krem4et0, това, че с твоя приятел сте си като стари, удобни обувки, не го прави мъж. Намерила си си момче, което е готово да тича по теб и си доволна. Ами хубаво, дано още дълго да сте заедно и да споделяте проблемите си.

В поста на модерката може да забележите и типичен пример за всичко, което говорихме досега: момчето не се е виждало с приятеля си сума месеци, излизат заедно и решават да ходят за пастички (това си е сладко, дееба). Приятелката на момчето има проблем, който той по никакъв начин не може да реши и единственото, което може да направи в случая е да я прегърне и мелодраматично да тъжи с нея. Той го знае, тя го знае. И въпреки това тя възпрепятства вкусните пастички, а той се прави на заинтересуван от проблема й. Жената-егоист, той-айде да не казвам, че авторката на темата пак ще се развика.

Имам 5-ма приятели, с които сме заедно от повече от 15 години. И аз съм имал дългогодишна приятелка (4 години), но никога не съм я мъкнал с нас където и да е било (освен инцидентно), дори си отидохме на море само мъже, въпреки че тя се обиди. И знам, че в далечното бъдеще някоя жена ще отнема повечето от времето ми, но винаги, при каквито и да е обстоятелства, там ще ги има тези 5-мата, заради които влизам в огъня, и които ще влязат там заради мен.

Та.. едни ще гонят послушните кученце, които сами подават врата си за веригата на "вечната любов", а други ще напредват към целите си, които рядко съдържат "жената на мечтите ми, на която ще лижа задника през оставащия си живот".