.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 129
    Супер фен
    що когато тръгнете да казвате ОБИЧАМ ТЕ ,не го казвате така : ОБИЧАМ ТЕ ПУТКО
    Хахахахаха това ме уби и ми харесва. Още утре ще дотърча при първото момиче което видя и ще и го кажа.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Няма нужда да се дава. Мъжете постъпваме така, както искаме да постъпват с нас - ерго даваме ви дистанция и пространство. Причината е, че отдавна сме разбрали, че един личен проблем може да се реши само лично от някого.

Ако не ви харесва - сменете си сексуалната ориентация. Или си сменете партньора.
    Не действам на принципа "Отнасяй се така, както искаш да се отнасят с теб"...по-скоро - редно е да се отнасяш така, както човекът има нужда да се отнасят с него. Приятелят ми има различни нужди от моите - старая се да се съобразвам с тях. Очаквам и той да се съобразява с моите. И когато един от партньорите вижда проблем във връзката, няма как да го реши сам.

Убедена съм, че самият ти във една връзка не се държиш по начина, който описваш. Не виждам нищо по-хубаво от това двама души да се научат как да бъдат щастливи заедно. И компромисите и вниманието са неща, които човек сам (и с желание и готовност) предлага на половинката си.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Убедена съм, че самият ти във една връзка не се държиш по начина, който описваш. Не виждам нищо по-хубаво от това двама души да се научат как да бъдат щастливи заедно. И компромисите и вниманието са неща, които човек сам (и с желание и готовност) предлага на половинката си.
    Аз винаги се държа така. И не се съобразявам с никого. Особено за такива неща.
    Както казах- на мен никой не може да ми дава наклон на уя!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Аз винаги се държа така. И не се съобразявам с никого. Особено за такива неща.
    Както казах- на мен никой не може да ми дава наклон на уя!
    чакай дали съм те разбрала добре - никой не може да ти казва на УЯ на къде да ..стърчи?

да или не?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    чакай дали съм те разбрала добре - никой не може да ти казва на УЯ на къде да ..стърчи?

да или не?
    Не в този смисъл. Никой не може да ми казва, какво да правя, или да иска да правя компромиси за него. Да не ме убеждават там в каквото и да е.
    Grumpy old madman

Всъщност, Barbie, Canis е доста прав. Те не се интересуват от личните ни проблеми.Ако някога ни изслушат 'поредното' словоизлияние, то е само 'поза', да отбият номера.. с надеждата да 'ни мине' и да се свършва по-бързо, защото иначе ще продължим да хленчим, докато не ни 'обърнат внимание'.. или просто е началото на връзката и се опитват да ни 'спечелят' и 'впечатлят', но впоследствие става "Пей си, Пенкеле, кой ли те слуша."
    Те просто не влагат толкова чувства и емоции и не разбират 'за какво циврим'. Тъпото обаче е, че те могат да избесняват, да мърморят и да се оплакват от какво ли не, обаче ние 'копче' не можем да кажем, защото срещаме оная досадЕна физиономия "оф, какво пак?".
    Трудно ще намериш нормално момче, което да се интересува и да му 'пука' във всеки аспект за теб. Ако пък го срещнеш, то той или ще е под чехъла на някоя истерична мадама, или ще е гей.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Всъщност, Barbie, Canis е доста прав. Те не се интересуват от личните ни проблеми.Ако някога ни изслушат 'поредното' словоизлияние, то е само 'поза', да отбият номера.. с надеждата да 'ни мине' и да се свършва по-бързо, защото иначе ще продължим да хленчим, докато не ни 'обърнат внимание'.. или просто е началото на връзката и се опитват да ни 'спечелят' и 'впечатлят', но впоследствие става "Пей си, Пенкеле, кой ли те слуша."
    Те просто не влагат толкова чувства и емоции и не разбират 'за какво циврим'. Тъпото обаче е, че те могат да избесняват, да мърморят и да се оплакват от какво ли не, обаче ние 'копче' не можем да кажем, защото срещаме оная досадЕна физиономия "оф, какво пак?".
    Трудно ще намериш нормално момче, което да се интересува и да му 'пука' във всеки аспект за теб. Ако пък го срещнеш, то той или ще е под чехъла на някоя истерична мадама, или ще е гей.
    Обаче знаеш ли кое е най-тъпото? Че точно тази симбиоза "мъж-жена" вече е давала плодове векове наред. А, ако нещо работи, не го поправяй.
    Къде на този свят има мъж, който НАСТИНА слуша половинката си всеки път? Никъде. Те вече са разведени/разделени, защото този мъж има вагина, а на жената и расте пенис.
    Защо вървите против еволюцията?
    He who runs with aggression walks with no dignity

