаме и правим всичко за вас ще търпим до безкрай. След като неговото поведение я прави нещастна и на него не му пука това е достатъчно за да го зареже и дори е желателно да го направи освен естествено ако не е мазохистка. Аз искам за човека който ме обича да съм на първо място. Не казвам естествено да не общува с никой друг! Всеки има нужда от приятели.
    2. Според мен ако се разделят(надявам се все пак да се оправят де)вината ще е негова защото не е обърнал внимание на нейните нужди и не е бил готов на компромиси.

Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    От една страна наистина си има собствен живот ,но от др е тъпо винаги да те заебава заради някой си.Нз,поговорете,кажи му какво ти тежи.Би трябвало да те разбере
    +1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Е..ми и аз пера,готвя..чиста..съобразя ам се и винаги се нагаждам според нуждите на момчето..пък пак съм си сама.. Е,ревнива съм,но знам,че не трябва да бъда над приятелите му..никое момиче няма право да претендира затова.
    Аз съм съгласна с това,което ти е казал..не значи,че не те обича..просто си имаш работа с Пич,който знае какво иска,който може да си те лоф много,но си има ценности и принципи,които не би потъпкал заради момиче..или иначе казано:"За п*тка,п*тка не ставам."
    Пригоди се към начина му на живот..или пък ако си твърде горда и не отстъпваш..остави го.Но пък..имаш честно момче,което ти е казало как стоят нещата..това е похвално.Айде успех
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Neon Black
    Ха. Моабетчийки. "Да обсъдим връзката". Айде у ляво, ще ви обсъждаме малоумните притеснения, тревоги и каквато друга женска тъпотия ви хрумне. Можете ли да си представите, че в общия случай въобще не ни се слушат постоянните ви оплаквания? Когато изляза с приятелката си, излизам с идеята за хубава разходка, вечеря, смях на талази, хубав секс и приятни емоции.

А не "ама какво си мислиш", "ама обичаш ли ме още", "ама чувствам, че нещо не е наред", "ама тоя сутиен отива ли ми", "ама гланца ми за устни вкусен ли е".

За тия неща вие си имате приятелки. За футбола, бирата и разговорите за ебане, ние си имаме приятели.
    С приятелките ли да обсъждаме, когато нещо във връзката ни ни притеснява? После ще се започне - "ама защо разправяш за интимните ни отношения?! "

Ако единият партньор в една връзка има проблем, той автоматично става общ. Дори и да е уж глупав, безмислен и така нататък. Факт е, че сме различни. Може да не разбирам какво и защо тормози приятеля ми, но това, че аз не успявам да го разбера, не омаловажава проблема на половинката ми. Това сме "ние", а не "аз", и не "ти".

Това ви е лошото на мъжете - когато вие не успявате да разберете нещо, то автоматично става тъпо и маловажно и не заслужава вниманието ви. Не ви се били слушали глупости - нещо мъчи момичето, което те обича и което ти обичаш - няма значение, че ти се види глупаво, за нея явно е важно - най-малкото, което можеш да направиш е да й отделиш от ценното си време и внимание (дори с риск да ти развали настроението.) Не може да взимаш от връзката само това, което ти харесва, пък тя приятелката ти да се оправя как си знае - или всичко, или нищо.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Това ви е лошото на мъжете - когато вие не успявате да разберете нещо, то автоматично става тъпо и маловажно и не заслужава вниманието ви. Не ви се били слушали глупости - нещо мъчи момичето, което те обича и което ти обичаш - няма значение, че ти се види глупаво, за нея явно е важно
    То си е така. когато не можем да разберем, защо циври тая отново - значи е тъпо и маловажно и се е вкарала в някакъв филм.

Е па на черното бяло не мога да кажа. остава да се поставям и в положение. Да се поставя и в положение на някой маниак на тема ред и да си поставям обувките под линия освен.
    Grumpy old madman

То си е така. когато не можем да разберем, защо циври тая отново - значи е тъпо и маловажно и се е вкарала в някакъв филм.

Е па на черното бяло не мога да кажа. остава да се поставям и в положение. Да се поставя и в положение на някой маниак на тема ред и да си поставям обувките под линия освен.
    Когато приятелят ми минава през някое от поредните си настроения аз какво да правя? Хора сме, всеки си има особености - аз имам нужда да обсъдя, когато имам проблем. Той има проблем, виждам, че има проблем...но не желае да ми каже какъв е. Ясно, че проблемът си е негов, но пък си го изкарва на мен. Аз да не проявявам ли разбиране? Аз не разбирам проблема му, не знам защо е нервен - но това не значи, че няма да се опитам да се поставя на негово място и да се опитам да бъда търпелива. Може не винаги да успявам, но се старая. Не казвам "К'во пак нервничиш за глупости." Още повече - не го и мисля. Уважавам проблемите на приятеля си дори и когато не ги разбирам.

