Цитирай Първоначално написано от Neon Black
Ха. Моабетчийки. "Да обсъдим връзката". Айде у ляво, ще ви обсъждаме малоумните притеснения, тревоги и каквато друга женска тъпотия ви хрумне. Можете ли да си представите, че в общия случай въобще не ни се слушат постоянните ви оплаквания? Когато изляза с приятелката си, излизам с идеята за хубава разходка, вечеря, смях на талази, хубав секс и приятни емоции.

А не "ама какво си мислиш", "ама обичаш ли ме още", "ама чувствам, че нещо не е наред", "ама тоя сутиен отива ли ми", "ама гланца ми за устни вкусен ли е".

За тия неща вие си имате приятелки. За футбола, бирата и разговорите за ебане, ние си имаме приятели.
С приятелките ли да обсъждаме, когато нещо във връзката ни ни притеснява? После ще се започне - "ама защо разправяш за интимните ни отношения?! "

Ако единият партньор в една връзка има проблем, той автоматично става общ. Дори и да е уж глупав, безмислен и така нататък. Факт е, че сме различни. Може да не разбирам какво и защо тормози приятеля ми, но това, че аз не успявам да го разбера, не омаловажава проблема на половинката ми. Това сме "ние", а не "аз", и не "ти".

Това ви е лошото на мъжете - когато вие не успявате да разберете нещо, то автоматично става тъпо и маловажно и не заслужава вниманието ви. Не ви се били слушали глупости - нещо мъчи момичето, което те обича и което ти обичаш - няма значение, че ти се види глупаво, за нея явно е важно - най-малкото, което можеш да направиш е да й отделиш от ценното си време и внимание (дори с риск да ти развали настроението.) Не може да взимаш от връзката само това, което ти харесва, пък тя приятелката ти да се оправя как си знае - или всичко, или нищо.