Не, виж, аз не се обиждам, това беше най-искрено о/у чудване (сори.. не знам как е Very Happy ) от моя страна. Във всички случаи все ние сме виновни по един или друг начин, ние не сме знаели какво искаме, ние сме циврели, ние сме обсебващи, лигави и не знам си какви още. Е, жени сме! Искате да не плачем? Да не мрънкаме? Да не харчим пари за глупости? Да не ви ревнуваме, гушкаме, лигавим и т.н.? Еми, хванете си мъж.. примерно.

Аз не мога да живея, ако не изразявам емоциите си и ако не казвам това, което мисля и един мъж веднага би ме определил като "невръстенична устатница" примерно. Very Happy Ако караме по вашите разбирания.
Говориш субективно. Никой не обвинява жените в каквото и да е. В доста грозен филм си се вкарала. Вече отваряш други съвсем различни теми на разговор които нямат нищо общо с темата която е пуснала авторката.

Останалите лапета които сляпо се съгласяват с всяко мнение нека първо ви кажа че авторката не е казала за какво са се скарали, а вие бързате да обвинявате момчето и да му поставяте характеристика, че и характеристика на мене тръгнахте да правите. По полека. Четете първо после бързайте да коментирате и не пишете слепешката. За да има обективност трябва да чуем мненията и на двамата. А ние знаем че момчето е казало това, но не знаем защо. Сега помислете хубаво върху това преди да правите някакви генерални заключения.

IcqQueen удобно е да се изкарваш перфектен и да стоварваш вината върху другите. Не мисля че си честна в поста си

Ама вие тука още ли му се връзвате на Alabaportokala.Не разбрахте че това е форумният ебач,който много разбира от живота и от жените.Женомразец е и той знае тайните на живота,нищо че е още на 19.Тамън мислех да го питам с това си отношение към момичетата имал ли е сериозна връзка,но той вече отговори.Слава Богу,мислех го за голям експерт в областта.Направо съчувствам на гаджетата му,но ще си намери майсторката някой ден и той.Ще му дойде акъла някога в главата.А знае ли човек може с тези размисли наистина да си остне дърт ерген.Той ми каза веднъж,дошъл да се подиграва на пиклиовците и пиклите,които вярват в любовта.Смееешник
Това че на твоите глупави постове никой не обръща внимание и вътрешно те хваща яд отделен въпрос. Не е необходимо да си имал връзка за да си голям експерт. Аз съм форумния ебач да, а ти си 1 форумен плъх който никой не забелязва. Съчувствието трябва да е върху тебе . Бръснача и вените !