Когато приятелят ви има проблем, изчакайте да си го реши / да му мине. изобщо не се опитвайте да му помагате - само влошавате нещата.
    Какво си изкарва на вас - има си проблем и не желае да ви обременява с него и си мълчи. Това "изкарава си го на мен "ли го наричате?
    изкарва си го на вас, защото нахалничите и се опитвате да му помогнете.

А вие, като толкова ви трябва помощта му, накрая ставате зависими от него и се получават драмите, когато му писне на оная работа.

Няма нужда никой да се опитва да ми дава наклон на уя. Моя уй е неотклоним.
    Grumpy old madman

Супер фен
    Barbie - ние мъжете казваме че нещото е тъпо не защото не разбираме а защото наистина е така. А вие жените като искате постоянно да застанете между нас и приятелите ни и искате да ни направите наши роби ? Какво да кажа аз. И когато ви откажем автоматично ставаме свине. Да свине сме но свине с достойнство и ако аз откажа да помогна на приятел за нещо само само и за да съм с някоя путка веднага слагам сезал и се беся...Запомнете едно момичета : вие сте максимум наравно с нашите приятели, но никога повече от тях. Така е било така и ще бъде. Затова има и 1 лаф : "Не ставай заради путка путка". Той е много правилен. Щото момичето е за момента, за секса, за година 2 ( не говоря за брака ) и в 1 момент то ще те зареже, докато приятелите са за цял живот. Помислете хубаво момичета.

П.С. Казвам извинявай на златните изключения които не са такива защото не бива да слагам жените под общ знаменател. Тцтц. На бас че всяко момиче тука е изключение. Тт

Раздразнителен е, избухлив е, заяжда се без причина, кара се с мен. Ако не ми показваше, че има проблем, нямаше да ми прави впечатление. Но той го показва - казва нещо наполовина, шашка ме с някоя фрапираща фраза и ме оставя да се чудя какво, аджеба, трябва да значи това. Напада ме за неща, за които принципно не би казал нищо. С една дума - личи му. И държанието му ме кара да се чувствам зле. А именно това да го изчакам мирно да излезе от настроението си (което аз примерно не разбирам и за мене е някакъв глупав каприз или неадекватно поведение) е еквивалентът на това един мъж спокойно да изслуша приятелката си, когато тя има нужда от него.

И да, това е друг вид разбиране, но все пак е разбиране. За мен би било безумно обидно да имам нужда приятелят и да ме чуе, а той да ми обърне гръб. Аз съм готова на почти всичко за него...а той не е готов да ме успокои, когато нещо ме притеснява?

(Говоря хипотетично. Рядко сме изпадали в подобни ситуации. И както той понякога не успява да ме разбере, когато искам да споделя проблем с него, така и аз често не проявявам разбиране, когато той не е на кеф. Но полагам големи усилия. И двамата полагаме усилия...надявам се )

Айде сега. За какво ли говоря... Всичко това може да се избегне с едно елементарно спазване на дистанция за няколко дни.

А, между другото - не ви слушаме, преструваме се. После ви говорим общи фрази. И без това няма значение, какво ще ни кажете.
    Grumpy old madman

Супер фен
    Съгласен съм с Канис. Всичко е актaьорско майсторство. Ние се правим на добри слушатели, но ни е през оная работа че нокъта ви се счупил или че нямате достатъчно грим.

Айде сега. За какво ли говоря... Всичко това може да се избегне с едно елементарно спазване на дистанция за няколко дни.

А, между другото - не ви слушаме, преструваме се. После ви говорим общи фрази. И без това няма значение, какво ще ни кажете.
    Значи момичето може да даде на приятеля си това, което му е нужно - дистанция, пространство, време...обаче той не може да й даде това, от което тя се нуждае - внимание, успокоение...? Брей...

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Значи момичето може да даде на приятеля си това, което му е нужно - дистанция, пространство, време...обаче той не може да й даде това, от което тя се нуждае - внимание, успокоение...? Брей...
    Няма нужда да се дава. Мъжете постъпваме така, както искаме да постъпват с нас - ерго даваме ви дистанция и пространство. Причината е, че отдавна сме разбрали, че един личен проблем може да се реши само лично от някого.

Ако не ви харесва - сменете си сексуалната ориентация. Или си сменете партньора.
    Grumpy old madman

...
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Путка е нежно синекдохално обръщение. Както например в Ботевото "на прощаване" се казва "бащино огнище" вместо "бащина къща". Синкедоха - назоваване на общото с част от него. Тоест путка си е чисто и просто обръщение. Както куре, хуй, гъз си е обръщение към мъж.

Да живее мъжката логика!
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си