Супер фен Аватара на Barbie
    Оо, аз говоря доста общо и принципно. Намерила съм си момче, което достатъчно често да ме слуша. И вярвам, че все от време на време наистана ме слуша Е, често ме ядосва...и аз него също. Но пък иначе щеше да е скучно...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от [`eL`
    ]Е..ми и аз пера,готвя..чиста..съобразя ам се и винаги се нагаждам според нуждите на момчето..пък пак съм си сама.. Е,ревнива съм,но знам,че не трябва да бъда над приятелите му.никое момиче няма право да претендира затова.
    Аз съм съгласна с това,което ти е казал..не значи,че не те обича..просто си имаш работа с Пич,който знае какво иска,който може да си те лоф много,но си има ценности и принципи,които не би потъпкал заради момиче..или иначе казано:"За п*тка,п*тка не ставам."
    Пригоди се към начина му на живот..или пък ако си твърде горда и не отстъпваш..остави го.Но пък..имаш честно момче,което ти е казало как стоят нещата..това е похвално.Айде успех
    Аз съм му повече от приятел, за това мястото ми е на по-предно място от тях сред неговите приоритети. не казвам да не ги вижда и да не общуват, но с мен излиза почти всеки ден, а с тях-най-много 1 път седмично и то не без мен. Претендирам, че за 4 години моите нужди са по-важни от пиенето на бира с приятели.....

Когато приятелят ви има проблем, изчакайте да си го реши / да му мине. изобщо не се опитвайте да му помагате - само влошавате нещата.
    Не, че ми е искал съвет, ама аз си го давам. Той уж не ме слуша, прави каквото си знае, ама в 1 момент осъзнава, че съм права и постъпва както съм го посъветвала. Ако не му бях трила сол на главата, ощуе нямаше да си вземе заплатите за декември и януари от бившия си шеф.

Колкото до това дали мъжо ме слуша...слуша си ме, ама колко ме чува е друг въпрос. Общо взето аз съм тая дето вика, кряка и мрънка, да не говорим за тоновете сълзи и сополи, които съм изсипала пред него. Емоционална съм......
    За щастие не е било напразно, защото макар и бавно, моят се поочупи и се нагодихме 1 към друг. И като за кщапак-имаше 1 приод, в който 1 негов приятел го беше обидил, че му е през оная работа дали ще се виждат или не. Мъжа се отдръпна от всичките си приятели, с никой не говори, не се събирахме сигурно 2-3 месеца. АЗ бях тази, която му говори, че е тъпо само 2-мата, че има нужда и от други хора и ги сдобрих.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Вие момченца дето говорите така просто още не сте намерили жена която да ви обича и да я обичате истински! Мъжът на майка ми я слуша. Дори да се прави че не я е чул винаги помни какво му е казала и си има едно на ум а и винаги иска нейния съвет и мнение преди да направи някоя важна стъпка просто защото тя му е половинката а не просто поредната "путка"(в края на крайщата той си решава какво ще направи важното е че я уважава и смята мнението и за важно). Освен това се грижи за нея както не можете да си представите и тя му отвръща със същото а не се възползва и определено не е мъж под чехъл. Той просто е мъж който обича жена си и за него тя е на първо място! Майка ми никога не го е спирала да излиза с приятели но той сам няма желание да го прави често защото както той и е казвал не веднъж тя за него е жена,майка,сестра,приятел,л юбовница всичко от което се нуждае.
    (от 14 години са заедно и още се държат един с друг като влюбени тийнове)

