- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преди и след училище излизате ли с приятели от класа
Всеки ден излизам с някой от класа... или с момчетата, които са ми адски добри приятели и много ги обичам, или седно момиче от моя клас, която също ми е мн добра приятелка + още 3 момичета от другите класове..А бе да ви кажа с момчетата ми е много забавно, пием, гаврим се един с друг, ядем като прасета... Но и с момичетата ми е приятно, вярно, че не мога да се лигавя толкова... Но пък мога да се изповядам ако искам... Затова обичам и двете компанийки... И класа най-вече.. Много ги обичам тия деца. Не знам другата година как ще се оправям като ни разместят.. :S
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
миии мн ясно .. ама на последък не щотоо се скарах с бест фр-да ми и такам .. ама тя е най якия човек и ННН форевър милоо![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ммм, дам поне везнъж седмично излизаме.
В повечето случаи е след училище/2-ра смяна сме/.Разхождаме се по центъра или пием някъде кафенца, все приятни неща към края на деня.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да,излизаме-кафенца,дискотеки,домашни събирания ... общо взето излизаме определени хора,другите се отнасят доста несериозно![]()
С двама, трима.. И то защото сме в една компания. Нарочно се наблъскахме в един клас - да е по-забавно, пък и да прекарваме повече време заедно. Като изключим тази група хора... с останалата част - не. Дори рядко комуникирам с тях. :)
Когато имаме време - естествено ^^. Е, то се мъкнем 4 говеда, но се случва и да останем повечко хора от класа. Кво да правя иначе, да се прибирам в нас ? Хаха.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ne izlizam s klasa za6toto ne sa xorata s koito bix imala nqkakvi po-zadulbo4eni ili fr otno6eniq!i tova e taka za6toto imame prekaleno razli4ni interesi!mn sme razli4ni!i sqka6 vs den otivame na y4ili6te s misulta da se draznim!ima samo edno momi4e ot klasa s koeto sum mn dobra fr!ot drygite ve4e sum si patila!golemi sa licemeri!v na4aloto na zapoznanstvoto ni gi mislex sa mn svestni i pe4eni xora...no sled vreme se razkri koi kakuv e!i te moje bi promenixa detskoto v men...t.e predi bqx detence sqka6koeto se doverq na vseki...no te promenixa tova i sega sum dryg 4ovek!ne bix izlqzla s tqx dori da mi pla6tat za tova!!!
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
Понякога излизаме, понякога не... зависи![]()
излизаме,но рядко. е ,в петъка задължително![]()
mi to pri nas nikoi ne ostava sled u-6te ama vinagi izlizam s fr ne ot moq klas a s drugi
В лицето ми извикай, че ме мразиш
или дори, че ти е все едно.
Заслужил съм очите ти студени.
Заслужил съм ги с хиляди вини.
Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
Невидима, ти казваш "Остани".
мдаа всеки ден след даскало си ходим в нашто си кафе ии в повечето случаи сме горе долу половината клас..то не че сме мн голям клас де .. ии мн се забавляваме .. мн се обичамеее![]()
![]()
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
С 2-3 момичета се виждаме и извън даскало![]()
Иначе излизам понякога с приятели от съседните класове![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е що за глупав въпросМн ясно,че се виждаме и извън даскалоо!!!
Рядко, много рядко..
You are broken, I can fix you...
Много рядко се случва да изляза с съученик/съучеиник. Повечето ми приятели от даскало са в съседните класове :P
Да... тази година съм 8 клас и съм вече в гимназия и класа ми е много задружен... и си ни е суперСрещнах нови приятелки и всяка вечер излизаме навън,но не съм забравила и старите ми фр. Дори сега станахме по-голяма компания
![]()
![]()
Мии излизам само с една приятелка от класа другите от компанията са от по-горните класове![]()
Ем даи преди и след...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от H8_mE
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
+2Първоначално написано от sladkъ_mackъ
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!