Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Фактът, че обръщаш внимание на приятелката си, че се грижиш за нея, че я глезиш от време на време, не те прави путка. Представата ти е малко изкривена. Защото приятели, приятели, ама един ден всеки създава семейство, повлича го животът - бачкане, деца, бачкане, проблеми и тогава нямаш време за приятели и се усещаш в един момент как вече не се търсите, не се събирате, защото всеки си оправя бакиите и се грижи за семейството си. И единственият човек до теб се оказва половинката ти. Така че, моля те спри с тия констатации, че ни превъзхождате по един или друг начин. Не съм отчаяна феминистка, просто смятам, че в една връзка трябва да има преди всичко уважение, а докато наричаш жената до себе си "путка" и жестовете на внимание са равносилни на "превръщам се в путка".. хм, лошо.
Пет пари не давам какво трябва да има в 1 връзка защото никога досега не съм имал такава ( сериозно ) няма и скоро да имам. А бтв. За да и каже точно това явно има някаква основнателна причина която авторката доста предвидливо пропуска. Нали се сещаш че не може ей така от нищо да и го сервира. За семейство и деца има много време, не ги говори точно в тийн форум, а и когато човек се ожени/омъжи приятелите му си остават. Винаги биха могли да му помогнат с нещо с което половинката не е способна. Затова ако мъжа тръгва да се осланя само на жена си явно е доста позакъсал. Сеш се....И имам 1 въпрос ? От къде разбра че това са ми представата ми и още повече от къде разбра че е изкривена.
Явно с поста си си ме провокирал да си направя подобни изводи, не ми се карай. И не ме интересува, че това е тийн форум, аз говоря за живота като цяло, защото той не се изчерпва с форума. А половинката е твоят партньор в живота и не виждам нищо унизително да се осланяш на нея в труден момент.

А колкото до това дали си имал връзка, или не - твой избор, но аз съм имала и знам, затова направих тази констатация относно уважението.