ако си такава каквато се описа, знай, че той е пълен идиот и ако бях на негово място щях да избера да си седя с теб, да гледаме телевизия двамата гушнати и да си мисля какъв късметлия съм

krem4et0, това, че с твоя приятел сте си като стари, удобни обувки, не го прави мъж. Намерила си си момче, което е готово да тича по теб и си доволна. Ами хубаво, дано още дълго да сте заедно и да споделяте проблемите си.

В поста на модерката може да забележите и типичен пример за всичко, което говорихме досега: момчето не се е виждало с приятеля си сума месеци, излизат заедно и решават да ходят за пастички (това си е сладко, дееба). Приятелката на момчето има проблем, който той по никакъв начин не може да реши и единственото, което може да направи в случая е да я прегърне и мелодраматично да тъжи с нея. Той го знае, тя го знае. И въпреки това тя възпрепятства вкусните пастички, а той се прави на заинтересуван от проблема й. Жената-егоист, той-айде да не казвам, че авторката на темата пак ще се развика.

Имам 5-ма приятели, с които сме заедно от повече от 15 години. И аз съм имал дългогодишна приятелка (4 години), но никога не съм я мъкнал с нас където и да е било (освен инцидентно), дори си отидохме на море само мъже, въпреки че тя се обиди. И знам, че в далечното бъдеще някоя жена ще отнема повечето от времето ми, но винаги, при каквито и да е обстоятелства, там ще ги има тези 5-мата, заради които влизам в огъня, и които ще влязат там заради мен.

Та.. едни ще гонят послушните кученце, които сами подават врата си за веригата на "вечната любов", а други ще напредват към целите си, които рядко съдържат "жената на мечтите ми, на която ще лижа задника през оставащия си живот".
    Another version of the truth

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    На жената преди всичко трябва да се гледа като на приятел и едва след това като на путка.
    Приятелите ви, ае какви са тези глупости.
    Двете неща отлично могат да се съчетаят.
    Измисляте си някакви оправдания, защото просто така ви устройва.
    Или просто сте сбъркани по природа.
    Аз знам, че искам мъж, с когото да се допълваме. Аз да си бръсна краката, той да си мие зъбите. Той да гледа мач, аз да псувам съдията. Като му кажа "Скачай", той да казва "Колко високо". Да сме комбина. А не.... ама не, приятелите ми, ама такова, никога не бих ги изоставил. Че кой го иска това от вас? Виждайте си се с приятелите, ходете по кръчми, бийте се, псувайте, но нека и ние го правим.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Ей, това жените вече за човеци се мислят...

Мъже, внимавайте с добитъка си!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Neon Black
    krem4et0, това, че с твоя приятел сте си като стари, удобни обувки, не го прави мъж. Намерила си си момче, което е готово да тича по теб и си доволна. Ами хубаво, дано още дълго да сте заедно и да споделяте проблемите си.

В поста на модерката може да забележите и типичен пример за всичко, което говорихме досега: момчето не се е виждало с приятеля си сума месеци, излизат заедно и решават да ходят за пастички (това си е сладко, дееба). Приятелката на момчето има проблем, който той по никакъв начин не може да реши и единственото, което може да направи в случая е да я прегърне и мелодраматично да тъжи с нея. Той го знае, тя го знае. И въпреки това тя възпрепятства вкусните пастички, а той се прави на заинтересуван от проблема й. Жената-егоист, той-айде да не казвам, че авторката на темата пак ще се развика.
    Вече споменах, че преди това бяхме излезли, бяхме пили по бира, бяха си поговорили. АЗ не исах да прекъсвам вечерта-дадох му право на избор. Казах му, че и на другия ден може да поговорим...
    А колкото до проблема-отиде с мен на лекар. И проблемът имам ли аз менструални смущения и аджеба ще мога ли да имам поне 1 нормален цикъл без хапчета, не е само мой, защото ние мислим да имаме деца, и то скоро.........
    Какво по-хубаво от това да сме като удобни обувки. За всичките ни познати ние сме просто перфекти 1 за друг. Те естествено не знаят колко време и колко нерви ни е коствало това. Но да си паснете от раз не става. Всеки трябва да се поогъне малко, за да се съедините в 1.

Освен това в компанията ни са предимно 2-ки. Има колкото момчета, толкова момичета. не виждам какъв е проблемът да излизаме всички заедно?

П.С.ти си го наричай както искаш, но мъж, който е до 1 жена, когато на нея й е трудно е мъж с главна буква!

Град
    Where streets have no name

Той рече и отсече.
    Мхм ние като пасем трева да не сме по-прости от вас?
    А сега сериозно към темата...
    Ми приятелите нямат нищо общо с гаджето. Според мен,всеки трябва да си има личен живот,а не да е сраснал едва ли не с другия. Струва ми се,че авторката или прекалява с егоизма си или с ревността си. Мразя ги тия дето казват:Избирай мен или приятелите си. Но и ми се струва,че половинката не го ебе мн за нея. Нз така мисля аз. Мила,ти му знаеш характера,ти си с него. Попитай го в очите:Аве къв ти е проблема,копеле?.И всичко ще се изясни.

Цитирай Първоначално написано от shmurkam

Той рече и отсече.
    Естествено, че тревопасните са по-прости. Те страдат от липса на омега-3 есенциални мастни киселини и по-специално ДХК и ЕПК, които са от голямо значение за мозъка.

А по принцип да се сещате за интелигентно тревопасно животно?
    Повечето маймуни са всеядни, делфини, котки, кучета и тн, който минават за умни са месоядни.

Шимпанзето, което вади термити с клечка е месоядно!

Месото прави хората умни!
    Grumpy old madman

Град
    на плажа =)
    не ги разбирам и не зная дали някога ще мога.

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam

Той рече и отсече.
    Естествено, че тревопасните са по-прости. Те страдат от липса на омега-3 есенциални мастни киселини и по-специално ДХК и ЕПК, които са от голямо значение за мозъка.

А по принцип да се сещате за интелигентно тревопасно животно?
    Повечето маймуни са всеядни, делфини, котки, кучета и тн, който минават за умни са месоядни.

Шимпанзето, което вади термити с клечка е месоядно!

Месото прави хората умни!
    Сещам се за едно ВЕГИТАРЯНЕЦ. Това е в кръга на шегата,но имам чувството,че си прекалено черноглед. От кога жените са тъпи? Вие като сте мн умни сами си раждайте децата. Казвам ти,човек,плашиш ме. Такива женомразци като тебе стават или травестити или педали. Ебати,що има все тая полова дискриминация ако всички мислеха като тебе,щяхме да сме с няколко века назад. Оф,какво се занимавам,като си голям МЪЖ ходи си духай сам в тоалетната,дееба и копелето. Айде сиктир оттука,че го ударихме на флууд.

Знаеш ли какво...тези нещица,с които ни се изфука...нещо не им вярваме.За теб има само едно определение: ЛИГЛА ! Това,че човека ти е казал нещо напълно нормално не значи,че не те обича,а че се лигавиш мн .

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Знаеш ли какво...тези нещица,с които ни се изфука...нещо не им вярваме.За теб има само едно определение: ЛИГЛА ! Това,че човека ти е казал нещо напълно нормално не значи,че не те обича,а че се лигавиш мн .
    Ти тва на мен ли ми говориш?
    Виж кво малката,аз не те питам за мнението ти относно мен,а това което е казал.К?И не не съм лигла БеБсИ/къв ник само..а после аз съм лигла/
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на babity
    Ice_Queen_, в съседната до моята стая всяка вечер спи момиче, което също като теб се е съгласило с наложените условия. Не знам какъв е приятелят ти, не го познавам. От това, което видях и виждам всеки ден мога само едно да ти кажа: БЯГАЙ НАДАЛЕЧ! Човек, който не е в състояние за момент да остави собствените си нужди на заден план в твое име...хм... ми не те заслужава. Ако сега се "подчиниш" винаги ще ти се налага да се примиряваш с желанията му!

Мега фен Аватара на machoka
    Трудно ще намериш нормално момче, което да се интересува и да му 'пука' във всеки аспект за теб. Ако пък го срещнеш, то той или ще е под чехъла на някоя истерична мадама, или ще е гей, или на далече.
    ъ, май още не си срещнала точният ? )
    Най-обичам така, някой да говори наизуст и да казва че нещо 'не съществува', просто защото още не го е изпитал )

Ice_Queen,
    не се опитвай да промениш приятелят си или да му поставяш условието 'или аз, или приятелите ти'.. Това е най-путкенското, което може да направиш.. принцип аз такива жени директно ги отсвирвам..
    Не казвам, че ти го правиш, но да те предупредя да не го направиш, защото явно с твоят мъж си приличаме по това и .. ще ти каже чао много бързо

В стила на 'Canis' ще кажа, че един мъж няма да замени с нищо /дори с най-лудия секс, който можете да му предложите/ това да се напие като говедо с приятели някой път)) И да, мъжете са по-големи егости, понякога искаме повече лично пространство, в повечето случаи жените се нагаждат спрямо нас ) За сметка на това пък те могат да очакват от нас да им се посветим, да се 'грижим' за тях като все едно са малки, невръстни кученца - да им даваме всичко необходимо, да споделяме с тях нашите и техните неволи и т.н.
    Но един мъж е такъв с главно М /както отбеляза Кремчето/, когато тежи на мястото си, той дърпа конците .. и в този аспект - жени - искате или не искате, трябва да се съобразявате с нас

Цитирай Първоначално написано от machoka

ъ, май още не си срещнала точният ? )
    Най-обичам така, някой да говори наизуст и да казва че нещо 'не съществува', просто защото още не го е изпитал )

В стила на 'Canis' ще кажа, че един мъж няма да замени с нищо /дори с най-лудия секс, който можете да му предложите/ това да се напие като говедо с приятели някой път)) И да, мъжете са по-големи егости, понякога искаме повече лично пространство, в повечето случаи жените се нагаждат спрямо нас ) За сметка на това пък те могат да очакват от нас да им се посветим, да се 'грижим' за тях като все едно са малки, невръстни кученца - да им даваме всичко необходимо, да споделяме с тях нашите и техните неволи и т.н.
    Но един мъж е такъв с главно М /както отбеляза Кремчето/, когато тежи на мястото си, той дърпа конците .. и в този аспект - жени - искате или не искате, трябва да се съобразявате с нас

Не говоря наизуст, нито пък съм казала, че 'не съществува', а че трудно се намират такива момчета...
    Ако пък го срещнеш, то той или ще е под чехъла на някоя истерична мадама, или ще е гей, или надалече.
    И какво значи 'жените да се нагаждат спрямо нас'?! Т.е. ние трябва да се съобразяваме повече с вас, да правим повече компромиси, да сме винаги настроени на 'вашата вълна', когато имате нужда от нас да се отзоваваме, а като искате да сте по 'мъжки' тактично да се изнасяме. Айде бе!
    Доста е криворазбрана тази представа за 'мъж на място'. Т'ва си е чиста проба подла манипулация.
    Дай да се съобразяваме с вас във всяко отношение и да не се 'опъваме', а пък вие ще ни се 'отблагодарявате' глезейки ни като невръстни кученца. Ниеее...малко като компаньонки...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    "Хм..мъже,можеш ли да ги разбереш.."

това е като
    "Е , жени .."

Много общо е .. не си направих да ти прочета поста .. извинявай за което , но не всички са еднакви

Не можеш да сложиш всички под знаменателя Мъже .. което може да значи нещо приятно , и съответно неприятно.

Айде..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си